jako novemu uzivateli FF ti poradim aby jsi si prenastavil dns na IPV6 pouzivaji to sice jen nektere weby ale me se rychlost nacitani treba u seznamu zvedla o 100% .
napis do adresy about:config
a najdi si tam network.dns.disableIPv6 a je tam zvoleno výchozí tak na to dvakrat poklikej aby tam bylo uzivatelem definovano....
pak napis jak to dopadlo ...
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
kujon píše:Třeba jedna stránka naší nedaleký diskotéky nejde v ničem jinačim než v IE, nebo něčem s jádrem IE Test it: http://www.discofalco.cz
jo jo je to rozhazeny ...... tyyy jo nerikej ze chodis do FALCA ... boze ja tam jezdim za strejdou do sobinova ale na dizu jsem tam radsi nesel ... jsem se bal tech vidlaku ....
tady mas vsechny duvody pro prejit na firefox .... a ver mi taky jsem nejakej cas pouzival IE ale od doby co jsem presel tak na nej nedam dopustit totiz takova jednoducha definice proc prejit protoze FF ti neudela nic co nechces at vlezes na jakykoliv stranky za to IE ti nataha uplne vsechny nesmysli ktery nejsou potreba ......
kujon píše:Třeba jedna stránka naší nedaleký diskotéky nejde v ničem jinačim než v IE, nebo něčem s jádrem IE Test it: http://www.discofalco.cz
jo jo je to rozhazeny ...... tyyy jo nerikej ze chodis do FALCA ... boze ja tam jezdim za strejdou do sobinova ale na dizu jsem tam radsi nesel ... jsem se bal tech vidlaku ....
Teďka už moc né, protože u nás v Chotíbce otevřeli discocentral Ale dřívávejc (tak 4-5)let zpátky, když sem tam začal jezdit to tam bylo fakt supr Teďka už tam zavítám svátečně, tak jednou za půl roku, pokecat s majitelem, jeho rodinkou a vyhazovačem... BtW: jak se jmenuje tvůj děda?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
Teďka už moc né, protože u nás v Chotíbce otevřeli discocentral Ale dřívávejc (tak 4-5)let zpátky, když sem tam začal jezdit to tam bylo fakt supr Teďka už tam zavítám svátečně, tak jednou za půl roku, pokecat s majitelem, jeho rodinkou a vyhazovačem... BtW: jak se jmenuje tvůj děda?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
pokorneo píše:děláš chybu .... ale časem to poznáš ...
to fakt ne.. videl sem ho chvilku.. a byl by to krok zpátky, ale je na tom krásně vidět chování stáda
používám výhradně FF asi půl roku a zatím jsem neměl větší problém...
A když pomineme, že 1stránka z 1000 nejde zobrazit jaký máš další důvod zavrhovat FF?
pokorneo píše:děláš chybu .... ale časem to poznáš ...
to fakt ne.. videl sem ho chvilku.. a byl by to krok zpátky, ale je na tom krásně vidět chování stáda
používám výhradně FF asi půl roku a zatím jsem neměl větší problém...
A když pomineme, že 1stránka z 1000 nejde zobrazit jaký máš další důvod zavrhovat FF?
Protože z ničeho nic začali všichni tupě přecházet z IE na FF a řvát jak je to skvělý - nemusím mít všecko co ostatní - spíš naopak a tak se u mě FireSráč přesunul z pozice "nějakýho prohlížeče" do pozice totálního šitu