MarauderZ28 píše:Chtěl bych z LT1 hlav udělat LT4 hlavy
Dam ti dobrou radu

: Nedelej to. Kup si rovnou LT4 hlavy. I presto, ze ja bych mel tu praci "zadarmo" (protoze ji provadim sam), tak by se mi to nevyplatilo ani jen za cenu tech ventilu, sedel, rockers a pruzin. Vymena sedel neni zadna sranda (pokud je delana spravne) a ta hlava je jen malokdy "stejna". Vymenou sedel taky nic nekonci, ale jen zacina, protoze pote musis taky patricne zvetsit "bowl throats", coz ovlivnuje airflow a neda se "spravne" udelat bez pouziti flow bench. A kdyz uz s tim jdes tak dalko, tak neoptimalizovat pri tom i samotne kanaly by byl neodpustitelny hrich. Ja bych se musel opravdu nudit k smrti, abych se do neceho takovho vubec pustil - a kdyby jsi ty hlavy prinesl treba ke mne a OPRAVDU si jejich upravu na LT4 nedal vymluvit, tak bych te musel pripravit na ucet nejakych $5000. Fully assembled LT4 hlavy (s ventily, pruzinamy, etc.) se daji bezne koupit pod $1500 a LT1/LT4 conversion rockers okolo $370. Pote by jsi mohl pouzit neco ze zbytku tech penez na opravdu dobre head porting, ale, jak uz jsem predtim rekl, to opravdu nesveruj nekomu bez flow bench a patricnych zkusenosti s touto precedurou.

IQ stylingem nenahradis.