Live4Ride Syndicate

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Sly
Kontaktovat uživatele:

Re: Drive2Die in Bohumín

Příspěvek od Sly »

Jinak ten kokot se mi uz ohledne pistu neozval :-( Budu se muset podivat po jine firme, ktera zvladne kovane pisty s vyssim kompresnim pomerem. Vacky, pruziny, regulator tlaku paliva uz jsou na ceste.
Live4Ride Syndicate

Wawra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wawra »

Dolph píše:Jo jo bude ze mě velké zvíře a všechny vás pozavírám a ty vaše "tuningy" nechám odtáhnout... Samozřejmě se to netýká Dana..., tomu budu posílat hlídky hlídat auto...
tak to s těma tuningama tady nebudeš mít moc práce!!! :lol: :policie:
InterCars CZ
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!!
Dlouhodobá povrchová ochrana NANO4CAR

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Sly píše:Volal Doupovec. Vezu tam Hondu ve stredu. Dane, ted asi nevytahnes paty z baraku, kdyz bude od stredy net doma.. Kazdopadne streda doufam plati.
jj vsechno plati. ve sterdu ficime:-)
Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

barry

Příspěvek od barry »

Kura, tak předseda se dočkal...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Tak jen kratce ke spolecnosti DHL. Dnes jsem vyplnoval Smlouvu o primem zastoupeni v celnim rizeni a zplnomocneni pro firmu DHL. Volaji mi zpet, jestli jsem ochotny zaplatit celni poplatek 1800Kc. No samozrejme, ze nejsem. Kde jste na to, panove, prosim Vas prisli?? Cena zbozi je $60, coz pri dnesnim kurzu cini cirka 1450 Kc.
"No, vite, ono strasne moc dela doprava. Takovy balik z Argentiny je opravdu drahy a ten navysi cenu zbozi." Tak jim na to rikam, ze doprava stala presne $85. "Aha, tak vy vite presnou cenu, aha, hmmm." Samozrejme, ze vim. Prijde mi dost zvlastni platit za clo 1800 Kc, pokud samotny produkt vyjde na 1500 a doprava na dalsich 1500. Je mozne se proti tomu nejak odvolat? "Hmm a mate nejake potvrzeni o vysi dopravy a cene zbozi?" Samozrejme, uvnitr baliku. "Aha, tak my to teda otevreme a podivame se na to. Pokud je to jak rikate Vy, zaklad pro clo by se mohl snizit. Ale cela vec se protahne." To bych Vam byl opravdu vdecny. Dekuji, nashledanou.

Tak takhle se na Celni sprave stanovuje clo, panove. Jen aby jste vedeli, jak to chodi v praxi.
Live4Ride Syndicate

barry

Příspěvek od barry »

tak to je hnus! Bych jim nasral do sáčku a rozmazal jim to na držky...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Koukam na to jeste jednou. Doprava stala presne $42.95.
Live4Ride Syndicate

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

Sly...konečně, že se ozval...Ty si tam budeš nechávat dělat i svody???
tomoking...Jak to děláme potom, pujde svišť nebo můj golf??? potom tam bude dávat auto ještě kamoš s 306 taky na komplet a možná barry. Už by nám měl fakt dát tu množstevní slevu
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Dolph> Pravdepodobne i svody, ktere bych mel rad prizpusobene vackam.

Btw., jelikoz v baliku chybi zvlast faktura za dopravu (co to je za pi*covinu), tak pry nemuzou snizit celni sazbu. No pokusim se ziskat zvlast papir na to, ze doprava stala tech zminenych 40 babek. Kokoti hlavy.
Live4Ride Syndicate

barry

Příspěvek od barry »

Dolph píše:Sly...konečně, že se ozval...Ty si tam budeš nechávat dělat i svody???
tomoking...Jak to děláme potom, pujde svišť nebo můj golf??? potom tam bude dávat auto ještě kamoš s 306 taky na komplet a možná barry. Už by nám měl fakt dát tu množstevní slevu
Fízl s 306 půjde až po mě! To je snad jasné!!!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

barry...než ty se rozhoupeš...to bude před tebou ještě pět aut...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

jsem Wawrovi udělal ikonku, líbí? :D
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB :lol:) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

barry

Příspěvek od barry »

