jedu na Mandrake 10.1, v záloze mam ještě SuSE a Mandrivu 2006.0

a co vy? a linux?

Moderátor: Rudi
hehe, ty zacatky mame celkem stejneShr3k píše:Dokud to nebude mít nějaké rozumné grafické rozhraní se slušnou rychlostí (bleee XFree resp. X.org, kdo ve dnešní době potřebuje X protokol), podporou slušného vyhlazování (bleee Freetype) = Windows a MacOS X, tak mi to na desktop nepřijde. Nicméně na server neznám krom několika výjimek nic lepšího (nepočítám-li Solaris, na který není tolik aplikací).
Ostatně moje první instalace Slackware se datuje do roku 1995, IBM PS2 486SLC3 75 MHz (25 Mhz sběrnice) s Tokenring kartou a 16 MB paměti.
Mandrake/Mandrivu používám na svém serveru tři roky a vesměs spokojenost. Urpmi, bohatý repozitář, modulární provedení a dobrá selekce balíčků.
to same sem mel ze zacatku... dual boot a vic ve win jak linux... jednu sem sa ale totalne nasral, smazal win, bootoval enom do linuxu... prvni 2 mesice to bylo tezke, ale tedka kdyz sednu k win. masine, tak me trva presne 5minut nez sa totalne naseruFazeey píše:tak to ve škole děláme v Novell Netware něco, doma mam na jednom disku Mandrake ale vubec nevim jak se tam co dělá takže nejsem schopnej se ani připojit na net.. zlatý WXP pro pitomce
to souhlas met masinu doma a ve skole uz vsecko nastavene je rozdil... to je podle mna treba tezka nevyhoda FC... jede dobre, ale potrebuje hoooodne doladeni aby fachcila jak maFazeey píše:hehe no mě to právě ve škole chytlo tak sem si i vyhranil na to disk ale voni to maj už vyladěný a já se v tom doma ztrácelwindows mazat nebudu ale linux zas zkusim, mam z něj v tomhle semestru zkoušku kua