Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Drive2Die in Bohumín
Tim padem bude na prodej ma vyfukova soustava. Svody DC Sports 4-2-1 ceramic coated (o nichz se vyjadril, ze jsou velmi dobre udelane, ne vsak na tak ostre vacky), rezonator Supersport, koncovy tlumic Mohr 4x90mm. Vyfotim, dodam foto.
Live4Ride Syndicate
jaka bude cca cena....?! Jen tak ze zvedavostiSly píše:Tim padem bude na prodej ma vyfukova soustava. Svody DC Sports 4-2-1 ceramic coated (o nichz se vyjadril, ze jsou velmi dobre udelane, ne vsak na tak ostre vacky), rezonator Supersport, koncovy tlumic Mohr 4x90mm. Vyfotim, dodam foto.

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
no ani se neptej..................
škoda, že ty svody nepasnouSly píše:Tim padem bude na prodej ma vyfukova soustava. Svody DC Sports 4-2-1 ceramic coated (o nichz se vyjadril, ze jsou velmi dobre udelane, ne vsak na tak ostre vacky), rezonator Supersport, koncovy tlumic Mohr 4x90mm. Vyfotim, dodam foto.

InterCars CZ
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!!
Dlouhodobá povrchová ochrana NANO4CAR
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!!
Dlouhodobá povrchová ochrana NANO4CAR
Videl bych to na 7tis svody, 3tis koncak. Pokud by vzal nekdo komplet, rezonator gratis. Ke koncovemu tlumici dam novy sticker DC Sports 50x10cm udelany na zakazku v reklamce, jelikoz ten soucasny SCOTT je uz popraskany. Nalepka je laminovana, takze by mela vydrzet teplo. Vyzdvihnul bych hlavne ji, jelikoz kazdy spravny tuner vi, ze prida minimalne 80 klokanu.remix píše:jaka bude cca cena....?! Jen tak ze zvedavosti

Live4Ride Syndicate
tak jsem pujcil MartinoviTDi moje kola a takhle to vypada............
- Přílohy
-
- Resize of PICT0008.JPG (70.31 KiB) Zobrazeno 697 x
-
- Resize of PICT0007.JPG (80.85 KiB) Zobrazeno 697 x
-
- Resize of PICT0006.JPG (76.41 KiB) Zobrazeno 697 x
- F.l.a.n.e.l.

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

no jsem moc zvedavy co nakonec koupi. kazdopadne to bude 7.5x16" et 35
Ku*va to jsem zvědavý,jaké to bude....Vypadá čím dál tím lépe.
Kola dělaj auto
Kola dělaj auto

das Auto
Martin se tváři jak nějaký těžkáý BOSS na té první fotce 
Kdy už se tady objeví??

Kdy už se tady objeví??
das Auto
Tak jsem nahodil na cero bodykit a trochu jsem se projizdel po Bohumine 
http://video.google.com/videoplay?docid ... ghostrider

Live4Ride Syndicate
komputer uz ma, ale jeste nema internet. pry nema cas si ho objednat..........a ja vim proc...bo furt hraje hry:-)V-Y-V-I píše:Martin se tváři jak nějaký těžkáý BOSS na té první fotce
Kdy už se tady objeví??
- F.l.a.n.e.l.
Ta dálnice z BOHUMÍNA DO NOŠOVIC je už postavená???Sly píše:Tak jsem nahodil na cero bodykit a trochu jsem se projizdel po Bohumine

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

jj,ale projedes ji pouze hummerem
- F.l.a.n.e.l.
Já??? Já neDan píše:jj,ale projedes ji pouze hummerem

Ale SLY bude muset zase měnit BODY KIT na Céru

Jinak zatim vede nabidka Arias Pistons $155 za kus vcetne krouzku. Zakazkova vyroba 3-4 tydny na muj motor.
Live4Ride Syndicate
Kuwa Igor...nejvyšší čas obědnávat! Držím palce...good companySly píše:Jinak zatim vede nabidka Arias Pistons $155 za kus vcetne krouzku. Zakazkova vyroba 3-4 tydny na muj motor.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
a nepotrebujou ktomu stary?Sly píše:Jinak zatim vede nabidka Arias Pistons $155 za kus vcetne krouzku. Zakazkova vyroba 3-4 tydny na muj motor.
Dan> O starem nic nepsali. Pravdepodobne maji vzor, podle jakeho to udelaji. Stary chteli zatim pouze v Ross Racing Pistons. Jeste jsem dostal tip na nejakeho pana Alberta nebo tak nejak. Ted is presne nevzpomenu. Pry je to v Cesku kapacita. Delal pisty i MAcovi a spokojenost. Napsal jsem mu, tak uvidime. Ale podle meho nazoru bude drazsi, nez americke pisty.
Live4Ride Syndicate
Tak sorry, je to pan Albrecht.
http://www.albrechtmotorsport.cz/
http://www.albrechtmotorsport.cz/
Live4Ride Syndicate
maco ma z italie ne?
mu brnkni a poptej se nic za to nedas
mu brnkni a poptej se nic za to nedas
Dan> V saxu ma italske a ve 205ce ma od tohohle pana. Vcera cpal do 205ky tu programovatelnou RJ. Na Renocaru je s 205 jak na koni, sveril se mi.
To bude masakr. Je to blazen, ale v moc dobrem slova smyslu. Pisty s KP 12.2:1 se slovy: "Jak jinak se mam dostat na 200 koni?" 

Live4Ride Syndicate
blasen............a tebe nakazil, jak jinak se chces dostat pres 200 koni