To naozaj je lak taký drahý? vidím že sú tu ľudia čo sa do toho naozaj vyznajú, môžete mi povedať cenu takého laku ako na tom obrázku čo posielam? rád by som vedel cenu takej farby samotnej, a potom prácu, a koľko litrov farby potrebujem na nastrek takeho to autička.
TROY píše:tak tak zemi standox je sázka na kvalita a cena odpovídá kvalitě - určo si to nenechám stříknout nějakym hejzkem co dá jen 1 vrstu flopu a pak to vypadá jak poblitý
Nahodou si nepamatujes na takovy Scirocco strasne dojebany z Mostu? To bylo fakt maximalni a jeste lampy z Tigry... Jeste ze ho rozsekal...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Právě že to je na 90% origo VW lak (předemnou to žádnej "Styler" nemel)
Ale nepřijde mi to jako obyč metla nebo perleť, ža každýho světla ten lak vypadá jinak. Ve stínu, nebo za šera je to tmavě modrá, na sluníčku zas do fialova až do světle modra
TROY píše:tak tak zemi standox je sázka na kvalita a cena odpovídá kvalitě - určo si to nenechám stříknout nějakym hejzkem co dá jen 1 vrstu flopu a pak to vypadá jak poblitý
Nahodou si nepamatujes na takovy Scirocco strasne dojebany z Mostu? To bylo fakt maximalni a jeste lampy z Tigry... Jeste ze ho rozsekal...
myslíš to z mega křídlem jak to vypadalo jak politý vodovkama?
mne ten predek pripada jak kdyby to delal nejakej spanelskej styler
Jim píše:Právě že to je na 90% origo VW lak (předemnou to žádnej "Styler" nemel)
Ale nepřijde mi to jako obyč metla nebo perleť, ža každýho světla ten lak vypadá jinak. Ve stínu, nebo za šera je to tmavě modrá, na sluníčku zas do fialova až do světle modra
Takovy menavy laky jsem videl i na KIA, Citroen, Renault, Fiat... Je to origo paleta...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Jim píše:Právě že to je na 90% origo VW lak (předemnou to žádnej "Styler" nemel)
už jsem to tu někde psal.Viděl jsem už taky dost ůplně obyč aut apsolutně v origu jen mněli takovýhle laky.Bud to bylo levný nebo ti lidi neví co s penězma VW orio lak to není určitě. Nemáš foto celého auta?
Lidi takove reci ze litr barvy stoji 19 000 bez dane je kravina muzu sehnat 30 odstinu dvou az osmy barevnejch flipu a litr vychazi od 4000-6000 i s lakem primo pro flip flop barvu.
tak a je to tady Cocu2 to je ten člověk o kterem celou dobu mluvim že je tyto barvy schopny sehnat za fantastyckou cenu a neni to kec.Sam sem ty barvy viděl a
Lu82 píše:tak a je to tady Cocu2 to je ten člověk o kterem celou dobu mluvim že je tyto barvy schopny sehnat za fantastyckou cenu a neni to kec.Sam sem ty barvy viděl a
Kdo umí ten umí
tak doufám, že se mu u nás bude líbit
a že až se někdy rozhodnu pro lak tak budu vědět kam zajít
chameleon "HARLEQUIN" OD PPG Jde do 7mi barev a s praci to stoji na civica od! 130 000,protoze to auto musi bejt dokonale pripraveny,na ty barve je videt uplne vsechno a hlavne kdyz to nekde odres,tak nejde strikat jen jeden dil,protoze to nikdy nebude sedet,musis cely auto znova...ale neznam vsechny chameleony,takze nevim jestli jsou nejaky jednodussi
To mozna jo ale nesmis dat za barvu 60 000kc ale treba jen 15 000 a je to ta stejna 7 barevna.Vim o lidech ktery to nastrikaj od 10 000 do 15 000 tisic.A bude to husty.