Nový design stránek Rosi designu a omluva Ondrášovi

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Návštěvník

Nový design stránek Rosi designu a omluva Ondrášovi

Příspěvek od Návštěvník »

Nový design mužete ohodnotit prosím a byl bych rád i za kritiku abych věděl co odstranit. Ondrášovi se omlouvám, ale mám sám dost osobních problémů a potřeboval sem se vykecat a prostě se stalo, co se stalo. To že jsem ujel mě sere vím jakou to dá práci tunit matize bez ohledu líbivosti je každá změna suprová a v mém případě sem neměl pravo takových slov. Není to omluva vím, ale přesto bych jen chtěl dát své omluvení.. Dále bych chtěl velice poděkovat webmástrovi BRUTUSOVI za skvělou praci a obrovskou pomoc a podporu v me životní situaci DÍÍÍK a sorry všem..

http://rosi.design.sweb.cz/index.html

Dastys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dastys »

sorka ani se neumim nalogovat :oops: :roll:

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

8) hmm čéče to smekám no nic si z toho nedělej já sem poslední dobou taky nabroušenej :?:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

kua to to prokouklo, ale osobne bych pouzival iframe

FlashA4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FlashA4 »

Web nemá chybu.....
My už sme spolu domluvení. Pro příště si pamatuj
Mluviti stříbro.....
Mlčeti zlato....
Jinak si myslim, že včerejší diskuse o Ondrášově autě se drobet zvrhla. Nemyslim si že bylo nutné linčovat ho kvůli jeho názoru. Pravda je, že ho řek na plnou hubu a ono se to někdy nevyplácí. A dost už o tomhle tématu.
Každopádně každému doporučuji navštívit web. ROSI umí spoustu věcí....

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

v poho 8)
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

No je pravda, že je to mnohem lepší, ale přesto je tam ještě pár chybiček.
http://validator.w3.org/check?uri=http% ... +Europe%29
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Mno ty voe... To si teď děláš Dastysi pr*el,ne? Mohl by si tady všem napsat, kdo ti dělal logo webu, a základní design.. Mno prostě, u koho sis nechal udělat ten web??!!!! Ty si pěkné prase, když si něco objednáš, člověk na tom maká jako debil, pošle ti letmou kostru jak to bude vypadat a ty to prostě sprostě ukradneš, naplníš to daty a zveřejníš? Mno to mě po*er, kuva, to jsou dneska lidi.!!! :x

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

T-PK píše:Mno ty voe... To si teď děláš Dastysi pr*el,ne? Mohl by si tady všem napsat, kdo ti dělal logo webu, a základní design.. Mno prostě, u koho sis nechal udělat ten web??!!!! Ty si pěkné prase, když si něco objednáš, člověk na tom maká jako debil, pošle ti letmou kostru jak to bude vypadat a ty to prostě sprostě ukradneš, naplníš to daty a zveřejníš? Mno to mě po*er, kuva, to jsou dneska lidi.!!! :x
Z tý kostry, jak říkáš, je použitá jenom ta horní část (logo+odkazy) jinak zbytek sem dodělával já. Ale jestli chceš, tak můžu ten hořejšek předělat 8)
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

hmm fakt peknej web, mozna proto ze tem nemam obrazky a nejdou mi odkazy :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Brutus píše:
T-PK píše:Mno ty voe... To si teď děláš Dastysi pr*el,ne? Mohl by si tady všem napsat, kdo ti dělal logo webu, a základní design.. Mno prostě, u koho sis nechal udělat ten web??!!!! Ty si pěkné prase, když si něco objednáš, člověk na tom maká jako debil, pošle ti letmou kostru jak to bude vypadat a ty to prostě sprostě ukradneš, naplníš to daty a zveřejníš? Mno to mě po*er, kuva, to jsou dneska lidi.!!! :x
Z tý kostry, jak říkáš, je použitá jenom ta horní část (logo+odkazy) jinak zbytek sem dodělával já. Ale jestli chceš, tak můžu ten hořejšek předělat 8)
Takhle,pochop,objednal si udělání celého webu. Už jen ten nápad,zpracování se cení a sorry,ale tvym designem si to akorat pokazil,jelikož jsem už viděl téměř dodělané ty stránky,které si objednal... Prostě je to podle mě čistá hajzl*vina... :alien: :x

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Ok,ok, už sem si pokecal s Dastysem přes ICQ a nebudu to tady dále rozebírat... Web Rosi Designu bude ještě lepší ;)

FlashA4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FlashA4 »

Ty woe sou ale věci. Né že bych se ho chtěl nějak zastávat, ale ty si třeba objednáš auto ono ti přijde tak se s nim pochlubíš a taky si ho nevyráběl sám ale ti mechanici. Nevim, prostě si třeba mohl napsat že základ si vymslel ty a pokud někdo chce web ať se ozve a ne tady hned nadávat. Jinak sorry, toť muj názor. Doufam že hned nedostanu upozornění...

