Co je to Angel Eyes ?
- velky_muftu
Co je to Angel Eyes ?
Mam dost taku blbu otazku: Ja neviem co to presne je Angel Eyes...
Opel Corsa C - Opel 4 ever!!!
Re: Angel Eyes
AngelEyes neboli andělské oči jsou světlovodné kroužky ve světlech. Tuhle blbůstku vymyslel tuším baworák, kterej je používá dodnes. Po vzoru něj se začaly AngelEyes oběvovat i v tuningovejch světlech. Na rozdíl od BMW jsou ale v drtivé většině kroužky rozsvětlovány LED diodama, takže nemají jako BMW tlumené žluté světlo, ale sbětlo bílé, namodralé, ovšem dají se sehnat i barevné provedení. Ve většině světel tyto kroužky nahrazují parkovací světla, takže svítí buď jen samostatně a nebo zároveň s potkávacíma světlama. Přidávám ti zde fotečku mejch světel na Honda Civic 5gvelky_muftu píše:Mam dost taku blbu otazku: Ja neviem co to presne je Angel Eyes...
- Přílohy
-
- parkovacky.jpg (62.14 KiB) Zobrazeno 1473 x
- velky_muftu
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Fantazii se meze nekladouvelky_muftu píše:pekné, mozem do toho potom namontovat xenony?

Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" 
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod

Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár

FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ovšem tyhle světla (stejně jako třeba M3 zrcátka) jsou na jinejch autech, než BMW poněkud směšný 

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
mno...

NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
- velky_muftu
Tak to ti budu teda oponovat, nechápu proč by měly bejt na BMW skvělý a na jinejch směšný!Brutus píše:Ovšem tyhle světla (stejně jako třeba M3 zrcátka) jsou na jinejch autech, než BMW poněkud směšný

To jako bys řek, že všichni ostatní než Alfa Romeo, co vymyslela CommonRail, jsou trapný, když ho používaj! To je kapánek uhozený na hlavu, nemyslíš? Vždycky je někdo, kdo vymyslí něco novýho a ostatní se tím více či méně insporují a když je nový prvek u zákazníků úspěšný, přebírají ho i ostatní...
Je pravda, že zrcátka M3 na Škoda 120 mi taky připadaj směšný, ale rozhodně si nemyslím, že když někdo něco vymyslí, že je to projednou tabu pro všechny ostatní a když to oni začnou, třeba i v modifikovaný podobě, užívat, že jsou tim automaticky trapný

musis se k tobe pripojit,opravdu trapny argument (ze na ostatnich autech to je smesny)sopta píše:Tak to ti budu teda oponovat, nechápu proč by měly bejt na BMW skvělý a na jinejch směšný!Brutus píše:Ovšem tyhle světla (stejně jako třeba M3 zrcátka) jsou na jinejch autech, než BMW poněkud směšný![]()
To jako bys řek, že všichni ostatní než Alfa Romeo, co vymyslela CommonRail, jsou trapný, když ho používaj! To je kapánek uhozený na hlavu, nemyslíš? Vždycky je někdo, kdo vymyslí něco novýho a ostatní se tím více či méně insporují a když je nový prvek u zákazníků úspěšný, přebírají ho i ostatní...
Je pravda, že zrcátka M3 na Škoda 120 mi taky připadaj směšný, ale rozhodně si nemyslím, že když někdo něco vymyslí, že je to projednou tabu pro všechny ostatní a když to oni začnou, třeba i v modifikovaný podobě, užívat, že jsou tim automaticky trapný

- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš návod na výrobu tak mi ho pošli pliis.Conscious píše:Angel Eyes jsou velmi snadné na výrobu,mám kompletní fotoseriál jak na to,ale je to tak akorát pro lidi s předníma lampama co jdou rozebrat což ty moje jaksi e e. A štve mě to,na žraloka by se hodily. Takže v mém případě nezbyde nic než zakoupit sobě BILUX lampy nebo H4 a tím tuning světel končí.

Bylo to na netu krásně popořadě i s videoukázkama jak to pak vypadá... Hodím link,bude to snadnější pro všechny.TUNER Lukas P píše:Ty máš návod na výrobu tak mi ho pošli pliis.Conscious píše:Angel Eyes jsou velmi snadné na výrobu,mám kompletní fotoseriál jak na to,ale je to tak akorát pro lidi s předníma lampama co jdou rozebrat což ty moje jaksi e e. A štve mě to,na žraloka by se hodily. Takže v mém případě nezbyde nic než zakoupit sobě BILUX lampy nebo H4 a tím tuning světel končí.
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Good odkazConscious píše:Je toho tam víc,doporučuji prolézt důkladně.![]()
![]()
http://plaza.umin.ac.jp/~satoshi/mod153en.html

Nebyl by překlad

EDIT: překlad už nechci

Naposledy upravil(a) Šigy dne 25 pro 2005 19:41, celkem upraveno 1 x.
Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
-
- Kontaktovat uživatele: