Lu82 píše:je možnost sehnat chameleona za 5000,- včetně kryciho laku cena je samozrejmě za litr.
no tak to povidej
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no a jseště slyšel jsem že je to problém nastříkat a že to každý nezvládne.Nevíš i o někom kdo by to zvládnul nastříkat.čislo klidně pošli ale ještě to není aktuální ,auto se bude stříkat tak za 2měsíce až se dodělá.Jinak se jedná o tohle ,ale nejsem ještě rozhodnutý na 100% zatím zbírám info
Tak nastřikat by to měl dokazat každej schopnej lakyra, jde oto že se dava tmavy podklad černa,modra a nebo metalicka barva a na to pak flip-flop. Samotný nastřik se provadi jednim smerem, nesmis to strikat klasickym zpusobem
jinak znam i nekoho kdo by to dokazal nastrikat ale prace okolo 15000,- až to bude aktualni tak dej vedet a domluvime se stou barvou, ale chce to videt primo na vzorniku takhle na fotkach toho moc neuvidiš
tak to je pálka jak prase,to bych za to nikdy nedal.Viděl jsem ty laky na ůplně obyč autech a pochybuju že ti co c nich jezdí za to dávali takové prachy.Prostě to můsí jít zařídit levněji
tak to opravdu neznam cloveka ktery by si vzal 50 000,- za nastřik chameleona(mozna tak autorizovana lakovna), a věř tomu že se pohybuju mezi lidma co to udělaj za 15 000,- a auta sou moc pěkný
problem je v tom že žadny lakyra když mu přivezeš auto už v plniči ho rovnou nenastřika ale vždycky na něm něco najde co se ještě musi přebrousit, ty sam si to nikdy nevybrousiš tak aby to bylo uplně 100% pokud dotoho nedělaš počitej s cenou tak okolo 15 000,- až 20 000,- tady v Boleslavi ale koukam že ty jsi s Č.Těšina ja pochazim z Ostravy a tam znam kamoše co ma za kamoše lakyru a ten chtěl za připravene auto do 10 000,- nebylo to sice za Flipflopa ale za špičkovou metalizu
ta Fabka měnavka neni je to zelene efektni metaliza ktera je dražši než flipflop (sice se jemně měni do žlutohnědě ale ne jako flip) to Polo je měnavka zkusim najit lepši fotky polo je takove fialove
Auto se dělá u kámoše na firmě a připravovat to bude profík tak by to mnělo být 100% ta cena je jen za práci a k tomu si mám připočítat cenu za barvu,chápu to dobre.S barvou za desítku asi né,co .hod sem kontakt na toho kámoše nebo pošli SZ já bych se mu kdyžtak ozval až to se to bude blížit k finále.
Na kolik by vyšlo něco takovýho ... dneska kolem mně projelo subaru combi s tímhle lakem ,fakt paráda
Přílohy
Clipboard.jpg (48.27 KiB) Zobrazeno 1361 x
VW%20Eislingen%202004%20(16).jpg (74.83 KiB) Zobrazeno 1360 x