Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Pro mě Danka a Dolpha....celkem slušná stránká o Golfech...můžete si tam najít vše ke svému aotu,původní výbavu,původní cenu...motory atd.
V rodném,jazyce
http://www.doppel-wobber.de/
V rodném,jazyce

das Auto
jak na to tak cumim, tak zjistuji ze ten muj golf je slatanina asi 5-ti typuV-Y-V-I píše:Pro mě Danka a Dolpha....celkem slušná stránká o Golfech...můžete si tam najít vše ke svému aotu,původní výbavu,původní cenu...motory atd.
V rodném,jazyce![]()

Podle těch stránek moje troječka je už vlastně čtverka
....nebo někde dva roky ležela na skladě 
Jinač jsem byl teď na navštěvě u Hellera,a koukal jsem tam na 5-ku R32.......250 ps
....ale ta cena
...mega a nějaké drobné

Jinač jsem byl teď na navštěvě u Hellera,a koukal jsem tam na 5-ku R32.......250 ps

Naposledy upravil(a) felda dne 26 pro 2005 12:08, celkem upraveno 1 x.
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Re: Drive2Die in Bohumín
Ja mam v TP rok vyroby/uvedeni do provozu: 1993 a to mam model 88-90.
Live4Ride Syndicate
Já mám v TP psanou poznámku"Modelový rok 1998"....a tady koukam že už dávno pracovali na čtverkáchSly píše:Ja mam v TP rok vyroby/uvedeni do provozu: 1993 a to mam model 88-90.

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

G3 cabrio se vyrabel jeste v roce 2001 a obyc G3 myslim az do roku 2000
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
kurva hosi bezte zavcasu vratit technicaky k tem corkam, auta sesrotujte at nemate problem se zakonem ......... jediny kdo to ma vse v poradku je Dolph (bodejt by ne ... kamosi mu uz stihli vystavit novy TP ... tak aby to na oko vsechno sedelo) 

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Dolphe..............ja chci takyyyyyyy
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
.... to pujde tezko ..... po tom co to vyrizoval pro sebe ho bez tak jeste do ted boli prdelDan píše:Dolphe..............ja chci takyyyyyyy

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jo predseda pry shani nejakou babu ..... tady jsem pro neho neco nasel
http://www.pervitin.cz/index.php?p=sezn ... w&typ=vs01
hmm...........maslim ze je z ceho vybirat.........tomoking píše:jo predseda pry shani nejakou babu ..... tady jsem pro neho neco nasel
tak do toho predsedo

Uz tam pisu 
sexyna 19.12.2005 19:52:01
cauvec koreni je mi 15 a hulim a rada si zaplinuju hledam borca od 20-25 mel by mit cerne vlasy a visku kolem 180 cm ja merim 171 a vazim asi 56kilo kdo by se chtel ke me pridat at se ozve:)))mam rada sex,huleni,hudbu,parby,chlast i bez míry a kourení víc jak 20 denne tak se ozvi
E-mail: pavcalinda@centrum.cz

sexyna 19.12.2005 19:52:01
cauvec koreni je mi 15 a hulim a rada si zaplinuju hledam borca od 20-25 mel by mit cerne vlasy a visku kolem 180 cm ja merim 171 a vazim asi 56kilo kdo by se chtel ke me pridat at se ozve:)))mam rada sex,huleni,hudbu,parby,chlast i bez míry a kourení víc jak 20 denne tak se ozvi
E-mail: pavcalinda@centrum.cz
Live4Ride Syndicate

