kus závitu na dně vany -dá se to ?

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
snuky
Kontaktovat uživatele:

kus závitu na dně vany -dá se to ?

Příspěvek od snuky »

nevíte co se stane když na dně olejový vany uvíznul tak 0,5cm velkej kus závitu? .Byl sem u kámoše a ten mi řikal že by to mělo bejt bez problemu ,prej bude ležet na dně a i kdyby tak je tam jemný sejto a tim to nemá šanci projít ? da se na to spolehnout ?
Na jaře bych stejně dával nový těsnění a nechce se mi to dělat teď v tý zimě ..

Termik

Příspěvek od Termik »

Dle mýho soudu by to nemělo mít nějaké vážnější následky 8) . Maximálně ti to bude dělat trochu binec, ale nic se nezničí. Jak se ti to povedlo smím-li se zeptat?
BMW...V8...

snuky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snuky »

při dotahování šroubu prasknul,ale tak že ta část co byla ve vaně tam zapadla ,zbytek šroubu sem normálně vytočil ...nechápu jak se to mohlo takhle rozlomit

jakej bordel myslíš ?

Termik

Příspěvek od Termik »

bordelem myslím to že by to mohlo v té vaně lítat a různě cinkat, ikdyž v oleji to tak hrozné nebude :D :wink:
BMW...V8...

SuperVostrak

Příspěvek od SuperVostrak »

já bych radši sundal vanu a vyndal bych ten závit. Neni to zas tolik práce a nikdo neví co tu v motoru udělá :twisted:

moje řeč, práce to náročná není, a nikdy nevíš co to v tom motoru udělá a kam všude se to dostane...

Bulda
V.I.P.

Re: kus závitu na dně vany -dá se to ?

Příspěvek od Bulda »

co to je za car my to vyndavame bud ze tam nalejem oil a vypustime to nebo potom magnetem vzdycky to slo

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“