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

FlashA4: Tu kostru netvořil on, ale zase někdo jinej - je to složitý... :lol: Už je to vyřešený (pře ICQ), takže už jenom očekávám kritiku k webu ;-)
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

FlashA4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FlashA4 »

ok

FlashA4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FlashA4 »

To Brutus: Jinak jestli je to tvoje auto v tom avataru tak je moc fajn... Dycky se mi tenhle seat líbil :-)

Sepia

Příspěvek od Sepia »

Jou, čo takto skúsiť:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">

teda hlavne: charset=windows-1250

Sepia

Příspěvek od Sepia »

jou daj tam toto:

hlavne: charset=windows-1250

inak je to dost slabe.
:deejay:

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

FlashA4 píše:To Brutus: Jinak jestli je to tvoje auto v tom avataru tak je moc fajn... Dycky se mi tenhle seat líbil :-)
Mno přímo tohle auto moje nejni, ale chtěl bych ho udělat do podobnýho stylu - teď je to z 99% sériovka :oops:
Sepia píše:Jou, čo takto skúsiť:

teda hlavne: charset=windows-1250
Hm... Uý sem na to koukal... Opera s tim má problémy... :roll:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

pocasi(Jarmil)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pocasi(Jarmil) »

vzhledove to ujde, akorat by to chtelo vic pouzivat css a stranky udelat validni 8)

Mojza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mojza »

Nevíte někdo co je s Dastysem? :( Uz pul roku se mi neozval co sem mu dal ledviny na potažení. :cry: Prej si zmenil číslo a osoba která ho má tak mi ho nechce dát,že to prej je můj problém.Tak sem chtěl poprosit o někom,kdo by něco věděl,aby mi napsal. :cry: Diky

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový design stránek Rosi designu a omluva Ondrášovi

Příspěvek od MarauderZ28 »

to je předpokládám ta samá firma co tu tenkrát bylo to extempore se Skejtem - je sice hezký, že ta firma něco dokáže, ale na tomhle foru má těžce pošramocenou pověst a jak koukám Mojza je jen dalším příkladem ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

docela by me zajimalo jak to nakonec vsechno dopadlo :?:
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

Mojza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mojza »

To ja sem zvedavej jak to dopadne semnou :? mě dělal budíky a pohoda.A pak znam dva lidi,kterým dělal interier a taky pohoda. Ale na mě nak zapoměl,změnil si číslo a ta osoba,ktera ho ma mi ho dat nechce (prej že to je můj problém) tak se musim smířit s tím, že sou naký lidi trošku sobečci a musím ho sehnat jinou cestou. :roll:

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Anonymous píše:Nový design mužete ohodnotit prosím a byl bych rád i za kritiku abych věděl co odstranit. Ondrášovi se omlouvám, ale mám sám dost osobních problémů a potřeboval sem se vykecat a prostě se stalo, co se stalo. To že jsem ujel mě sere vím jakou to dá práci tunit matize bez ohledu líbivosti je každá změna suprová a v mém případě sem neměl pravo takových slov. Není to omluva vím, ale přesto bych jen chtěl dát své omluvení.. Dále bych chtěl velice poděkovat webmástrovi BRUTUSOVI za skvělou praci a obrovskou pomoc a podporu v me životní situaci DÍÍÍK a sorry všem..

http://rosi.design.sweb.cz/index.html
Nechci vytahovat stare veci na svet,ale todle me opravdu neda.To snad nemysliz vazne s obnovenim podnikani,kdyz to bude stat opet za hovno.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

MarauderZ28 píše:to je předpokládám ta samá firma co tu tenkrát bylo to extempore se Skejtem - je sice hezký, že ta firma něco dokáže, ale na tomhle foru má těžce pošramocenou pověst a jak koukám Mojza je jen dalším příkladem ...
vedel bych jeste o dalsim,kterej dokonce jeste navic vysolil nejake penize jen tak bokem,aby DatyZovi pomohl z prekerni situace.Samozrejme ze veci,ktere dal na potah nevidel a prachy taky ne.
Naposledy upravil(a) SkejT dne 20 pro 2005 06:16, celkem upraveno 1 x.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Placenta píše:docela by me zajimalo jak to nakonec vsechno dopadlo :?:
normalne jak to unas byva,ja osobne jsem si koupil novy box

SkejT

Příspěvek od SkejT »

T-PK píše:
Brutus píše:
Takhle,pochop,objednal si udělání celého webu. Už jen ten nápad,zpracování se cení a sorry,ale tvym designem si to akorat pokazil,jelikož jsem už viděl téměř dodělané ty stránky,které si objednal... Prostě je to podle mě čistá hajzl*vina... :alien: :x
na takove jednani si casem zvyknes,nic noveho :(

extreme
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od extreme »

Zdravim ... jenom když jsem si všiml, že se to tu obnovilo, člověku kdo mi sežene kontakt na kterém seženu osobně přímo člověka rádoby podnikatele, tak připadne finanční odměna. Mam s nim něco nedořešeného a nemužu ho nikde dohnat ani na mistě bydliště. takže pište na mail. ze.ex@quick.cz

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“