ALARM???
ALARM???
CHtěl sem se jenom zeptat kolik lidí z těch co jim ukradli radio nebo dokonce celé auto měli v autě elektronický zabezpečení. Jenom mě zajímá jak je to platný, nebo jestli na to ty čorkaři kašlou a prostě třeba to rádio vyrvou a je jim jedno že auto řve jak kráva.
Mě vybrali káru, ale moje chyba nic jsem tam neměl.
Zainvestoval jsem a myslím, že už mám investici zpátky, protože auto už několikrát houkalo, ale nic se neztratilo.
Dvakrát zůstali otevřené dveře, tak jsem je došel zavřít a v poho. Otázka je jestli by to bylo platný, když bych auto neměl na doslech.
Jinak parkuju na pražském sídlišti.

Zainvestoval jsem a myslím, že už mám investici zpátky, protože auto už několikrát houkalo, ale nic se neztratilo.

Dvakrát zůstali otevřené dveře, tak jsem je došel zavřít a v poho. Otázka je jestli by to bylo platný, když bych auto neměl na doslech.

Jinak parkuju na pražském sídlišti.
nam se tam nekdo pokoudel dostat, alarm houkal >>> telefon zvonil, mame zamky zaslepeny a diky tomu se mu to nepodarilo
Oktavka s orig. CD radiem, ktery nebylo zakryty, to ted je
jinak myslim ze to ma vetsi smysl nez treba paka na volant nebo radicku... pac kdyz nemas alarm tak si tam muze hrat treba pul hodiny
coz s houkajicim alarmem asi nee

jinak myslim ze to ma vetsi smysl nez treba paka na volant nebo radicku... pac kdyz nemas alarm tak si tam muze hrat treba pul hodiny

Ptám se jen proto, že si myslim že ta investice je celkem nevelká a určitě se vyplatí. Myslim si že třeba toho Colta,Supru a jiné auta co vám ukradli to dost pravděpodobně ochrání. Myslim si že takovýhle auta Myslim ty v hodnotě třeba 50-100 tisíc nekradou žádný profíci ale socky co nemaj na díly nebo se chcou jenom svézt, nebo jim stačí vydělat třeba deset za kola. A nemyslim si že takovýhle lidi by uměli alarm obejít. Stejně tak i čorkaři rádií, většinou sou to hovada co nemaj na fet nebo chlast a pak to prodávaj za pár stovek. Řekl bych že kdyby lidi v tomhle fóru měli všichni alarm, tak v týhle sekci je minimálně o půlku míň příspěvků. Vždit obyčejnej ale slušně účinej system se dá pořídit už od 1500k, tak na co čekat????
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
@Rocco, tak tak, investice do zakladniho typu alarmu (vc. centralu) je dneska zalezitosti par korun. Napr. to, co mam ja (prodej se opet rozjede do mesice), je to alarm na DO s centralnim zamykanim. Je to spise do takovych jednodussich aut (Skodovky, starsi zahranicni provenience a tak). A cenovka? 1500,- s DPH ... 
http://komar1981.org/elektronika.htm

Tak tak, já vim o čem mluvim já tyhle věci prodávám a do patnácti set se vejde úplně v poho a myslim že tyhle auta to normálně ochrání, protože to nekradou žádný profíci, ale socky..Komár 1981 píše:@Rocco, tak tak, investice do zakladniho typu alarmu (vc. centralu) je dneska zalezitosti par korun. Napr. to, co mam ja (prodej se opet rozjede do mesice), je to alarm na DO s centralnim zamykanim. Je to spise do takovych jednodussich aut (Skodovky, starsi zahranicni provenience a tak). A cenovka? 1500,- s DPH ...
Chce to ale něco účinnýho.....
Teď jsem slyšel o případu, kdy do Golfu IV Combi nějaká kurva hodila zadním bočním oknem CIHLU!!!!, a vybrala kufr!!!!
No musela to být rána jak PRASE, ale alarm vůbec NESPUSTIL!!!!!! V dílně že pak řekli, že ten alarm hlídá jen prostor posádky, kufr ale ne.... no co je ta pak za PIČ... VINU !!!!!!!!
Teď jsem slyšel o případu, kdy do Golfu IV Combi nějaká kurva hodila zadním bočním oknem CIHLU!!!!, a vybrala kufr!!!!
No musela to být rána jak PRASE, ale alarm vůbec NESPUSTIL!!!!!! V dílně že pak řekli, že ten alarm hlídá jen prostor posádky, kufr ale ne.... no co je ta pak za PIČ... VINU !!!!!!!!
Ono záleží co máš za alarm, normálně by ten prostorovej snímač měl pobrat i kufr (teda u kombála), ale každopádně to musí ohlídat otřesový snímač který pobere i daleko menší otřesy než rozbytý okno cihlou. Většina otřesových a prostorovich snímačů maji nastavitelnou citlivost a to se dá pak v konkrétnim autě doladit tak aby to pokrylo to co má.
Re: ALARM???
rocco píše:CHtěl sem se jenom zeptat kolik lidí z těch co jim ukradli radio nebo dokonce celé auto měli v autě elektronický zabezpečení. Jenom mě zajímá jak je to platný, nebo jestli na to ty čorkaři kašlou a prostě třeba to rádio vyrvou a je jim jedno že auto řve jak kráva.
Já mám v autě hada---černou kobru

roko je ultra mega giga gáj!!
Re: ALARM???
nejlepsi obrana proti zlodejum,je vubec zadny auto nemet.Jinak schopnej zlodej se dostane do vseho
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Velbloud žije!!Velbloud píše:To už mi slibuješ víc než měsíc...Komár 1981 píše: (prodej se opet rozjede do mesice ...![]()
![]()
Komár 1981 píše: Je to spise do takovych jednodussich aut (Skodovky, starsi zahranicni provenience a tak).

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz