Škoda Rapid VR6 alias Rabit

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit

Příspěvek od Zemi »

Dejve uz dost ok?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

tuning je na vychode o tucnacich a zapade o tunacich
a v CR o vsem :lol:
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Placenta píše:tuning je na vychode o tucnacich a zapade o tunacich
Co je ty samolepko na vicku nadrze... :lol: :lol: Mohl bys mi ji dat... Mozna mi prida kone kurva ty jich mas dost... :D :lol:

tel. 608 372 848

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

DavidV6 píše:Jako to by mě docela zajímalo jak uděláte řazení když VR6 je normálně v předu...budete to mít obráceně,nebo to celé skopčíte od zděndy fajgla?
řadit se bude uplně stejně...stačí když si to trochu promyslíš a dojdeš na to :wink:
BMW Forever!!!

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

Zemi píše:
Placenta píše:tuning je na vychode o tucnacich a zapade o tunacich
Co je ty samolepko na vicku nadrze... :lol: :lol: Mohl bys mi ji dat... Mozna mi prida kone kurva ty jich mas dost... :D :lol:
tu tam necham, vsem se libi :) lidi si me pamatujou kvuli ni :smich2:
kdyz tuning tak vsude :?:
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

Zemi píše:Dejve uz dost ok?
jo a co mám dělat když se do mě naváží a přebere ty moje příspěvky podle svého a udělá ze mě debila??? co bys dělal ty Zemi??
BMW Forever!!!

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Zemi píše:Jo mel jsem tu cest svezt se ...
To je dost málo, nemyslíš? BTW nepamatuju si, že bych cokoliv psal o umění. Kámo, dovol abych ti připomenul, že jsi to byl právě a jen ty ;) kdo se tu chvástal, že pojede všechna auta z TuningScene. Tak jsem ti k tomu s dovolením teda taky něco napsal, protože mi to přišlo jaksi ubohé. Jo a když už jsme u slova ubohé, tak o "ubohé 1.6" bude ticho po pěšině? ;)

2 ALL:
A obecně, když už se tady mluví o TuningScene jako o leštěnkářích (ostatně proč by nebyli, když se jim to líbí), nebuďte líní a pokecejte si na srazu právě s Milanem, který předtím svoji trojku měl spíš coby ten opovrhovaný "styling" (uf to je hnusný novotvar - ani se nedivím, že za hranicemi to nikdo nepoužívá - tam je prostě tuning a basta).

Pokud někomu nepřijde ani trochu "tuning & performance" koupě a oprava 66kW Golfu 4x4 TDI, následná implantace 110 kW TDI a použití prakticky všech dílů z R32 včetně brzd, interiéru, podvozku H&R a vůbec všeho kolem a v kvalitě, za kterou by se nemuseli stydět ani u profesionálů, tak asi spadl z Měsíce.

Už vidím zase těch keců, až ho představíme v Tuning Magazine - nejvíc jich tradičně budou mít ti, kterým teče ještě mlíko po bradě, případně ti, kteří napříč stýblo nepřeloží.
Gr33N MoNsT3R

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

D-E-J-V píše:
Zemi píše:Dejve uz dost ok?
jo a co mám dělat když se do mě naváží a přebere ty moje příspěvky podle svého a udělá ze mě debila??? co bys dělal ty Zemi??
Nepsal bych picoviny... :lol: Tady se lidi chytaj kazdyho slovicka tak priste bacha...

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Shr3k píše:BTW nepamatuju si, že bych cokoliv psal o umění. Kámo, dovol abych ti připomenul, že jsi to byl právě a jen ty ;) kdo se tu chvástal, že pojede všechna auta z TuningScene. Tak jsem ti k tomu s dovolením teda taky něco napsal, protože mi to přišlo jaksi ubohé. Jo a když už jsme u slova ubohé, tak o "ubohé 1.6" bude ticho po pěšině? ;)
Ty jsi taky prototyp! :lol: 8) Ja se nechvastam ani nevytahuju - nemam to rad... Ani neni cim se vytahovat si myslim... Asi jsem uz zmlsanej, ale na silnejsi auto zatim nemam. :roll: Slo jednoduse o to vysvetlit lidem ze to neni jen o konich, ale pomeru vykonu k vaze... Sorry jestli to vyznelo tak strasne uboze... :roll:

tel. 608 372 848

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

no jo tady už sem si všiml že mi tady všichni dají sežrat každou věc co se jim zrovna nelíbí a co by podle nich nemohla být pravda.....a pičoviny nepíšu...to se možná zdá tobě a pár lidem ....já se tady snažím psát k tématu ale když se najde někdo kdo sem leze jenom aby tady do někoho rýpal tak se na mě nezlob že se to snažím uvést na pravou míru....
BMW Forever!!!

