co 17náctky nám v citroenu říkaly právě že 16náctky ale jsu v expert clubu jesi znáte a v jednom obchodě máme slevu tak bych to koupil tak jen ale abych nekoupil nějaký co se tam nevlezou díky moc
F.l.a.n.e.l. píše:Mc-otka : to coupé je masakrální...
díky moc ale to zatím nic není počky až koupím větší kola novej lak narazník zadní prahy atd atd je to muj milášek kterýho bych nevymněnil ani za nějakýho novýho sportáka,záleží na citové vazbě kdo to poznal ví o čem mluvím"
F.l.a.n.e.l. píše:Mc-otka : to coupé je masakrální...
díky moc ale to zatím nic není počky až koupím větší kola novej lak narazník zadní prahy atd atd je to muj milášek kterýho bych nevymněnil ani za nějakýho novýho sportáka,záleží na citové vazbě kdo to poznal ví o čem mluvím"
hm z té fotky se zdá že by se na citrona c3 vešly snad i 18náctky a myslím že v pohodě
JINAK: moje auti jasně že černá zustane jen novej lak asi černej z paketu jaguar and land rover jsem byl v prodejně a fakt se mi líbil
jinak moje auti bude černé 17ky kola co nejvíc nazem,a bud nechám motor tak jak je cca 200ps nebo jesi koupím 2hé auti tak 350ps no problemo v italiji je jedno co má 550ps + nos
mc-otka : na naše káry nechytneme žádnou... mají tam nějaký leasing a co dva nebo tři roky mění své auta za nové... takže každý druhý tam má BMW E46 v kombajnu a další takové vymoženosti. na naše auta stará více jak 5 let nemáme šanci nic pěkného , solidního a málo pro*ukaného chytnout
¨hm myslím že to určitě nění o stáří aut třebas z blbýho golfa I se dá udělat the best kára lepší než octavia II nebo nevím jakej mám dát příklad,kdo se v tom motá ví o čem je řeč