co je lepsie?

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

mr.modena píše:CleAVan: ty chceš udělat ze svojí Cali levnou napodobeninu Ferrari 306m?
Tak ty jsi satan na to že máš přezdívku mr.modena tak jsi asi ještě žádné ferari asi neviděl,když vydávaš calibru se spojlerem vzáleně připominajcím výdechama ten z F360 modena za napodobeninu Ferrari.
No to je strašný :wc:
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

CleAVan

Příspěvek od CleAVan »

Ilegaltuner píše:
mr.modena píše:CleAVan: ty chceš udělat ze svojí Cali levnou napodobeninu Ferrari 306m?
Tak ty jsi satan na to že máš přezdívku mr.modena tak jsi asi ještě žádné ferari asi neviděl,když vydávaš calibru se spojlerem vzáleně připominajcím výdechama ten z F360 modena za napodobeninu Ferrari.
8) tak tak ako píšeš, veď predsa cali je krajšia ako ferrari :) :wink:
LA VIE EST BELLE

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

:smich: prosimte co povida...kdyz ma naraznik na styl modeny tak to asi vubec neni podobny vid
...

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Zkus to na Calibra foru,já nemám s Calibrou žádnou zkušenost,beru to podle 200sx,ono to bude podobný...

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Tady není co řešit, atmosférák bude stát na úpravách strašnej balík a má náhon na čumák, turbo se už na nějakej výkon dostat dá a navíc je tam ten pohon 4x4 (sice via Haldex, ale lepší než drátem do oka...). Ať už bude to auto upravený nebo ne, vždycky je potřeba si zjistit v jakým je stavu, kupovat rozlítanej vrak se málokdy vyplatí :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

CleAVan píše:
Ilegaltuner píše:
boha jeho coto říkáte :lol: a Ilegale v tvým případě co to meleš!

ale třeba mi vysvětlíte proč na Ferrari Fórech maji všichni z těchle hloupých napodobenin takovou srandu :wink:

Obrázek

Obrázek
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

A navíc já mluvil jen o nárazníkách a ne celým autě !!!!!!!!!!
>> Czechferrari.cz <<

Michell

Příspěvek od Michell »

mr.modena píše:
CleAVan píše:
Ilegaltuner píše: Tak ty jsi satan na to že máš přezdívku mr.modena tak jsi asi ještě žádné ferari asi neviděl,když vydávaš calibru se spojlerem vzáleně připominajcím výdechama ten z F360 modena za napodobeninu Ferrari.
boha jeho coto říkáte :lol: a Ilegale v tvým případě co to meleš!

ale třeba mi vysvětlíte proč na Ferrari Fórech maji všichni z těchle hloupých napodobenin takovou srandu :wink:

Obrázek

Obrázek
tohle mi zavani az fanatismem... :roll: Me osobne to teda Ferrari nepripomina ani omylem, uznavam ze ty vydechy sou pri trose predstavivosti lehce podobny, ale to je tak vse... Nazvat to napodobeninou ferrar je trosku...hm.... divny :twisted:

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

Tal zaprvé:o nárazníku jsi nic neřikal,ale mluvil jsi o levné napidobině ferrari 306.
zadruhé. 306 je tak peugote a né ferrari ty "fanoušku ferrari" :nono:

zatřetí: To:Michell-souhlasím 8)
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Ilegaltuner píše:

Tal zaprvé:o nárazníku jsi nic neřikal,ale mluvil jsi o levné napidobině ferrari 306.
zadruhé. 306 je tak peugote a né ferrari ty "fanoušku ferrari" :nono:

zatřetí: To:Michell-souhlasím 8)
proto že jsem se překlepl a místo 360 jsem dal 306 ze mě nemusíš dělat debila :evil:
fakt jak v mateřský školce
>> Czechferrari.cz <<

CleAVan

Příspěvek od CleAVan »

mr.modena, ale všimni si že tie auta majú skoro rovnaké kolesá. čo ty na to? ale teraz to zvalíme na ferrari, že pripomína calibru (kvôli kolesom) :smich2: ale pohode, ono ten nárazník ma naozaj podobné vydechy ako ferrari, ale nič víc. navíc je to iný štýl.

Michell to dobre zhrnul, tam k tomu niet čo dodať. 8)

mr.modena, si fanúšik ferrari očividne, môžem sa opýtať, vlastníš aj nejaké?
LA VIE EST BELLE

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Obrázek

Obrázek
>> Czechferrari.cz <<

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

CleAVan píše:mr.modena, si fanúšik ferrari očividne, môžem sa opýtať, vlastníš aj nejaké?
ve 24 letech ne..........
>> Czechferrari.cz <<

CleAVan

Příspěvek od CleAVan »

mr.modena, krásny nárazník že jo? presne taký chcem. až teraz vidím tu podobu troška s ferrari, ale na tom nezáleží, páčil sa mi ten nárazník od kedy som ho prvý raz videl. je coool. a ma to výhodu aj, možno keď okolo niekoho prefrčím si povie "ty brdo to nebolo ferrari?" a nezaspí lebo bude rozmýšľať či to bolo ferrari :)

ale planuješ vlastniť nejaké ferrari, a ak áno, tak ktoré je tvoj sen?
LA VIE EST BELLE

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

jo ale takovy narazniky si nech nekde udelat pac je nikde nekoupis :?:
..a tywe co ho furt napadate? to nevidis ze jsou oba narazniky delany na styl ty modeny?? rika nekdo ze je to uplne stejny? nejsou ale tu podobu tam snad vidis...napis neovi (ten delal ty narazniky) co bylo jeho cilem :wink:
...

