zatím u mě vede CANNON Power shot A510, ale nechám se milerád inspirovat a vyslechnu si zkušenosti

dik
Moderátor: Rudi
To je sice fajn ale on chce foťák do 6000,- a za ty peníze zrcadlovku nesežene proto bude fotit přes displej a tudíž to pro něj hraje určitou roli.A s těma baterkama jasně že mám nabíjecí baterky vemu si s sebou dvoje a je hotovo ale kdyby náááhodou došly tak můžu z nouze kdekoliv dokoupit což s akumulátorem nejde.Měl jsem foťák s akumulátorem a i když vydrží déle tak se mi občas stalo že došel a měl jsem smůlu a bylo po focení.Samozřejmě každý má svou hlavu a nepotřebuju se tady s Tebou hádat.Mě je to jedno jen chtěl poradit tak radím podle svého.tojebordel píše:Displej? u fotaku co pouzivam je sice display velkej, ale nikdy sem ho nepouzil, lec koukam jen do hledacku (zrcadlovka)... myslim ze ani pri foceni nejde zapnout
k tem batekam: "koupis v kazde trafice" nevim jak ty, ale kazdej kdo ma digital ma minimalne jednu sadu nabijecich baterekja jedno nabiti Li-on akumulatoru (ted s kompaktem) nafotim v pohode celou 512mb (cca 5OO fotek) kartu vcetne 100 fotek s bleskem
Li-on akumulator vydrzi daleko vic nez nabijeci baterky a je daleko lehci....
jedine Li-on baterky vydrzi vic, ale pri cene 80kc za kus to vetsinou odradi, kdyz jich ma nekdo ve fotkau treba 4kusy
....a proto mám akumulátory dvaIndigo píše:To je sice fajn ale on chce foťák do 6000,- a za ty peníze zrcadlovku nesežene proto bude fotit přes displej a tudíž to pro něj hraje určitou roli.A s těma baterkama jasně že mám nabíjecí baterky vemu si s sebou dvoje a je hotovo ale kdyby náááhodou došly tak můžu z nouze kdekoliv dokoupit což s akumulátorem nejde.Měl jsem foťák s akumulátorem a i když vydrží déle tak se mi občas stalo že došel a měl jsem smůlu a bylo po focení.Samozřejmě každý má svou hlavu a nepotřebuju se tady s Tebou hádat.Mě je to jedno jen chtěl poradit tak radím podle svého.tojebordel píše:Displej? u fotaku co pouzivam je sice display velkej, ale nikdy sem ho nepouzil, lec koukam jen do hledacku (zrcadlovka)... myslim ze ani pri foceni nejde zapnout
k tem batekam: "koupis v kazde trafice" nevim jak ty, ale kazdej kdo ma digital ma minimalne jednu sadu nabijecich baterekja jedno nabiti Li-on akumulatoru (ted s kompaktem) nafotim v pohode celou 512mb (cca 5OO fotek) kartu vcetne 100 fotek s bleskem
jedine Li-on baterky vydrzi vic, ale pri cene 80kc za kus to vetsinou odradi, kdyz jich ma nekdo ve fotkau treba 4kusy
mr.modena píše:....a proto mám akumulátory dvaIndigo píše:To je sice fajn ale on chce foťák do 6000,- a za ty peníze zrcadlovku nesežene proto bude fotit přes displej a tudíž to pro něj hraje určitou roli.A s těma baterkama jasně že mám nabíjecí baterky vemu si s sebou dvoje a je hotovo ale kdyby náááhodou došly tak můžu z nouze kdekoliv dokoupit což s akumulátorem nejde.Měl jsem foťák s akumulátorem a i když vydrží déle tak se mi občas stalo že došel a měl jsem smůlu a bylo po focení.Samozřejmě každý má svou hlavu a nepotřebuju se tady s Tebou hádat.Mě je to jedno jen chtěl poradit tak radím podle svého.tojebordel píše:Displej? u fotaku co pouzivam je sice display velkej, ale nikdy sem ho nepouzil, lec koukam jen do hledacku (zrcadlovka)... myslim ze ani pri foceni nejde zapnout
jedine Li-on baterky vydrzi vic, ale pri cene 80kc za kus to vetsinou odradi, kdyz jich ma nekdo ve fotkau treba 4kusy![]()
(O C765 UZ)