Dolph píše:barry...než ty se rozhoupeš...to bude před tebou ještě pět aut...
Já su rozhoupaný, ale některé věci budu muset dělat už za provozu, hlavně ať se to přetěsní ten motor a ať je tam lak a podvozek, zbytek v sezóně...ono se jinak šetřilo když bylo 25k měsíčně! :cry:
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Sly píše:Tak jen kratce ke spolecnosti DHL. Dnes jsem vyplnoval Smlouvu o primem zastoupeni v celnim rizeni a zplnomocneni pro firmu DHL. Volaji mi zpet, jestli jsem ochotny zaplatit celni poplatek 1800Kc. No samozrejme, ze nejsem. Kde jste na to, panove, prosim Vas prisli?? Cena zbozi je $60, coz pri dnesnim kurzu cini cirka 1450 Kc.
"No, vite, ono strasne moc dela doprava. Takovy balik z Argentiny je opravdu drahy a ten navysi cenu zbozi." Tak jim na to rikam, ze doprava stala presne $85. "Aha, tak vy vite presnou cenu, aha, hmmm." Samozrejme, ze vim. Prijde mi dost zvlastni platit za clo 1800 Kc, pokud samotny produkt vyjde na 1500 a doprava na dalsich 1500. Je mozne se proti tomu nejak odvolat? "Hmm a mate nejake potvrzeni o vysi dopravy a cene zbozi?" Samozrejme, uvnitr baliku. "Aha, tak my to teda otevreme a podivame se na to. Pokud je to jak rikate Vy, zaklad pro clo by se mohl snizit. Ale cela vec se protahne." To bych Vam byl opravdu vdecny. Dekuji, nashledanou.

Tak takhle se na Celni sprave stanovuje clo, panove. Jen aby jste vedeli, jak to chodi v praxi.

to je za ty vacky ? byly z Argentiny ?

nebo sis obednal na ebay nejakou novou nafukovaci panu se smyslnymi rty ?

tak to mi za tu spojku pekne prijebou ......... doufam, ze nejde DHLkem .... to jsou mega bonzacka pracata ..... kdyz to jde DHL tak to jde z 95% prez clo
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

tomoking> Jj, to jsou vacky. Kuwa, jsem nasrany, jak cip. Domluvim se s nima, at mi vystavi fakturu na $80. Vsechno v pohode a ty kuwy mi reknou, ze se to musi proclit na 1800Kc. Kde jsme, sakra? To je skoro 100% udavane ceny. To i ta panna by vysla levneji.

Jinak mi pravdepodobne vybouchly Endyn pisty, ale uz resim alternativu. Je moznost nechat si udelat pisty u Dyno-Flo za $600 (musim zjistit nejake reference). Ted mam korespondenci s Macem (Saxo VTX GX-Tuning). Psal do Italie ohledne pistu pro mou crx.
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Masakr z Argentiny :lol:
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

tomoking> Mam pocit, ze spojka sla pres USPS. Uplne jisty si ale nejsem.
Live4Ride Syndicate

kecka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kecka »

Tady je info o skodarne pro naseho Martu TDi :( :D at nejezdi rychle !!! 8)

http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?f ... t105_1.jpg
-------------------------------------------------------
Fiat Stilo 115 línych poniku
Čenda 35 živych koniku

remix

Příspěvek od remix »

kecka píše:Tady je info o skodarne pro naseho Martu TDi :( :D at nejezdi rychle !!! 8)

:(
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

barry

Příspěvek od barry »

Škoda nějak něpremává!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

Wawra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wawra »

kecka píše:Tady je info o skodarne pro naseho Martu TDi :( :D at nejezdi rychle !!! 8)

to Kecka: že vím, kde jsi to vykopal?!? :lol: ale je to drsné...

co by se stalo, kdyby se potkala 120 s nějakým větším autem v zatáčce při 100km/h??? :shock: :help: :zapomel: by se nestačili ani :pray:
InterCars CZ
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!!
Dlouhodobá povrchová ochrana NANO4CAR

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

Sly píše:tomoking> Jj, to jsou vacky. Kuwa, jsem nasrany, jak cip. Domluvim se s nima, at mi vystavi fakturu na $80. Vsechno v pohode a ty kuwy mi reknou, ze se to musi proclit na 1800Kc. Kde jsme, sakra? To je skoro 100% udavane ceny. To i ta panna by vysla levneji.

