Stavím si auto na muziku takže nic na vzhled. Ale teď přemejšlím že sundám ty clonítka. Dosti a jenom za to mě jebaji policajti. Nikdy mi nevynadali za nic, ani za skořepiny, ani za tříbody, ani za homol. folie ale dycky mě zjebaji za clonítka a vyhrožujou pokutou. Navíc asi dám i seriovej koncák abych to měl kvůli muzice uvnitř co nejtižší takže tohle je jediná věc co jim bude vadit.
Nevím jestli je mám sundat.Co myslíte. Je to lepší s nima nebo bez
Já být Tebou tak bych je asi tam nechal.Ale chtělo by to vidět ve skutečnosti.Jestli Ti to s nima vyhovuje a cajti Tě jen jebou ale nedají Ti pokutu, tak to tam nech.
provocation píše:me se nelibi na zadnym aute, takze ja bych byl pro to snudat
My sme kedysi mali na rodinnom aute Deawoo Nexia taketo nieco uz od vyroby - na vrchu predneho skla bol taky asi 10-15cm pas modry, ale priehľadný a bolo to fakt uzitocne a bez pindov polisov
Dal bych tam to samý ale černou tmavou průhlednou fólii, mam to tak na saxu a nikdy mi neřekli ani prd. A je to praktický, na semafor skrz to je vidět i na všechno ostatní, ale proti sluníčku super
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Dal bych tam to samý ale černou tmavou průhlednou fólii, mam to tak na saxu a nikdy mi neřekli ani prd. A je to praktický, na semafor skrz to je vidět i na všechno ostatní, ale proti sluníčku super
no skoda ze nebudes delat exterier na ten jsem se fakt tesil ta brnenska mazda jak jsem ti ju ukazoval na fotce se mne zacina libit cim dal vic a to je porad bez laku
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
No já nějak na clonítka nejsem já tam mám jenom průhlednou folii a na tom nápis, ale u tvýho auta to tak nějak trochu evokuje tu zvlášnost toho auta, bez nich to bude prostě jenom sériovka v zánovnim stavu.
no hele kdyz uz budes davat celolak nemelo se to nejdriv striknout a az pak vytlumit? a rozhodne bych volil nejakou hezci barvu a kdyz uz tak tu klempirinu bys taky mohl, neco zavarit, zamracit a kdyz pak budes chtit tak novy spoilery koupit a striknout uz neni takovej problem ne?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
já to budu stříkat jen z venku takže je to jedno že je to vytlumený.
Mračit ani vařit nic nebudu. Spíš mi půjde o zvuk. Navíc taq bílá je přeci docela hezká
no mne se teda vubec nelibi ale hlavne ze se to libi tobe, ja kdyz bych daval penize za lak bych zkusil zaexperimentovat, treba dvojlak, a jednu cast bys nechal bilou
To ne, na týhle maždě je právě pěkný to, že je tak zánovní a ta bílá to jenom zdůrazňuje, bez těch clonítek to ale bude fakt jenom pěkná sériovka....čimž nechci říct že s nima to je tunerská kára, ale jako že tomu nic nebude ani naznačovat.