CleAVan

Příspěvek od CleAVan »

Jord píše:jo ale takovy narazniky si nech nekde udelat pac je nikde nekoupis :?:
..a tywe co ho furt napadate? to nevidis ze jsou oba narazniky delany na styl ty modeny?? rika nekdo ze je to uplne stejny? nejsou ale tu podobu tam snad vidis...napis neovi (ten delal ty narazniky) co bylo jeho cilem :wink:
ten naraznik je normalne zakupitelny, na vase peniažky vychádza asi na 4000kc
LA VIE EST BELLE

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

a muzu vedet kde?
...

CleAVan

Příspěvek od CleAVan »

LA VIE EST BELLE

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

8) tak to maj dobry polaci...podle vt udelat real :lol:
...

CleAVan

Příspěvek od CleAVan »

Jord píše:8) tak to maj dobry polaci...podle vt udelat real :lol:
ne počkaj, veď oni majú tie nárazníky v ponuke už dlho, to nerobili na zákazku moju hehe :) hovoríš že podľa VT = virtual tuning, že spravili, originál? ta kde :) to ja keď som robil ten VT, tak som vychádzal z ich dielov. netrúfol by som si navrhnúť nárazník, no keby mi zaplatili tak áno :) ale len tak pre nič za nič navrhovať nárazník tak to ne. a jinak tie nárazníky sa mi veľmi páčia, lebo sú iné. a majú tam aj iné druhy keď si si všimol. proste nesú také "sériové" AKO NA VECSINOU CALIBROCH. mne osobne sa tie nárazníky čo vydávam na calibroch nepáčia. mne sa páčia tieto, lebo to auto robia ešte viac mohutnejšie. A som rád že som ich našiel.
LA VIE EST BELLE

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

no vis on byl virtual jeden Neo a spojil se nejspis nebo mel znamy nekde v dilne a tak zacli podle jeho navrhu vyrabet 8)
...

CleAVan

Příspěvek od CleAVan »

Jord píše:no vis on byl virtual jeden Neo a spojil se nejspis nebo mel znamy nekde v dilne a tak zacli podle jeho navrhu vyrabet 8)
tak to som nevedel, wow, super. 8) klobuk dole pre ním. a to je jeho firma ta FX-tuning?
LA VIE EST BELLE

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

tak kdybych nasel nekoho kdo by mi taky vyrabel moje navrhy tak bych se taky nezlobil vid :lol:
..nevim jestli to je jeho firma..mozna ji zalozil s nakym znamym kterej mu dela ostatni veci a on dela navrhy 8)
...

lukias

Příspěvek od lukias »

já bych si položil dotaz takhle .... jezdím v zimě v soli atd .... pak bych si nekupoval calibru vzhledem k tomu že je známo jak moc trpí na rez -)

Jinak bych se osobně přikláněl k nevytuněnému autu.... Dvakrát jsem měl tu čest koupit tuningové auto a pokažde jsem litoval, hromada neprofesionálních a neodborných zákroků, často předělaná elektro instalace ve snaze o audio a náznak alarmu .... prostě kup klasiku

CleAVan

Příspěvek od CleAVan »

lukias píše:já bych si položil dotaz takhle .... jezdím v zimě v soli atd .... pak bych si nekupoval calibru vzhledem k tomu že je známo jak moc trpí na rez -)

Jinak bych se osobně přikláněl k nevytuněnému autu.... Dvakrát jsem měl tu čest koupit tuningové auto a pokažde jsem litoval, hromada neprofesionálních a neodborných zákroků, často předělaná elektro instalace ve snaze o audio a náznak alarmu .... prostě kup klasiku
No v zime budem tiež určite jazdiť, azda keď mám auto tak chcem s ním jazdiť vždy. Promin ja som zo slovenska, nerozumiem tej vete ...
"...trpí na rez" co je rez? Aj tak som sa rozhodol, že žiaden tuning, ale normalne original. a potom vymením motor, generalka a za pekný peniaz pekné autičko. 8) a výkonné
LA VIE EST BELLE

CleAVan

Příspěvek od CleAVan »

Jord píše:tak kdybych nasel nekoho kdo by mi taky vyrabel moje navrhy tak bych se taky nezlobil vid :lol:
..nevim jestli to je jeho firma..mozna ji zalozil s nakym znamym kterej mu dela ostatni veci a on dela navrhy 8)
si majiteľom firmy cartechgroup? ak to neje tajné.
LA VIE EST BELLE

lukias

Příspěvek od lukias »

CleAVan píše:
lukias píše:já bych si položil dotaz takhle .... jezdím v zimě v soli atd .... pak bych si nekupoval calibru vzhledem k tomu že je známo jak moc trpí na rez -)

No v zime budem tiež určite jazdiť, azda keď mám auto tak chcem s ním jazdiť vždy. Promin ja som zo slovenska, nerozumiem tej vete ...
"...trpí na rez" co je rez? Aj tak som sa rozhodol, že žiaden tuning, ale normalne original. a potom vymením motor, generalka a za pekný peniaz pekné autičko. 8) a výkonné
jako že korodují :-*) A to dost

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Nejsem si teda 100% jist ale rez by mohla být hrdza :D Pokud ne tak se omlouvám...

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“