Autosport a tuning

Moderátor: T-O-M

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Tak už ho mám taky - vyhozený prachy :roll: Jediný dobrý, je to kabro :slina: a 3.0CSL 8)
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Conscious píše:Dost mě zklamal stejně jako Tuning katalog. Myslím si že představení pár aut a zaměření se na profi tuning firmy není to co sháním. Chci návody JAK NA TO xakru. Mno nicméně 3,0 CSL byl pohled pro mě. Jsem spíš na dědky,moji favoriti jsou 635CSi, 3,0 CS, E21 obecně a tak. Historie značky by bodla,stejně jako přehled třeba všech BMW co kdy v časopise vyšly. Na ceně přeci nesejde když je člověk zanícenej fanda. Dost to odflákli. :P :stavka: :pistolnik: :hmm: :alkoholic: :debata: :ja_nic: :ja_nic: :ja_nic:
Teď bylo v Auto sport magazínu nebo jak se to jmenuje, DVD s historií o značce Mercedes-Benz, třeba bude DVD i s BMW :wink:
ALe jinak když vidim, co je v tom speciál čísle o BMW za šity, tak to ani nebudu kupovat :roll: jedniý hezký tam je akorát to 3.0csl
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Trhyy píše:
Conscious píše:Dost mě zklamal stejně jako Tuning katalog. Myslím si že představení pár aut a zaměření se na profi tuning firmy není to co sháním. Chci návody JAK NA TO xakru. Mno nicméně 3,0 CSL byl pohled pro mě. Jsem spíš na dědky,moji favoriti jsou 635CSi, 3,0 CS, E21 obecně a tak. Historie značky by bodla,stejně jako přehled třeba všech BMW co kdy v časopise vyšly. Na ceně přeci nesejde když je člověk zanícenej fanda. Dost to odflákli. :P :stavka: :pistolnik: :hmm: :alkoholic: :debata: :ja_nic: :ja_nic: :ja_nic:
...jedniý hezký tam je akorát to 3.0csl
:vztek: :lol:
Obrázek
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Brutus píše:
Trhyy píše:
...jedniý hezký tam je akorát to 3.0csl
:vztek: :lol:
http://img339.imageshack.us/img339/2849/kabro3tf.jpg
To sem přehlíd, sorry :oops: :lol: Todle je taky pěkný 8)
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Bulda
V.I.P.

Re: Autosport a tuning

Příspěvek od Bulda »

tak to nema smysl ani kupovat nemam rad casopisy kde sou samy profi tuning to je na hovno tak nato seru

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“