blow off

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Leňulka
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leňulka »

...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...

Martin IV.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin IV. »

chci se zeptat, jestli to lze dát i na turbobenzín s přímým vstřikováním FSI

Jinak v tom jsem lama, tak mě nekamenujte, jaký je rozdíl mezi Blow-off ventilem a pop-off? Děkuji
- Volkswagen club ČR -

www.vw-club.cz

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Martin IV. píše:chci se zeptat, jestli to lze dát i na turbobenzín s přímým vstřikováním FSI

Jinak v tom jsem lama, tak mě nekamenujte, jaký je rozdíl mezi Blow-off ventilem a pop-off? Děkuji
Typ vstřikování na to vliv nemá, takže ano, jít by to mělo. Blow-off slouží k odstranění nebo přepuštění vzduchu před zavřenou škrtící klapkou (po ubrání plynu) zpátky před turbo, tím zlepšuje nástup turba po přeřazení. Pop-off je pojistný ventil, který zabraňuje vytvoření nadměrného tlaku v sacím potrubí a poškození motoru nebo turba - otevírá se podobně jako ventil u papiňáku, aby ti hrnec nevybouchnul.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Bulda
V.I.P.

Re: blow off

Příspěvek od Bulda »

takze na TD to nejde to je na hovno skoda tak sem se tesil

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Bulda píše:takze na TD to nejde to je na hovno skoda tak sem se tesil
nevim jestli to ma nejaky vyznam (ten kdo umi nemecky at si to precte a pak rekne) ale hodne lidi chcou to odfouknuti tady je neco na TDIcka www.boost4you.de/blow_off_diesel.htm
Audi Coupe Quattro

Beaver

Příspěvek od Beaver »

octaviaTDi píše:
nevim jestli to ma nejaky vyznam (ten kdo umi nemecky at si to precte a pak rekne) ale hodne lidi chcou to odfouknuti tady je neco na TDIcka www.boost4you.de/blow_off_diesel.htm
Já chci taky 2JZ motor, takže si mám jako koupit nálepku s nápisem "2JZ-GTE" a přelepit označení motoru co mám teďka ? Je to intelektuálně na stejné úrovní jako ten "odfukovač" na dýzla.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Beaver píše:
octaviaTDi píše:
Já chci taky 2JZ motor, takže si mám jako koupit nálepku s nápisem "2JZ-GTE" a přelepit označení motoru co mám teďka ? Je to intelektuálně na stejné úrovní jako ten "odfukovač" na dýzla.
kdyby si cetl poradne tak sem psal ze nevim jestli to ma nejaky vyznam :wink: nybrz sem nikde toto nedoprucoval ci propagoval akorat postnul link ten kdo umi nemecky napise jak to je s tim.Neni to davno co napsal Jarda ze chce bov na svyho fiata proste jen kvuli tomu zvuku.
Audi Coupe Quattro

Beaver

Příspěvek od Beaver »

octaviaTDi píše:
Beaver píše:
octaviaTDi píše:nevim jestli to ma nejaky vyznam (ten kdo umi nemecky at si to precte a pak rekne) ale hodne lidi chcou to odfouknuti tady je neco na TDIcka www.boost4you.de/blow_off_diesel.htm
kdyby si cetl poradne tak sem psal ze nevim jestli to ma nejaky vyznam :wink: nybrz sem nikde toto nedoprucoval ci propagoval akorat postnul link ten kdo umi nemecky napise jak to je s tim.Neni to davno co napsal Jarda ze chce bov na svyho fiata proste jen kvuli tomu zvuku.
Já vím, píšu i v téhle souvislosti, Jarda furt tvoří různý zajímavý věci a snaží se Fiata zušlechtit seč to jde, ale s tím "simulátorem" turba mě velice zklamal a proto to píšu, s ropákama to je nas stejný brdo i když tu furt kdosi sliboval, že to na ropáka udělá funkční.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Beaver píše:
octaviaTDi píše:
Beaver píše: Já chci taky 2JZ motor, takže si mám jako koupit nálepku s nápisem "2JZ-GTE" a přelepit označení motoru co mám teďka ? Je to intelektuálně na stejné úrovní jako ten "odfukovač" na dýzla.
Já vím, píšu i v téhle souvislosti, Jarda furt tvoří různý zajímavý věci a snaží se Fiata zušlechtit seč to jde, ale s tím "simulátorem" turba mě velice zklamal a proto to píšu, s ropákama to je nas stejný brdo i když tu furt kdosi sliboval, že to na ropáka udělá funkční.
ok
Audi Coupe Quattro

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

octaviaTDi píše:
Beaver píše:
octaviaTDi píše:kdyby si cetl poradne tak sem psal ze nevim jestli to ma nejaky vyznam :wink: nybrz sem nikde toto nedoprucoval ci propagoval akorat postnul link ten kdo umi nemecky napise jak to je s tim.Neni to davno co napsal Jarda ze chce bov na svyho fiata proste jen kvuli tomu zvuku.
ok
no asi se toho snad ani nedockam pac marauder to kdesi zahrabal skoda no :(
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“