Jak nechal???Dukes píše:Marauder má pravdu ta holka tam po nás šla jako slepice po flusu,já z Marwem sme utekli ,ale street byl moc tak se nechalMarauderZ28 píše:na obhajubu Streeta je nutno napsat, že proti týhle dancerce neměl nikdo šanci pokud jí v čas nezahlídl, pak už nebylo úniku![]()
PRAHA - 10.12. - TŘISKOTÉKA
Re: PRAHA - 10.12. - TŘISKOTÉKA
No,že se od ní nechal vyzvat k tanciAnča píše:Jak nechal???Dukes píše:Marauder má pravdu ta holka tam po nás šla jako slepice po flusu,já z Marwem sme utekli ,ale street byl moc tak se nechalMarauderZ28 píše:na obhajubu Streeta je nutno napsat, že proti týhle dancerce neměl nikdo šanci pokud jí v čas nezahlídl, pak už nebylo úniku![]()
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Diky kluci 
Neboj brouku, já jim to vyzvání k tanci nežeru. Jen tě kryjoustreet.racer píše:Diky kluci
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja toho nelituju, chtel jsem aby byla p*del a byla? Byla 
Ach ta puberta, vid zlatístreet.racer píše:Ja toho nelituju, chtel jsem aby byla p*del a byla? Byla
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
ne tak to co měla ona vzadu za batoh opravdu už žádná prdel nebyla a i kdyby Street sebevíc chtěl tak by jí v pase neobjal ani náhodou
nejvíc mě dostalo když ta parta tučňaček co tam byla začla tancovat "Makarenu" to se vlnily i ty dlaždice na podlaze ...
nejvíc mě dostalo když ta parta tučňaček co tam byla začla tancovat "Makarenu" to se vlnily i ty dlaždice na podlaze ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MarauderZ28: Jojo to bylo husty 
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
to ne no, ty ho nenajdeš ani na ženskýDukes píše:Fazely myslim,že u toho tvýho nadrženýho negříka ho nenajdešKde sakra mam hledat ten klitoris???? Poradte PROSIM!!!!!![]()
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu