Moderátor: T-O-M
Teď bylo v Auto sport magazínu nebo jak se to jmenuje, DVD s historií o značce Mercedes-Benz, třeba bude DVD i s BMWConscious píše:Dost mě zklamal stejně jako Tuning katalog. Myslím si že představení pár aut a zaměření se na profi tuning firmy není to co sháním. Chci návody JAK NA TO xakru. Mno nicméně 3,0 CSL byl pohled pro mě. Jsem spíš na dědky,moji favoriti jsou 635CSi, 3,0 CS, E21 obecně a tak. Historie značky by bodla,stejně jako přehled třeba všech BMW co kdy v časopise vyšly. Na ceně přeci nesejde když je člověk zanícenej fanda. Dost to odflákli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trhyy píše:...jedniý hezký tam je akorát to 3.0cslConscious píše:Dost mě zklamal stejně jako Tuning katalog. Myslím si že představení pár aut a zaměření se na profi tuning firmy není to co sháním. Chci návody JAK NA TO xakru. Mno nicméně 3,0 CSL byl pohled pro mě. Jsem spíš na dědky,moji favoriti jsou 635CSi, 3,0 CS, E21 obecně a tak. Historie značky by bodla,stejně jako přehled třeba všech BMW co kdy v časopise vyšly. Na ceně přeci nesejde když je člověk zanícenej fanda. Dost to odflákli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To sem přehlíd, sorryBrutus píše:Trhyy píše:...jedniý hezký tam je akorát to 3.0cslConscious píše:Dost mě zklamal stejně jako Tuning katalog. Myslím si že představení pár aut a zaměření se na profi tuning firmy není to co sháním. Chci návody JAK NA TO xakru. Mno nicméně 3,0 CSL byl pohled pro mě. Jsem spíš na dědky,moji favoriti jsou 635CSi, 3,0 CS, E21 obecně a tak. Historie značky by bodla,stejně jako přehled třeba všech BMW co kdy v časopise vyšly. Na ceně přeci nesejde když je člověk zanícenej fanda. Dost to odflákli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://img339.imageshack.us/img339/2849/kabro3tf.jpg