Škoda Rapid VR6 alias Rabit
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit
Dejve uz dost ok?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co je ty samolepko na vicku nadrze...Placenta píše:tuning je na vychode o tucnacich a zapade o tunacich
a v CR o vsem

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
jo a co mám dělat když se do mě naváží a přebere ty moje příspěvky podle svého a udělá ze mě debila??? co bys dělal ty Zemi??Zemi píše:Dejve uz dost ok?
BMW Forever!!!
To je dost málo, nemyslíš? BTW nepamatuju si, že bych cokoliv psal o umění. Kámo, dovol abych ti připomenul, že jsi to byl právě a jen tyZemi píše:Jo mel jsem tu cest svezt se ...

2 ALL:
A obecně, když už se tady mluví o TuningScene jako o leštěnkářích (ostatně proč by nebyli, když se jim to líbí), nebuďte líní a pokecejte si na srazu právě s Milanem, který předtím svoji trojku měl spíš coby ten opovrhovaný "styling" (uf to je hnusný novotvar - ani se nedivím, že za hranicemi to nikdo nepoužívá - tam je prostě tuning a basta).
Pokud někomu nepřijde ani trochu "tuning & performance" koupě a oprava 66kW Golfu 4x4 TDI, následná implantace 110 kW TDI a použití prakticky všech dílů z R32 včetně brzd, interiéru, podvozku H&R a vůbec všeho kolem a v kvalitě, za kterou by se nemuseli stydět ani u profesionálů, tak asi spadl z Měsíce.
Už vidím zase těch keců, až ho představíme v Tuning Magazine - nejvíc jich tradičně budou mít ti, kterým teče ještě mlíko po bradě, případně ti, kteří napříč stýblo nepřeloží.
Gr33N MoNsT3R
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nepsal bych picoviny...D-E-J-V píše:jo a co mám dělat když se do mě naváží a přebere ty moje příspěvky podle svého a udělá ze mě debila??? co bys dělal ty Zemi??Zemi píše:Dejve uz dost ok?

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi taky prototyp!Shr3k píše:BTW nepamatuju si, že bych cokoliv psal o umění. Kámo, dovol abych ti připomenul, že jsi to byl právě a jen tykdo se tu chvástal, že pojede všechna auta z TuningScene. Tak jsem ti k tomu s dovolením teda taky něco napsal, protože mi to přišlo jaksi ubohé. Jo a když už jsme u slova ubohé, tak o "ubohé 1.6" bude ticho po pěšině?

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
no jo tady už sem si všiml že mi tady všichni dají sežrat každou věc co se jim zrovna nelíbí a co by podle nich nemohla být pravda.....a pičoviny nepíšu...to se možná zdá tobě a pár lidem ....já se tady snažím psát k tématu ale když se najde někdo kdo sem leze jenom aby tady do někoho rýpal tak se na mě nezlob že se to snažím uvést na pravou míru....
BMW Forever!!!
No ja osobne AK47 a jeho novemu projektu fandim, protoze urcite bude na co koukat.
TuningScene je myslim jeden z nej klubu u nas (auta, www stranky, ucast na srazech, atd.), takze RESPECT.
TuningScene je myslim jeden z nej klubu u nas (auta, www stranky, ucast na srazech, atd.), takze RESPECT.
A nie je to ten AK-47 ten pan co robil tento rok zraz v Kromerizi a pekne namotal ludi ze bude sprint,vyzbieral peniaze a sprint ziaden
Obdivuju ty, kteri si sve auto upravi sami. Od zakladu, komplet. Takovym patri respekt. Na druhe strane vsak existuje spousta lidi, kteri se zivi jinak, nez svyma rukama, avsak maji vuci tuningu pozitivni vztah, nechybi jim notna davka estetickeho citeni a potrebny vkus. Takovi pak svou myslenku hodi na papir a celou vec predaji odbornikum, kteri se timhle zivi. Za takovy postup bych je v zadnem pripade nezatracoval. Rekneme, ze ve statech s vyspelejsi ekonomikou nez je ta nase je toto bezny jev.sandokan píše:BTW: Az mu to zase posklada X dalsich lidi a napise, ze to delal vsechno sam, tak se budeme opet smat ;-D ;-D ;-D
Nekdo vydelava penize skladanim aut, nekoho zivi jiny obor. Nemuzete chtit po cloveku, ktery dela v telekomunikacni brandzi, aby si motor osadil ostryma vackama, kovanymi pisty, ojnicmi. Aby snizil hlavu, upravil palivovou soustavu, preprogramoval ridici jednotku. Stejne tak nemuzete chtit po mechanikovi aktivovat forced routing, deaktivovat international call baring, provest migration 1500 CLI's z jednoho wholesale uctu na jiny, preprogramovat ustrednu z IDA prefix na autodialler CPS etc.
At uz si clenove Tuning Scene stavi sva auta sami nebo ne, pro me to stale bude klub, ktery by na zahranicnich srazech, jako jeden z mala u nas, dokazal se cti reprezentovat pojem "tuning". At je chapan jakkoliv.
Live4Ride Syndicate
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
souhlas uplně se všímDan píše:No ja osobne AK47 a jeho novemu projektu fandim, protoze urcite bude na co koukat.

BMW Forever!!!
tam ty tvoje keci náctiletí žerou, co?Shr3k píše:Už vidím zase těch keců, až ho představíme v Tuning Magazine - nejvíc jich tradičně budou mít ti, kterým teče ještě mlíko po bradě, případně ti, kteří napříč stýblo nepřeloží.

