Sprint I.C VS VODILLA
Sprint I.C VS VODILLA
Tak jsem dnes poznal co je to drag racing...super...sprintoval jsem poprve v zivote a je to neco jineho nez se honit s nekym ve meste...
No me se covece nejak nedari to rozchodit s upravenym softem. Ale asi neni chyba v softu, protoze kdyz jsem si nahral do nove EPROMky originalni soft, tak se mi to taky nepovedlo nastartovat a s puvodni EPROMkou to jede v pohode. Takze problem je spis v novych EPROMkach a nebo v nahravani softu do nichZ_P píše:Sakrys,sem myslel ze mas uz nacipovany,a uz trhas asfalt.Aji tak myslim ze dobry...
Jak ti teda nakonec teda ten cip dopadl?
Skoda ze sem u toho komorniho dychanku nebyl.Ale tak snad jeste pojedete,ne?

Kazdopadne vcera mi to vazne jelo nejak blbe a nevim proc. Pritom jsem ted nedelal nic s motorem, krome toho ze jsem s tim nekolik dni nejel a na to neni káďa zvyklej

No ten druhej rozjezt jsem se pokousel nehrabnout, ale lepsimu zrychleni to nepomohlo. Ono je fakt potreba, aby se to mirne protocilo, ale ne zase moc. Taky jsem zkousel radit trosku driv. Radil jsem uz v 5500rpm, jinak radim pri 6500rpm. Proste to nebylo vono, to je fuk.
Kazdopadne kdyby mel vodilla zapnutej zadni nahon, tak by nemel sanci vubec.
počkej, ta jeho Cali je navíc 4x4? nebo sem to pochopil blbě?I.C. píše:No ten druhej rozjezt jsem se pokousel nehrabnout, ale lepsimu zrychleni to nepomohlo. Ono je fakt potreba, aby se to mirne protocilo, ale ne zase moc. Taky jsem zkousel radit trosku driv. Radil jsem uz v 5500rpm, jinak radim pri 6500rpm. Proste to nebylo vono, to je fuk.
Kazda Cali Turbo je 4x4, ale vodilla ma vypnutej zadni nahon.Muchylin píše:počkej, ta jeho Cali je navíc 4x4? nebo sem to pochopil blbě?I.C. píše:No ten druhej rozjezt jsem se pokousel nehrabnout, ale lepsimu zrychleni to nepomohlo. Ono je fakt potreba, aby se to mirne protocilo, ale ne zase moc. Taky jsem zkousel radit trosku driv. Radil jsem uz v 5500rpm, jinak radim pri 6500rpm. Proste to nebylo vono, to je fuk.
aha, tak tahle informace je pro mě nová, já myslel, že turbo a 4x4 je zvlášť anebo dohromady, ale v tomto případě sem myslel že má jen turboI.C. píše:Kazda Cali Turbo je 4x4, ale vodilla ma vypnutej zadni nahon.Muchylin píše:počkej, ta jeho Cali je navíc 4x4? nebo sem to pochopil blbě?I.C. píše:No ten druhej rozjezt jsem se pokousel nehrabnout, ale lepsimu zrychleni to nepomohlo. Ono je fakt potreba, aby se to mirne protocilo, ale ne zase moc. Taky jsem zkousel radit trosku driv. Radil jsem uz v 5500rpm, jinak radim pri 6500rpm. Proste to nebylo vono, to je fuk.

To I.C: Byl to muj prvni sprint: Jelikož mame hodne vyrovnane auta je to hlavne na tom jak budeš řadit a řidit. V tom prvnim se mi nepodařilo protože jsem nechal jet na jedničce az do 6 tisic což je upne na p...nejede to...ale po druhe jsem tam asi v 3200 dal dvojku a bylo to..Hrabe me to jeste vic než tobe 204 koni na predni napravu je moc...nevim co s tim bude když tam budu mit vice než 260
..Ja jen že kdy bys zachoval tech 165 koni me už nedostaneš
Učim se rychle
Necham něco udelat s jednickou a bude to ono
Musim si přiznat že kadett jede moc moc dobre...
Abych řekl pravdu tohle jsem od toho auta neocekaval....Ja mam 1400 kg kadett ma 1000 je to velky rozdil..

Necham něco udelat s jednickou a bude to ono

Musim si přiznat že kadett jede moc moc dobre...

Kdepak, me nedostanes. Vcera jsem vazne jel spatne.vodilla píše:To I.C: Byl to muj prvni sprint: Jelikož mame hodne vyrovnane auta je to hlavne na tom jak budeš řadit a řidit. V tom prvnim se mi nepodařilo protože jsem nechal jet na jedničce az do 6 tisic což je upne na p...nejede to...ale po druhe jsem tam asi v 3200 dal dvojku a bylo to..Hrabe me to jeste vic než tobe 204 koni na predni napravu je moc...nevim co s tim bude když tam budu mit vice než 260..Ja jen že kdy bys zachoval tech 165 koni me už nedostaneš
Učim se rychle
![]()
Necham něco udelat s jednickou a bude to ono![]()
Musim si přiznat že kadett jede moc moc dobre...![]()
Abych řekl pravdu tohle jsem od toho auta neocekaval....Ja mam 1400 kg kadett ma 1000 je to velky rozdil..
Na te ctyrkolce je docela velka ztrata na vykonu a cali stejne pri rozjezdu nehrabe zase az tak moc diky tomu, ze ma omezeni vykonu na jednicku.Fazeey píše:no tak to docela nasere mít 4x4 turbo a jezdit jenom na předek... ale pokud ji zapojíš tak by to mělo na sprintu jet líp a ne hůř, nebo ne I.C?
nene tímhle sem myslel, že to bylo přímo impozantnívodilla píše:Muchylin píše:myslím, že ta několikametrová čára tomu hrabání i odpovídávodilla píše:Hrabe to dost I.C.
![]()
![]()
No jo Muchyline....vis to je tim ze neumim sprintovat ale bude lip

No, tak si tam zas' dej tu pojistku na viskospojku zpátky a uvidíš, v jakým stavu to máš. Tipuju že ten dotyčnej to vypnul kvůli špatnýmu kříži na kardanu.vodilla píše:To jeste odpojil ten od koho jsem kupoval auto...musim se tim zabyvat a udelat to znovu ale stoji to strasne penize...muže to stat tolik že koupim za ty prahy dalsi calibru