dneska v noci se mi pokusili ukrást auto, nepovedlo se jim s ním odjet, ale ukradli mi řídící jednotku, problém je, že neznám číslo řídící jednotky, v seatu mi ho sice zjistěj, ale neřeknou..kdyby měl někdo nějakou možnost mi v tomhle pomoci, bud zjistit aspon číslo jednotky nebo i možnost jí někde sehnat, byl bych moc vděčnej, kdyby mi sem napsal, budu rád za každou pomoc nebo radu díky...
jinak jedná se toledo rv. 98, 81kW, typ motoru AFN
ukradená řídící jednotka
ukradená řídící jednotka
Seat Toledo Sport TDi 81kW
Zavolej k Smuclerovi...tam by ti meli pomoct www.smucler.cz jsou tam kontakty...vysvetli jim,co se stalo a myslim,ze pomuzou...jinak volej Horsovsky Tyn..maj jeste pobocku v lzni,ale lepsi je ten Horsak..a dej pak vedet 

- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Re: ukradená řídící jednotka
proč?igi píše:dneska v noci se mi pokusili ukrást auto, nepovedlo se jim s ním odjet, ale ukradli mi řídící jednotku, problém je, že neznám číslo řídící jednotky, v seatu mi ho sice zjistěj, ale neřeknou..kdyby měl někdo nějakou možnost mi v tomhle pomoci, bud zjistit aspon číslo jednotky nebo i možnost jí někde sehnat, byl bych moc vděčnej, kdyby mi sem napsal, budu rád za každou pomoc nebo radu díky...
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
Re: ukradená řídící jednotka
proč? no dobrá otázka, odpověd ale neznám, prej maj zákaz..mr.modena píše:proč?igi píše:dneska v noci se mi pokusili ukrást auto, nepovedlo se jim s ním odjet, ale ukradli mi řídící jednotku, problém je, že neznám číslo řídící jednotky, v seatu mi ho sice zjistěj, ale neřeknou..kdyby měl někdo nějakou možnost mi v tomhle pomoci, bud zjistit aspon číslo jednotky nebo i možnost jí někde sehnat, byl bych moc vděčnej, kdyby mi sem napsal, budu rád za každou pomoc nebo radu díky...
ale jednotku jsem už sehnal, ted jen jí nakodovat
Seat Toledo Sport TDi 81kW