podpora W98, XP, Linux...
a mám problém... prvně sem ji nemohl do W98 vůbec dostat, dnes se mi to podařilo, SP na W98 to vyřešil

Na XP valí bez problému. Ale potřebuju to dostat do práce na W98. Nevíte někdo co s tím???

Moderátor: Rudi
jj, máš pravdu není oficiální ale hodně lidí ho tam chválilo, dělal to nějakej kluk.iwi píše:Pokud vím tak snad na WIN98SE ani oficiální SP nevyšel. Obecně ve Win98 SE problémy s falsh disky nebývají. Jak dlouho jsou ty okna nainstalované?
Myslím, že jsi si právě odpovědělJurry píše:jj, máš pravdu není oficiální ale hodně lidí ho tam chválilo, dělal to nějakej kluk.iwi píše:Pokud vím tak snad na WIN98SE ani oficiální SP nevyšel. Obecně ve Win98 SE problémy s falsh disky nebývají. Jak dlouho jsou ty okna nainstalované?
Jinak ty okna už asi budou nainstalovaný dlouho. Já tu dělám 2,5 roku a to už tu byli předemnou, jenže je nemůžu přeinstalovat, je to v práci
já vím noHans píše:Myslím, že jsi si právě odpovědělJurry píše:jj, máš pravdu není oficiální ale hodně lidí ho tam chválilo, dělal to nějakej kluk.iwi píše:Pokud vím tak snad na WIN98SE ani oficiální SP nevyšel. Obecně ve Win98 SE problémy s falsh disky nebývají. Jak dlouho jsou ty okna nainstalované?
Jinak ty okna už asi budou nainstalovaný dlouho. Já tu dělám 2,5 roku a to už tu byli předemnou, jenže je nemůžu přeinstalovat, je to v práciMyslím, že jsou už ty wokna docela zaprasené bordelem...
jenže oni tam píšou velký h***oblah píše:rtfm