TOYOTA CELICA ST165 & ST205
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
nevim co by se mu tam mělo kroutit.. když sem to viděl tak bych to spíš nazval jako autocrossovej speciál na okruhy... všechno je na trubkovým rámu...lukias píše:co já slyšel tak se mu to prý docela kroutí -( přední náprava nestíhá atd .... ale to jsou možná staré informace,třeba to vyladilDavidV6 píše:Myslím si že je to další z napodobenin Škody VR6 nitro zděndy fajgla...![]()
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Exactly.honza 2.0 16v píše:nevim co by se mu tam mělo kroutit.. když sem to viděl tak bych to spíš nazval jako autocrossovej speciál na okruhy... všechno je na trubkovým rámu...lukias píše:co já slyšel tak se mu to prý docela kroutí -( přední náprava nestíhá atd .... ale to jsou možná staré informace,třeba to vyladilDavidV6 píše:Myslím si že je to další z napodobenin Škody VR6 nitro zděndy fajgla...![]()

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Hele ty chytráku (co asi pojedl Šalamounův trus, že píše kecy s měkkým i) už jsem ti jasně jednou napsal, že pokud mi chceš cokoliv říct, nemáš se stydět a sejít se se mnou, že jsem aktuálně nedaleko.DrGis píše:tam ty tvoje keci náctiletí žerou, co?

Více viz PM.
Gr33N MoNsT3R
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Se mnou sis mel taky dat spicha prece.Shr3k píše:Hele ty chytráku (co asi pojedl Šalamounův trus, že píše kecy s měkkým i) už jsem ti jasně jednou napsal, že pokud mi chceš cokoliv říct, nemáš se stydět a sejít se se mnou, že jsem aktuálně nedaleko.DrGis píše:tam ty tvoje keci náctiletí žerou, co?![]()
Více viz PM.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Martin (Rajdlos) dlouho neměl čas, protože se stěhoval do Práglu a dělal zkoušky a pak se rozhodl, že to ještě překope, protože to ještě nebylo ono (což nedávno učinil) a že to budem fotit na jaře. Proto jsem do Mostu nejel. Ještě nějaké otázky?Zemi píše:Se mnou sis mel taky dat spicha prece.Jsi mel tehdy fotit Rajdlose a jeho Golfa...
Ale nejak to nevyslo.

Gr33N MoNsT3R
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
f poho... 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Řekni ako že to bude s mistrem Feiglem v prýýští sezoně? Půjde ještě výýše? Ist das moglich? Nein, das ist unmoglich. No já asi zůstanu letos prozatím only na 150 šemíkáchZemi píše:Mr.Feigl

Ale proti tomudle autíí bych se docela rád postavil... Myslim teda Rabit. Ne Mr. Feigla. Tam by to byla rychtovačka

Škoda 130RS Turbo .... 12.9s
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pujde dal...UDO BIERHANZEL von RS píše:Řekni ako že to bude s mistrem Feiglem v prýýští sezoně? Půjde ještě výýše? Ist das moglich? Nein, das ist unmoglich. No já asi zůstanu letos prozatím only na 150 šemíkáchZemi píše:Mr.Feigl![]()
Ale proti tomudle autíí bych se docela rád postavil... Myslim teda Rabit. Ne Mr. Feigla. Tam by to byla rychtovačka

Imo ten Rapid s VR6 bude nejspis plnej laminatu a muziky takze... Jinak ta 120TT je rychlejsi jak ty?
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
jůůůůů Zemi ty wado,napis neco!Zemi píše:Pujde dal...UDO BIERHANZEL von RS píše:Řekni ako že to bude s mistrem Feiglem v prýýští sezoně? Půjde ještě výýše? Ist das moglich? Nein, das ist unmoglich. No já asi zůstanu letos prozatím only na 150 šemíkáchZemi píše:Mr.Feigl![]()
Ale proti tomudle autíí bych se docela rád postavil... Myslim teda Rabit. Ne Mr. Feigla. Tam by to byla rychtovačka![]()
Imo ten Rapid s VR6 bude nejspis plnej laminatu a muziky takze... Jinak ta 120TT je rychlejsi jak ty?

- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Asi myslíš Kláska(210PS). No to newím. Oproti němu bych mohl mít cca o 120-150kg míň. Zatím sem žádný sprint neabsolvoval. Pořídil sem ale Gtech. Tak uvidíme. Jinak kámoš má 1.8T (150PS) v eMku a 400m dával za 15,3-15,5sec než tam hodil muziku. Teď je na 16sec. Pro letošek je cíl skromnej, alespoň pod 15sec. Pod tudlenc hodnotu bych se měl dostat v poho. Uvidíme. A třeba přístí zimu jiná getriebe a turbolader K04Zemi píše:Pujde dal...UDO BIERHANZEL von RS píše:Řekni ako že to bude s mistrem Feiglem v prýýští sezoně? Půjde ještě výýše? Ist das moglich? Nein, das ist unmoglich. No já asi zůstanu letos prozatím only na 150 šemíkáchZemi píše:Mr.Feigl![]()
Ale proti tomudle autíí bych se docela rád postavil... Myslim teda Rabit. Ne Mr. Feigla. Tam by to byla rychtovačka![]()
Škoda 130RS Turbo .... 12.9s
prý tam byla dřív kalsická náprava a ta se kroutilahonza 2.0 16v píše:nevim co by se mu tam mělo kroutit.. když sem to viděl tak bych to spíš nazval jako autocrossovej speciál na okruhy... všechno je na trubkovým rámu...lukias píše:co já slyšel tak se mu to prý docela kroutí -( přední náprava nestíhá atd .... ale to jsou možná staré informace,třeba to vyladilDavidV6 píše:Myslím si že je to další z napodobenin Škody VR6 nitro zděndy fajgla...![]()