NazogaR píše:az ti chcipne pes doufam ze mu nekdo pochcije hrob
UKRADENA! Toyota Supra 3.0i r.v. 1987
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: UKRADENA! Toyota Supra 3.0i r.v. 1987
Ještě sorry za OT ale tohle mi příjde jako výrok totálního kokota!
✠Luftwaffle✠
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu jak může tohle někdo napsat někdo někomu jenom protože napsal, že se mu nelíbí to křídlohattori_hanzo píše:Ještě sorry za OT ale tohle mi příjde jako výrok totálního kokota!
NazogaR píše:az ti chcipne pes doufam ze mu nekdo pochcije hrob

Jinak škoda Supřičky

Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
jinak musím se přidat supra by s emi líbila ale to křídlo je fakt hnusné - muj názor.. ale auto si dělá majitel pro sebe, takže mu může být jedno co si o tom kdo myslí..
btw . ještě žádné info?
btw . ještě žádné info?
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
držím palce.. pokud by ji našela a byla rozšlehaná, leží mu tu celá NA na ND tak at se ozve i s opravou rád pomohu..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
já Probe našel po měsíci, frajer s tím jezdil 500m od mýho bydliště, koupil to a vůbec nevěděl jakou to má minulost, policajti to pak držely 3 měsíce na parkovišti idioti ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- Bajza
- Kontaktovat uživatele:
No tomiposernamýholýzáda... já jsem jezdil skoro denně do práce kolem týhle supry... taky se mi to křídlo na supře nelíbilo ... ale to je mi taky víceméně šuma.. a bylo mi divný že najednou jsem jí přestal vídat... co dodat... zase další exotickej japonec co se v nedávný době ztratil v práglu.... kurňa kdybych měl prachy tak by se vyplatilo koupit nějakou volavku.. narvat jí GPS.. a všim možným... myslím že až by se "ztratila" tak by mě zavedla někam kde jsou nabeton další exoti ... (možná napůl rozebraný)
Bajza
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT