kurna mi sem nějak nepřibejvaj přízpěvky
Takže znova :
k větě : "Proste to foukni 2,3 nebo 2,4 cely auto a nebudes mit zadnej problem" se stavím dost skepticky. Když jsme pořídil supru pořád plavala jak svina, byla nestabilní v zatáčkách a já nadával na podvozek. foukal jsme jak jsme byl zvyklej 2,2-2,3 potom jsme v manuálu zjistil že má mít 2,5( v klidopvém stavu ) tak jsem to zkusil a okamžitě jsme přestal uvažovat o koupi "lepšího" podvozku...
Jinak jak už jsme psal, to foukání s evztahuje k pneu v řádce a i když maj u tvého rozměru napsáno M+S tak asi nemysleli zimní, ale celoroční, a tvuj rozměr jako alternativní zimní pneu nedoporučovali.
jinak supra má pneiu 225/50/16 a foukám 2,5-2,7 ( všechna kola - letní ) a jsem spokojen.. takže se drž toho co uvádí manauál a skus okoukat o kolik se liší foukání v létě ( rozídlné foukání pro oba rozměry ) a podobně nafoukej tu zimní.. - takže bych uvažoval 2,4 / 2,6 a 2,2 / 3,1
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz