Jaký sluchátka k MP3 playeru

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Trhyy
V.I.P.

Re: Jaký sluchátka k MP3 playeru

Příspěvek od Trhyy »

Violator píše:jednoznačně koss porta pro. nejlepší přenosný sluchátka na světě zvukově ve všech testech a problém je že je to pravda zajdi si někam kde si je mžeš vyzkoušet a vysereš se na to jak vypadaj. maj navíc doživotní záruku. kdo by se ti smál?? děda s babkou v metru?? každej kdo tomu rozumí ví co máš a kdo nerozumí tak ti může bejt u prdele. kupuješ si to na parádu?? tuzer i ve sluchátkách?? nebo ti de fakt o to jak hrajou?? zkus si je na něčem co znáš/skladba/ a uvidíš že uslyšíš věci který ani nevíš že tam sou
Přesně tak 8) A proto s těma mojema velkejma krávama chodim klidně i po Praze, ať si lidi čuměj, jsou mi u zadek :lol:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Takže sem je vyzkoušel. Oproti mým předcházejícím MX 300 a MX 400, který krom designu byly stejný sou tyhle úplně jiný, design se maličko změnil, ale hlavně jinak hrajou, líp a hlasitěji. MP3 má hlasitost 1-40. Předtim už se někde u 36 nedalo poslouchat, už to byl hroznej zvuk. Tyhle hrajou stejně hlasitě už někde při dvaceti a při 40 už je to jak malý repráčky a nedá se to nechat v uších jak to řve 8) Můžu doporučit, lepší pecky sem neměl
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Violator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Violator »

Ritchma píše:To je v háji říkám že chci PECKY a zatim tady každej doporučuje nějaký kosáky a ostatní ptáky a pecky žádný. Opravdu se mi nelíbí a lidi co to maj na uších, ačkoliv vim že jsou ty sluchátka dobrý, mi příjdou jak roboti nějaký. nechápu proč jim neudělaj novej design, ale to je jedno. Už sem si koupil sennheisery, radši se spokojim s horším zvukem, než mít na hlavě takový sluchadla ........
chyba. ale dá se napravit. fakt si je poslechni ty porta pro a koupíš si je stejně. navíc ti teď v zimě vole aspoň zahřejou uši
až bude FAJFKA chtít.......tak všem ujedu Obrázek

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Violator píše:
Ritchma píše:To je v háji říkám že chci PECKY a zatim tady každej doporučuje nějaký kosáky a ostatní ptáky a pecky žádný. Opravdu se mi nelíbí a lidi co to maj na uších, ačkoliv vim že jsou ty sluchátka dobrý, mi příjdou jak roboti nějaký. nechápu proč jim neudělaj novej design, ale to je jedno. Už sem si koupil sennheisery, radši se spokojim s horším zvukem, než mít na hlavě takový sluchadla ........
chyba. ale dá se napravit. fakt si je poslechni ty porta pro a koupíš si je stejně. navíc ti teď v zimě vole aspoň zahřejou uši
Nechci vypadat jako robot!
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ritchma píše:
Violator píše:
Nechci vypadat jako robot!
8)

Obrázek
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

mazel.muj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazel.muj »

já je neměla možnost vyzkoušet, ale hodnocení mají velmi dobré a asi budete znechuceni, ale se mi i líbí :D...jinak díky za tipa

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

tak uz tendle problem resim taky.. hele Ritchmo nemas nekde nejakej Ishop?? kdes kupoval ty senheissery a ktery presne?

taky chci pecky nebo nejaky takovy jak ma Zemi ! :o)
Looking for some car....

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

ja mám od Kossů normální sluchátka i pecky a že by ty pecky hrály špatně teda nemůžu říct
TOYOTA CELICA ST165 & ST205

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“