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

No ja osobne AK47 a jeho novemu projektu fandim, protoze urcite bude na co koukat.
TuningScene je myslim jeden z nej klubu u nas (auta, www stranky, ucast na srazech, atd.), takze RESPECT.
Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

sandokan

Příspěvek od sandokan »

Na kazdem takovem topicu je nejzajimavejsi ta prvni a posledni stranka.

BTW: Az mu to zase posklada X dalsich lidi a napise, ze to delal vsechno sam, tak se budeme opet smat ;-D ;-D ;-D :roll:

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

A nie je to ten AK-47 ten pan co robil tento rok zraz v Kromerizi a pekne namotal ludi ze bude sprint,vyzbieral peniaze a sprint ziaden

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

sandokan píše:BTW: Az mu to zase posklada X dalsich lidi a napise, ze to delal vsechno sam, tak se budeme opet smat ;-D ;-D ;-D :roll:
Obdivuju ty, kteri si sve auto upravi sami. Od zakladu, komplet. Takovym patri respekt. Na druhe strane vsak existuje spousta lidi, kteri se zivi jinak, nez svyma rukama, avsak maji vuci tuningu pozitivni vztah, nechybi jim notna davka estetickeho citeni a potrebny vkus. Takovi pak svou myslenku hodi na papir a celou vec predaji odbornikum, kteri se timhle zivi. Za takovy postup bych je v zadnem pripade nezatracoval. Rekneme, ze ve statech s vyspelejsi ekonomikou nez je ta nase je toto bezny jev.
Nekdo vydelava penize skladanim aut, nekoho zivi jiny obor. Nemuzete chtit po cloveku, ktery dela v telekomunikacni brandzi, aby si motor osadil ostryma vackama, kovanymi pisty, ojnicmi. Aby snizil hlavu, upravil palivovou soustavu, preprogramoval ridici jednotku. Stejne tak nemuzete chtit po mechanikovi aktivovat forced routing, deaktivovat international call baring, provest migration 1500 CLI's z jednoho wholesale uctu na jiny, preprogramovat ustrednu z IDA prefix na autodialler CPS etc.

At uz si clenove Tuning Scene stavi sva auta sami nebo ne, pro me to stale bude klub, ktery by na zahranicnich srazech, jako jeden z mala u nas, dokazal se cti reprezentovat pojem "tuning". At je chapan jakkoliv.
Live4Ride Syndicate

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

Dan píše:No ja osobne AK47 a jeho novemu projektu fandim, protoze urcite bude na co koukat.
TuningScene je myslim jeden z nej klubu u nas (auta, www stranky, ucast na srazech, atd.), takze RESPECT.
souhlas uplně se vším 8)
BMW Forever!!!

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

Shr3k píše:Už vidím zase těch keců, až ho představíme v Tuning Magazine - nejvíc jich tradičně budou mít ti, kterým teče ještě mlíko po bradě, případně ti, kteří napříč stýblo nepřeloží.
tam ty tvoje keci náctiletí žerou, co? :zapomel:
TOYOTA CELICA ST165 & ST205

lukias

Příspěvek od lukias »

DavidV6 píše:Myslím si že je to další z napodobenin Škody VR6 nitro zděndy fajgla... :twisted: :x
co já slyšel tak se mu to prý docela kroutí -( přední náprava nestíhá atd .... ale to jsou možná staré informace,třeba to vyladil

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

lukias píše:
DavidV6 píše:Myslím si že je to další z napodobenin Škody VR6 nitro zděndy fajgla... :twisted: :x
co já slyšel tak se mu to prý docela kroutí -( přední náprava nestíhá atd .... ale to jsou možná staré informace,třeba to vyladil
nevim co by se mu tam mělo kroutit.. když sem to viděl tak bych to spíš nazval jako autocrossovej speciál na okruhy... všechno je na trubkovým rámu...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

honza 2.0 16v píše:
lukias píše:
nevim co by se mu tam mělo kroutit.. když sem to viděl tak bych to spíš nazval jako autocrossovej speciál na okruhy... všechno je na trubkovým rámu...
Exactly. 8) S tim autem se puvodne zavodilo... Byly tam uz dokonce i dve turba. :D Ma bohatou minulost...

