Jasná páka...tomoking píše:v 15:45 budu v Orlove driftit .... Barry pridas se ?
News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
kuva Adam asi se mi posralo servo..... kapalina se neztraci , cerpadlo jeci , na volnobeh servo nezabira , ve vetsich otackach ano ale tak na 40 % ..... kurva dratCCCO 1.8T píše:Přesně tak! A vo tom to jefelda píše:Někteří na drifty nepotřebují sníhoctaviaTDi píše:vy mate jeste snih v Karvine?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
uz je to tady !
http://www.novinky.cz/krimi/71171-skini ... branu.html
.... kde se daji posilat prispevky ?
http://www.novinky.cz/krimi/71171-skini ... branu.html
.... kde se daji posilat prispevky ?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Nemáš jezdit furt s kolama v plném rejdu někde na parkovištitomoking píše:kuva Adam asi se mi posralo servo..... kapalina se neztraci , cerpadlo jeci , na volnobeh servo nezabira , ve vetsich otackach ano ale tak na 40 % ..... kurva dratCCCO 1.8T píše:Přesně tak! A vo tom to jefelda píše: Někteří na drifty nepotřebují sníh
real tuning by Taboo
Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
JJCCCO 1.8T píše:Nemáš jezdit furt s kolama v plném rejdu někde na parkovištitomoking píše:kuva Adam asi se mi posralo servo..... kapalina se neztraci , cerpadlo jeci , na volnobeh servo nezabira , ve vetsich otackach ano ale tak na 40 % ..... kurva dratCCCO 1.8T píše: Přesně tak! A vo tom to je
kuva do pie vyjeane
- F.l.a.n.e.l.
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jj spojku mam taky v pici .... uz shanim lamelubarry píše:Každá sranda něco stojí, ale pobavil přihlížející!CCCO 1.8T píše: Nemáš jezdit furt s kolama v plném rejdu někde na parkovišti
Re: News Tuning Karviná
Proc zrovna tobe?Davejte to me ja stim neutecu opravdu neeee:-)))
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
O.K. za 50tis to odkoupím ať máš klidtomoking píše:jj spojku mam taky v pici .... uz shanim lamelubarry píše:Každá sranda něco stojí, ale pobavil přihlížející!CCCO 1.8T píše: Nemáš jezdit furt s kolama v plném rejdu někde na parkovišti
real tuning by Taboo
Barry, přestaň se válet a val do garáže. Zdá se mi že to pěkně flákáš. Dneska jsem tam byl, teda vlastně včera, a garáž zavřená 
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
to Yaris
Mazej už do postele, ať se Ondra pořádně vyspí!!! Dneska máme náročný den, za chvíli vstávám.
Mě teď brzdí finance, takže na mazdě moc nemakám, ale ještě tento rok chci shodit engine & gearbox. Pak musím sehnat manuál, ale kde?!
Nemáte někoho známého co dělá v mazdě?!
Mazej už do postele, ať se Ondra pořádně vyspí!!! Dneska máme náročný den, za chvíli vstávám.
Mě teď brzdí finance, takže na mazdě moc nemakám, ale ještě tento rok chci shodit engine & gearbox. Pak musím sehnat manuál, ale kde?!
Nemáte někoho známého co dělá v mazdě?!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Do postele až teď, to víš, v práci se nespí
Stím manuálem těžko, ale existuje program pro servisy. Někde na netu by to mělo být, jen teď nevím jak se to jmenuje. Ale na Yarisa tam nic moc není. Ale na Mazdu možná jo
Stím manuálem těžko, ale existuje program pro servisy. Někde na netu by to mělo být, jen teď nevím jak se to jmenuje. Ale na Yarisa tam nic moc není. Ale na Mazdu možná jo
Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
CCCO 1.8T : přece nebudeš mít tři auta... Očekávám Eclipse 24.prosince doma pod křakem

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Já a mít doma 3 auta? - to nikdy!F.l.a.n.e.l. píše:CCCO 1.8T : přece nebudeš mít tři auta... Očekávám Eclipse 24.prosince doma pod křakem![]()
![]()
real tuning by Taboo
- F.l.a.n.e.l.
CCCO 1.8T : tak Eclipse,A3 a teď i WRX, kterého se zbavuje Tomoking
takže budou tři
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Favo ve středu pumpoval a já jsem čistil převodovku... 
- Přílohy
-
- DSC00002.JPG (147.76 KiB) Zobrazeno 1529 x
-
- DSC00013.JPG (151.54 KiB) Zobrazeno 1529 x
-
- DSC00015.JPG (150.43 KiB) Zobrazeno 1529 x
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Tak hoši už ať je to hotovo...nemám kde parkovat auto

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
To kolo je jediny muj dopravni prostredek 
..:: MB C-Klasse ::..
Dva ožralci se pustili do díla...Tome to auto už asi nikdy nepojede...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Trosku sme pracovaly no ale uz na to serem jeste prijdem o zdravi:-)) fuj prace:-)
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i