zatim mam hotovy jenom jedno, jak je vidět tak ještě potřebujou pořádně umejt, ale nedalo mi to a musel sem to sem hodit jinak při leštění shořela 1 flexa, druhá dneska doutnala tak sem toho nechal(super quality by Extol ), takže je to ještě nahrubo ale už se to celkem zrcadlí
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
ne budou jenom límce, řek bych tak přes 10h ale ještě to neni hotový je to jenom mekkou pastou, jinak další límec musim dělat pečlivějš sou tam místama ješte rejhy ale tady na tom už na to kašlu, a taky jak je vidět směrem k paprskům je to matnější, nemůžu se tam pořádně dostat... zitra nafotim druhy kolo, pro představu jak to vypadalo ale neni to takovej rozdíl
Tommy-cupra píše:no moc pekny,to budes lestit jen limec nebo i paprsek,jinak preju at ti to vydri,ono je to docela pak fuska se o ty lesteny limce starat.
no uvidíme, třeba sání mi vydrželo celkem dlouho lesklý, ale zas je to něco trochu jinýho něž kola, uvidim jak to bude oxidovat kdyžtak budu lítat v létě kolem auta s vrtačkou a leštícim kotoučem
Tommy-cupra píše:no moc pekny,to budes lestit jen limec nebo i paprsek,jinak preju at ti to vydri,ono je to docela pak fuska se o ty lesteny limce starat.
no uvidíme, třeba sání mi vydrželo celkem dlouho lesklý, ale zas je to něco trochu jinýho něž kola, uvidim jak to bude oxidovat kdyžtak budu lítat v létě kolem auta s vrtačkou a leštícim kotoučem
To nebudeš muset když to po dokončení leštění ošetříš bezbarvým lakem ¨pak už to stačí jen udržovat aby ti to nezašlo....
To nebudeš muset když to po dokončení leštění ošetříš bezbarvým lakem ¨pak už to stačí jen udržovat aby ti to nezašlo....
ten tam nedrží pokud se nevypálí