tel. 608 372 848

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

DrGis píše:tam ty tvoje keci náctiletí žerou, co? :zapomel:
Hele ty chytráku (co asi pojedl Šalamounův trus, že píše kecy s měkkým i) už jsem ti jasně jednou napsal, že pokud mi chceš cokoliv říct, nemáš se stydět a sejít se se mnou, že jsem aktuálně nedaleko. :twisted:
Více viz PM.
Gr33N MoNsT3R

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Shr3k píše:
DrGis píše:tam ty tvoje keci náctiletí žerou, co? :zapomel:
Hele ty chytráku (co asi pojedl Šalamounův trus, že píše kecy s měkkým i) už jsem ti jasně jednou napsal, že pokud mi chceš cokoliv říct, nemáš se stydět a sejít se se mnou, že jsem aktuálně nedaleko. :twisted:
Více viz PM.
Se mnou sis mel taky dat spicha prece. :D Jsi mel tehdy fotit Rajdlose a jeho Golfa... :wink: Ale nejak to nevyslo.

tel. 608 372 848

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Zemi píše:Se mnou sis mel taky dat spicha prece. :D Jsi mel tehdy fotit Rajdlose a jeho Golfa... :wink: Ale nejak to nevyslo.
Martin (Rajdlos) dlouho neměl čas, protože se stěhoval do Práglu a dělal zkoušky a pak se rozhodl, že to ještě překope, protože to ještě nebylo ono (což nedávno učinil) a že to budem fotit na jaře. Proto jsem do Mostu nejel. Ještě nějaké otázky? :wink:
Gr33N MoNsT3R

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

f poho... :D

tel. 608 372 848

Mr_xx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr_xx »

Krásné slohové práce hoši :lol:
Taky se vyjádřim k rabitu: budu soudit až to to bude komplet v laku s kolama a na prvním srazu :))
btw.: myslím že mu to bude "praskat" jako lemy apodob... :?: :D

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UDO BIERHANZEL von RS »

Zemi píše:Mr.Feigl
Řekni ako že to bude s mistrem Feiglem v prýýští sezoně? Půjde ještě výýše? Ist das moglich? Nein, das ist unmoglich. No já asi zůstanu letos prozatím only na 150 šemíkách :cry:
Ale proti tomudle autíí bych se docela rád postavil... Myslim teda Rabit. Ne Mr. Feigla. Tam by to byla rychtovačka :D
Škoda 130RS Turbo .... 12.9s

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

UDO BIERHANZEL von RS píše:
Řekni ako že to bude s mistrem Feiglem v prýýští sezoně? Půjde ještě výýše? Ist das moglich? Nein, das ist unmoglich. No já asi zůstanu letos prozatím only na 150 šemíkách :cry:
Ale proti tomudle autíí bych se docela rád postavil... Myslim teda Rabit. Ne Mr. Feigla. Tam by to byla rychtovačka :D
Pujde dal... :lol:

Imo ten Rapid s VR6 bude nejspis plnej laminatu a muziky takze... Jinak ta 120TT je rychlejsi jak ty?

tel. 608 372 848

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

informacni hodnota o rabbitovi 0% :(
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

DavidV6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DavidV6 »

Zemi píše:

Imo ten Rapid s VR6 bude nejspis plnej laminatu a muziky takze... Jinak ta 120TT je rychlejsi jak ty?
jůůůůů Zemi ty wado,napis neco! :lol: Aspon slůvko o chystaných věcech :twisted:

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UDO BIERHANZEL von RS »

Zemi píše:

Asi myslíš Kláska(210PS). No to newím. Oproti němu bych mohl mít cca o 120-150kg míň. Zatím sem žádný sprint neabsolvoval. Pořídil sem ale Gtech. Tak uvidíme. Jinak kámoš má 1.8T (150PS) v eMku a 400m dával za 15,3-15,5sec než tam hodil muziku. Teď je na 16sec. Pro letošek je cíl skromnej, alespoň pod 15sec. Pod tudlenc hodnotu bych se měl dostat v poho. Uvidíme. A třeba přístí zimu jiná getriebe a turbolader K04
Škoda 130RS Turbo .... 12.9s

lukias

Příspěvek od lukias »

honza 2.0 16v píše:
lukias píše:
prý tam byla dřív kalsická náprava a ta se kroutila

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“