Jarin: Ted neber ohled na prachy. Kterej by byl teda lepsi? Blaupunkt s 250W nebo ten Spectron se 175W? radsi si priplatim nez abych se potom mlatil do hlavy ze sem nevzal ten Spectron.
SW pomoc při výběru
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
SW pomoc při výběru
Sory, ale nejak mi to blblo a asi sem omylem vymazal cele toto téma místo jednoho přísevku
Jarin: Ted neber ohled na prachy. Kterej by byl teda lepsi? Blaupunkt s 250W nebo ten Spectron se 175W? radsi si priplatim nez abych se potom mlatil do hlavy ze sem nevzal ten Spectron.
Re: SW pomoc při výběru
vem toho spectrona, je to nový a se zárukou.
... a jsi v tom. TUS je svině a tak furt vymýšlíš a kupuješ lepší a zase vymýšlíš a kupuješ ještě lepší a zase ... kruci, jak já tohle znám...doma už mně chtějí defenestrovat.
povídej mi o TUSu. Kdysi jsem se ukecal na HSKčka a to byly ještě v akci. Pak člověk zjišťuje, že to porád není to, co chce a kupuje další a další... Ještě že teď nemám peníze, už bych šel pro 2ks 10" Aliante a to toho ty Alpiny zatím moc nenahrály. Elaty by se těžko upgradovaly.
Takže vítej do klubu, chlape

Takže vítej do klubu, chlape
pouze "hifík"
TUS znamená to , že tě to strašně chytne a pak už jen koukáš co maj ostatní a chceš pořád víc, víc, víc a víc a pořád upravuješ a pořád ti to je málo. Na začátek ti ten spectron stačí.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
Hele a co pro začátek na vyzkoušení muziky tohle http://www.autohificlub.cz/index.php?bo ... 0&begin=30
800,- nic není, a jestli tě chytne ten vir TUS, tak pak skočíš do něčeho co ti promasíruje záda.
800,- nic není, a jestli tě chytne ten vir TUS, tak pak skočíš do něčeho co ti promasíruje záda.
a tady se podívej proč tu bednu prodává, jakej má důvod
http://www.autohificlub.cz/index.php?bo ... 4&begin=30
snad ti bude stačit, seženeš dvoukanál a fanouš se ti ještě rozpadne 
4Jarin: s mu mohl poradit něco lepšího ne??:) zrovna spektron??
Škoda forever
když je omezenej penězma, tak si myslím že to není špatný, hlavně to je nový a má to záruku.Favo RS píše:4Jarin: s mu mohl poradit něco lepšího ne??:) zrovna spektron??