Jinak mi pravdepodobne vybouchly Endyn pisty, ale uz resim alternativu. Je moznost nechat si udelat pisty u Dyno-Flo za $600 (musim zjistit nejake reference). Ted mam korespondenci s Macem (Saxo VTX GX-Tuning). Psal do Italie ohledne pistu pro mou crx.
Kuva předsedo mě se z toho všeho nějak motá hlava možná bys měl zavolat nějakýmu velvyslanci at tam udělá pořádek a sežene ti ty písty nebo já už nevím možná president ???? :help: :lol:
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

nechce někdo mobil ??? 24 karátů 8)
Přílohy
4517_650x450x75.jpg
4517_650x450x75.jpg (14.89 KiB) Zobrazeno 768 x
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

luboT4 píše:Kuva předsedo mě se z toho všeho nějak motá hlava možná bys měl zavolat nějakýmu velvyslanci at tam udělá pořádek a sežene ti ty písty nebo já už nevím možná president ???? :help: :lol:
Vacky uz putujou domu. V Praze procleny za 500Kc. Ale musel jsem si s nima trochu popovidat. Ted resim ty pisty a krouzky. V uvahu pripadaji zakazkove pisty Dyno-Flow, Wiseco nebo jedny italske, na firmu si ted zaboha nevzpomenu. Stejne ma Maco ve svem Saxu VTS kit car. Kompresni pomer 12:1.
Live4Ride Syndicate

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Sly píše:
luboT4 píše:Kuva předsedo mě se z toho všeho nějak motá hlava možná bys měl zavolat nějakýmu velvyslanci at tam udělá pořádek a sežene ti ty písty nebo já už nevím možná president ???? :help: :lol:
Vacky uz putujou domu. V Praze procleny za 500Kc. Ale musel jsem si s nima trochu popovidat. Ted resim ty pisty a krouzky. V uvahu pripadaji zakazkove pisty Dyno-Flow, Wiseco nebo jedny italske, na firmu si ted zaboha nevzpomenu. Stejne ma Maco ve svem Saxu VTS kit car. Kompresni pomer 12:1.

blahopreji !
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

barry

Příspěvek od barry »

tomoking píše: blahopreji !
kurde tobě může člověk psát a stejně se neozveš...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

tomoking píše:blahopreji !
Diky. :wink: Kazdopadne to bude prace na dlouho a zacinam pochybovat, ze auto pristi sezonu vubec vyjede. Bavil jsem se s Macem a budu mit asi velky problem doladit elektroniku na tak razantni upravy. Chipem nebo softwarem se to pry neda vyresit. Lepe receno da, ale auto pojede asi jen na 80% vykonu. Idealni bude programovatelna ECU, ale ta stoji balik. Uvidim. Zatim tohle neresim. Ted se musi osefovat pisty a palivovy system. Az bude vsechno doma, bude se upravovat hlava, vyfukove a saci kanaly, snad i ojnice. Az se to do motoru vsechno nahazi, bude cas resit RJ. Pak se spojim s Alienem a uvidim, co mi nabidne. Pokud mi da za pravdu s tim, co mi rekl Maco, budu se rozhodovat, jestli to nechat docasne na 80% nebo setrit na Challenger programovatelnou ECU (nebo jak se ty mrchy jmenuji).
Live4Ride Syndicate

barry

Příspěvek od barry »

ta stojí tak kolem 40 býků, že, tak to je nezáviděníhodná situace...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

875 Euro +
Live4Ride Syndicate

barry

Příspěvek od barry »

no jo to bylo slovenských...na motortech. sk
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“