blow off
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
Typ vstřikování na to vliv nemá, takže ano, jít by to mělo. Blow-off slouží k odstranění nebo přepuštění vzduchu před zavřenou škrtící klapkou (po ubrání plynu) zpátky před turbo, tím zlepšuje nástup turba po přeřazení. Pop-off je pojistný ventil, který zabraňuje vytvoření nadměrného tlaku v sacím potrubí a poškození motoru nebo turba - otevírá se podobně jako ventil u papiňáku, aby ti hrnec nevybouchnul.Martin IV. píše:chci se zeptat, jestli to lze dát i na turbobenzín s přímým vstřikováním FSI
Jinak v tom jsem lama, tak mě nekamenujte, jaký je rozdíl mezi Blow-off ventilem a pop-off? Děkuji
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Re: blow off
takze na TD to nejde to je na hovno skoda tak sem se tesil
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nevim jestli to ma nejaky vyznam (ten kdo umi nemecky at si to precte a pak rekne) ale hodne lidi chcou to odfouknuti tady je neco na TDIcka www.boost4you.de/blow_off_diesel.htmBulda píše:takze na TD to nejde to je na hovno skoda tak sem se tesil
Audi Coupe Quattro
Já chci taky 2JZ motor, takže si mám jako koupit nálepku s nápisem "2JZ-GTE" a přelepit označení motoru co mám teďka ? Je to intelektuálně na stejné úrovní jako ten "odfukovač" na dýzla.octaviaTDi píše:nevim jestli to ma nejaky vyznam (ten kdo umi nemecky at si to precte a pak rekne) ale hodne lidi chcou to odfouknuti tady je neco na TDIcka www.boost4you.de/blow_off_diesel.htmBulda píše:takze na TD to nejde to je na hovno skoda tak sem se tesil
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kdyby si cetl poradne tak sem psal ze nevim jestli to ma nejaky vyznamBeaver píše:Já chci taky 2JZ motor, takže si mám jako koupit nálepku s nápisem "2JZ-GTE" a přelepit označení motoru co mám teďka ? Je to intelektuálně na stejné úrovní jako ten "odfukovač" na dýzla.octaviaTDi píše:nevim jestli to ma nejaky vyznam (ten kdo umi nemecky at si to precte a pak rekne) ale hodne lidi chcou to odfouknuti tady je neco na TDIcka www.boost4you.de/blow_off_diesel.htmBulda píše:takze na TD to nejde to je na hovno skoda tak sem se tesil

Audi Coupe Quattro
Já vím, píšu i v téhle souvislosti, Jarda furt tvoří různý zajímavý věci a snaží se Fiata zušlechtit seč to jde, ale s tím "simulátorem" turba mě velice zklamal a proto to píšu, s ropákama to je nas stejný brdo i když tu furt kdosi sliboval, že to na ropáka udělá funkční.octaviaTDi píše:kdyby si cetl poradne tak sem psal ze nevim jestli to ma nejaky vyznamBeaver píše:Já chci taky 2JZ motor, takže si mám jako koupit nálepku s nápisem "2JZ-GTE" a přelepit označení motoru co mám teďka ? Je to intelektuálně na stejné úrovní jako ten "odfukovač" na dýzla.octaviaTDi píše:nevim jestli to ma nejaky vyznam (ten kdo umi nemecky at si to precte a pak rekne) ale hodne lidi chcou to odfouknuti tady je neco na TDIcka www.boost4you.de/blow_off_diesel.htmnybrz sem nikde toto nedoprucoval ci propagoval akorat postnul link ten kdo umi nemecky napise jak to je s tim.Neni to davno co napsal Jarda ze chce bov na svyho fiata proste jen kvuli tomu zvuku.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
okBeaver píše:Já vím, píšu i v téhle souvislosti, Jarda furt tvoří různý zajímavý věci a snaží se Fiata zušlechtit seč to jde, ale s tím "simulátorem" turba mě velice zklamal a proto to píšu, s ropákama to je nas stejný brdo i když tu furt kdosi sliboval, že to na ropáka udělá funkční.octaviaTDi píše:kdyby si cetl poradne tak sem psal ze nevim jestli to ma nejaky vyznamBeaver píše: Já chci taky 2JZ motor, takže si mám jako koupit nálepku s nápisem "2JZ-GTE" a přelepit označení motoru co mám teďka ? Je to intelektuálně na stejné úrovní jako ten "odfukovač" na dýzla.nybrz sem nikde toto nedoprucoval ci propagoval akorat postnul link ten kdo umi nemecky napise jak to je s tim.Neni to davno co napsal Jarda ze chce bov na svyho fiata proste jen kvuli tomu zvuku.
Audi Coupe Quattro
no asi se toho snad ani nedockam pac marauder to kdesi zahrabal skoda nooctaviaTDi píše:okBeaver píše:Já vím, píšu i v téhle souvislosti, Jarda furt tvoří různý zajímavý věci a snaží se Fiata zušlechtit seč to jde, ale s tím "simulátorem" turba mě velice zklamal a proto to píšu, s ropákama to je nas stejný brdo i když tu furt kdosi sliboval, že to na ropáka udělá funkční.octaviaTDi píše:kdyby si cetl poradne tak sem psal ze nevim jestli to ma nejaky vyznamnybrz sem nikde toto nedoprucoval ci propagoval akorat postnul link ten kdo umi nemecky napise jak to je s tim.Neni to davno co napsal Jarda ze chce bov na svyho fiata proste jen kvuli tomu zvuku.

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd