honda acord tuning
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
honda acord tuning
ahojte
kamoš má hondu acord coupé myslím že 98rv nebo tak nějak +- jeden rok pro ameriku,je to motor 2,2 vti okolo 180ps a no chtěl jsem se zeptat nevíte někdo o chipu nebo o svodech nebo ještě klidně o něčem jiném co přidá dost koní na atmosferu"jinak dávám fotku auta,to auto už tak koupil klidně napiště váž nazor mně je to jedno at se tady ale nestrhne hádka jak u eclipse ju díky":)
je to snímek 2
http://www.streetline.cz/Srazy_a_akce.1 ... howUid]=89#
kamoš má hondu acord coupé myslím že 98rv nebo tak nějak +- jeden rok pro ameriku,je to motor 2,2 vti okolo 180ps a no chtěl jsem se zeptat nevíte někdo o chipu nebo o svodech nebo ještě klidně o něčem jiném co přidá dost koní na atmosferu"jinak dávám fotku auta,to auto už tak koupil klidně napiště váž nazor mně je to jedno at se tady ale nestrhne hádka jak u eclipse ju díky":)
je to snímek 2
http://www.streetline.cz/Srazy_a_akce.1 ... howUid]=89#
Re: honda acord tuning
proc chces pridat nejake kone? Vzdyt uz tam mas cekac hlav,to mu pridalo urcite min. 50PS
jak se říká koní není nikdy dost nezapomen že ta hodna váží 1700kg
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Písni Idahovi, nebo Buldovi, ty tuhle káru měli nebo maj.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tohle auto je spis na pohodu kuze, klima, plna elektrika... neco vazi, to by do toho musel vrazit balik aby to hnulo s tema "1700kg"
i kdyz teda vazi asi 1350kg (pohot.)
i kdyz teda vazi asi 1350kg (pohot.)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Vacky, pisty se zvysenym kompresnim pomerem, uprava hlavy, vylesteni sacich a vyfukovych kanalu, upraveny manifold, prizpusobene svody + vyfukove potrubi, vetsi trysky, skrtici klapa, regulator tlaku paliva a ve finale prizpusobeni ridici jednotky.
Tak na Hondu treba:
Vacky: CrespoCams, Endyn
Pisty: Endyn, JE Pistons
Manifold: Skunk2
Vyfukove potrubi: Invidia
Vyrobcu je nepreberne mnozstvi, staci si vybrat a mit penize, jelikoz to neni nejlevnejsi zalezitost. Veskera tahle sranda vys te prijde na cca 50K+. A spis plus.
Tak na Hondu treba:
Vacky: CrespoCams, Endyn
Pisty: Endyn, JE Pistons
Manifold: Skunk2
Vyfukove potrubi: Invidia
Vyrobcu je nepreberne mnozstvi, staci si vybrat a mit penize, jelikoz to neni nejlevnejsi zalezitost. Veskera tahle sranda vys te prijde na cca 50K+. A spis plus.
Live4Ride Syndicate
mažu . nevím proč ale postla se sem první oplovina následujícho přízpěvku 

Naposledy upravil(a) Idaho dne 14 pro 2005 18:29, celkem upraveno 1 x.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
hod sem foto motoru a typ motoru, nevěřím že je to 2.2 vti bykla by to snad jediná úpřestavba v evropě.. navíc mi až nápadne připomíná jendu co jsem zanl, porlejzal ji loni na mimoni, a dokonce jedna podobnýá byla i v TM a vždy to byla seriová 2.2 SOHC bez jakýchkoliv motorových uprav :)hod sem foto motoru a typ motoru, nevěřím že je to 2.2 vti bykla by to snad jediná úpřestavba v evropě.. navíc mi až nápadne připomíná jendu co jsem zanl, porlejzal ji loni na mimoni, a dokonce jedna podobnýá byla i v TM a vždy to byla seriová 2.2 SOHC bez jakýchkoliv motorových uprav 
jinak tento čumák se dělal do roku 94, od 94 mělo již čumák nový ( oválná chromovaná maska ) .
Co se týče toho že je to američan.. všchyn tyto couep a aerodecjky jsou američani, protože se tam vyráběli. v evrope ( anglii ) nebyl výrobní linka na tyto modely ( v TP bude mít pravděpodobně místo výroby Milwaukee ) viděl jsem pár CDček s motory 2.2 Vtec aly to byly brutální přestavyb ( finančne - samozřejmě na evropské poměry ) ale 2.2 VTi se seriově nevyrobila jediná musel by to být překopávka z preludky.. jinak ten roku skutečně nesedí, ats si prohlédne databázi modelu.. spíš to bude dotažené auto na papírech jiného modelu.. ( novějšího )

jinak tento čumák se dělal do roku 94, od 94 mělo již čumák nový ( oválná chromovaná maska ) .
Co se týče toho že je to američan.. všchyn tyto couep a aerodecjky jsou američani, protože se tam vyráběli. v evrope ( anglii ) nebyl výrobní linka na tyto modely ( v TP bude mít pravděpodobně místo výroby Milwaukee ) viděl jsem pár CDček s motory 2.2 Vtec aly to byly brutální přestavyb ( finančne - samozřejmě na evropské poměry ) ale 2.2 VTi se seriově nevyrobila jediná musel by to být překopávka z preludky.. jinak ten roku skutečně nesedí, ats si prohlédne databázi modelu.. spíš to bude dotažené auto na papírech jiného modelu.. ( novějšího )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
jinak troufám si říci že o techle accordech ( hlavne CD7 ale i CD9 ) toho mámdost, jednoho jsme rozhrabal do šroubku udelal si GO a na spoustě jiných makal pokud by něco potřeboval tak tu mám hodne dílu a i dost know-how.. ale seriovku Vti.. asi se smíchypotrhám ( pokud to se mnou dřív neudělaj doktoři
)

je to uplna blbost tady s Idahem sme je meli oba a dost se to to zajimame tetkon teda uz min co to nemame ale muzu rict ze ty auta zname do sroubku takze tohle pic-vina a mam doma ten tuning co tam je a motor tam je origo TAK NAS ZKUS NEJAK PRESVEDCIT HOD FOTO MOTORU A UVIDIME!!!!!!!!!!!!!!!!!
moc moc se omlouvám za špátné udaje je to normálka 2,2 150ps" tět okolo 160ps
jo jednou byla v autotuning sport
jo jednou byla v autotuning sport