Spoileri na Renault19
Spoileri na Renault19
Zdravim.Chci začít s tuningem na svém rendym 19 r.v.1995.Chtěl jsem se zeptat,jestli nemá někdo z vás na prodej přední nebo zadní spoiler na r19.Jestli ne tak mi alespon napiste,jak se to vyrabí.Uz mam koupenou sadu na opravu laminátů i kyt se skelným vláknem.Ale pořád mi chybí nejaké ty spoilery.Tak dikec
- F.l.a.n.e.l.
Re: Spoileri na Renault19
NO nevím... toto auto do tuningu mi moc vhodné nepřipadá
nicméně chtělo by to nejspíš nějakou formu jako na bábovku 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Pravě těd taky pracuju na R19 a řešil jsem tenhle problem,musíš najít někoho kdo ti je vyrobí.použij spoiler nebo spodek nárazníku z jiného auta.záleží jen jaký tvary se ti líbí
no nevim jestli zacinas spravnou cesto, nejdriv si to dej poradne do kupy at slape jak ma, at to nemas nikde shnily, a pak bych teda zacal snizenim, bud jen sportovni pruziny, nebo komplet podvozek, zavisi na financich, potom nahod nejaky pekny kola, a pak dejme tomu spoilery a nejakou klempirinu......
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
souhlas s Jardou..
Jo Jarda uz pochopil jak na to
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj a proto rek rodicum, aby mu koupili novy auto, aby nic nemusel opravovat a moh tam ty plasty rovnou placatmilosh píše:Jo Jarda uz pochopil jak na to

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Njn, kdyby tě To náhodou někdy předjelo (třeba když bys zrovna jel nějak kolem Jihlavy a potkal To) tak to fakt není moje autojarda píše:supraBeaver píše:Sice se opakuju, ale tady je "ňákej ten Renólt se spojlérama"...![]()
![]()

Osobně se mi moc R19 ne nějaký brutální úpravy nezdá úplně vhodnej, ale něco by se z toho snad udělat dalo (otázka je, jestli to aspoň trochu pojede, min. adekvátně ke vzhledu...).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
samozřejmě musíš nejdřív vyladit auto aby nebylo nikde zrezlý a tak podobně a až potom se pustit do spoilerů.když sem třeba sundal zadní světla tak sem postupně objevil pěknou díru...Ale vše je ted pečlivě zavařeno a světla tam šli z alfy...spoilery sou už skoro hotový ale pujdou tam až po kopletní plechařině