Žužulinda 20.10.2005 08:24:01
Hledám jeho.Z okolí kolem Ostravy.Hledám Tebe a klidně si ber co chceš.Já se z toho nějak vylízla.musíš mít ale smysl pro estetično,malování,hru na něco a dlouhé vlasy nejlíp s dredama.Určitě se ozvi,šňupnem si spolu.sue
E-mail: novakovazuzana@tiscali.cz
Live4Ride Syndicate
Ze by tady?
Mcbarusha 13.10.2005 13:56:38
Zdarec,,,život v pastáku stojí za hovno ,,,,,hledam smažáčka do 20ti let.. kterej by mi zajistil ,spaní na útěku a naučil mě pořádně smažit..nemám pro co žít,chci žít pro tebe ..jsem v pastáku vysvobod me....zatím dost hulim a chlastám....ozvi se...
E-mail: McBarush@seznam.cz
Mcbarusha 13.10.2005 13:56:38
Zdarec,,,život v pastáku stojí za hovno ,,,,,hledam smažáčka do 20ti let.. kterej by mi zajistil ,spaní na útěku a naučil mě pořádně smažit..nemám pro co žít,chci žít pro tebe ..jsem v pastáku vysvobod me....zatím dost hulim a chlastám....ozvi se...
E-mail: McBarush@seznam.cz
Live4Ride Syndicate
ses toho nak chytl...............

Prece jsem nasel i seriozni inzerat s myslenkou a vtipnym koncem
23@23.neser 08.03.2005 12:46:59
for 12@12... ty tresko jedna vysusena myslíš si ze vsechny smazky pocházej od techna? a podival ses nekdy do roxy? do karlovek? a do vsech klubu kam chodí velka vetsina naseho naroda zalozená na stredním proudu hudby ovlivněný sámerem?!!! laskave si nespojuj techno se spinou protoze abba byli taky smazky! sere me to ze zmrdi jako ty hazej vsechny lidi do jednoho pytle... chodis na techno=si smazka v zadnym pripade neplati!!! techno me docela bavi ale spis jungle nebo dnb ale to jeste neznamena ze jsme vsichni smazky ja osobne jsem to nikdy nezkusila ale lidi co to berou respektuju protože je to jejich vec. oni si nicej zdravi... nicmene myslim si ze si cur*k a bubec nevis o cšem mluvis, hlavne aby sis zaprudil!!!! Generixxx
E-mail: white_widow@email.cz
23@23.neser 08.03.2005 12:46:59
for 12@12... ty tresko jedna vysusena myslíš si ze vsechny smazky pocházej od techna? a podival ses nekdy do roxy? do karlovek? a do vsech klubu kam chodí velka vetsina naseho naroda zalozená na stredním proudu hudby ovlivněný sámerem?!!! laskave si nespojuj techno se spinou protoze abba byli taky smazky! sere me to ze zmrdi jako ty hazej vsechny lidi do jednoho pytle... chodis na techno=si smazka v zadnym pripade neplati!!! techno me docela bavi ale spis jungle nebo dnb ale to jeste neznamena ze jsme vsichni smazky ja osobne jsem to nikdy nezkusila ale lidi co to berou respektuju protože je to jejich vec. oni si nicej zdravi... nicmene myslim si ze si cur*k a bubec nevis o cšem mluvis, hlavne aby sis zaprudil!!!! Generixxx
E-mail: white_widow@email.cz
Live4Ride Syndicate
Tak to uz ti moc nechybi, devenko.
Pavlínka 03.02.2005 16:11:35
Ahojte, jsem 17-letá Pavlínka a chtěla bych se seznámit s někým, kdo jede na piku tak jako já a chtěl by si to píchat až do konce života !!! Myslím to vážně.
E-mail: wickedsize@gmail.com
Ahojte, jsem 17-letá Pavlínka a chtěla bych se seznámit s někým, kdo jede na piku tak jako já a chtěl by si to píchat až do konce života !!! Myslím to vážně.
Live4Ride Syndicate
kuwa to jsou inzeraty ............... mi poser kyta
Tak Pavlinka je hodne silena:-)))))
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
mozna myslela pichani penisem .....Sly píše:Tak to uz ti moc nechybi, devenko.

Penisem do zily.
))

Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
savleMr. Favo píše:Penisem do zily.))

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
kvalitní seznamkaaaaaaa ty vole aby si náhodou nesed na jehlu až půjdeš na rande uffff
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Drsné inzeráty...kočky na úrovni...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí