Tak s tímhle si nevím rady. Předchozí majitel říkal že mu tam prasknul za brzdovým pedálem nějaký váleček a kapalina mu vytekla do auta. Nechal to tak a jezdil vesele dál.Já na to zapomněl a když se mokrý flek zvětšoval tak že už se to nedalo sednout do auta - divný zápach,vlhkost,omrzlá okna zevnitř atd. - nevydržel jsem to a včera sundal sedáky a dnes oškubal koberec. Pod ním je tlustá guma potažená ze strany k plechům nějakou pěnovou gumou - jako molitan to je. Tyto gumy jsou tam celkem 3,položené za sebou napříč přes celé auto. Přední je navíc položena tak,že nejspíš dali gumy,pak to osadili palubní deskou a pak dali koberce. Přední je durch - i u spolujezdce prodojená brzdovou kapalinou a nejde sundat. Pod ní to samozřejmě shnilo,nijak tragicky,ale na blbě přístupných místech a protože nejde sundat bez demontáže palubní desky což dělat nebudu nevím teď co s tím. Jak neutralizovat kapalinu? Jak vysušit tlustý molitan? Lze tu gumu horizontálně odříznout a sundat bez následků? Koberce jsou samozřejmě zničené,jdou nahradit? Jsou lisované za tepla aby měly tvar a na celé auto je to jeden kus. S vyvařením si taktéž nevím rady,ale to necháme na jindy,zatím to musím vysušit a hlavně zbavit kapaliny aby to nenasávalo vlhkost ze vzduchu a věřte mi že to nasává hodně. V těch gumách bude odhadem tak 5 litrů kapaliny s vodou plus takový ten humus z koroze.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01