honza 2.0 16v píše:dá se zvýšit..ale počítej že to nikdy nepojede tak jako turbo...sice to už bude pila, do běžnýho provozu hůř použitelná, díky vysoko položenýmu krouŤáku..navíc ta přestavba vyjde na hodně moc, a ještě musíš poladit ECU aby stím motorem pak vůbec rozumně spolupracovala
když to vemu podle mě (sice
fiat coupe, ale většinou to sou strojnický práce, takže na značce nezáleží) tak . uvedení sériovýho motoru do 100% stavu... 25000
úprava od profi úpravce (vačky, hlava, odlehčení a vyvážení klikového mechanismu+spotřební materiál) 35000-40000
naladění říďící jednotky - mě bylo řečeno od 10000 podle nutnýho zásahu do programu, ale to se ještě uvidí, prakticky se ještě nezačlo upravovat
navíc pokud bys chtělroubovat turbo, tak tě to vyjde nastejno....
honza, takže keď tomu dobre rozumiem, tak generálka 25 000 a dosiahnutie toho spomínaného výkonu z 85 na 140 kw 35 000 - 40 000? fuha

to je pálka to sa radšej ohliadnem po tom turbe, s tým že zbijem cenu jeho.
Ilegaltuner moje výpočty sú takéto. budem pišať v sk korunách
ta cali 85 kw, netuningovana stoji asi 100 000 a vraj je v perfektnom stave. , za tuning som si robil včera takú analýzu cenovú dielov ktorá zahrnovala, komplet body kit, hliníkové krídlo nastaviteľné. svetla zadne aj predne, predne angel eyes. plus kolesa 17",7.5" a ešte dvojitý výfuk , tak to všetko ma vyšlo na 65 000sk. ale keď si to pohľadám od nejakých ľudí z bazárov, tak sa môžem vopchať aj do 50 000. a plus nejaké tie veci na zvýšenie výkonu do tých cem tiež niečo investovať. no takže to všetko vyjde asi na 165 000sk plus potom to zvýšenie výkonu nejaké peniažky si zapýta

ale čo úž. stoji to zato myslím. takže asi do 200 000sk sa zmestím. a teraz k tomu turbu tuningovanemu, stoji približné tiež 200 000sk. troska viac priznám sa

ale sák cenu zbijem hehe. dúfam.
nápis čo si o tom myslíš/te