SW pomoc při výběru
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Re: SW pomoc při výběru
4Stingr: neblázni,to je uplně zbytečná práce,radši si našetři ty prachy a kup hotovej zesik i s dolní propustí. Dělanej ti to v životě nezahraje a nějaký prachy to taky bude stát,tak se na to vykašli.
Škoda forever
taky bych se na to vyprdnul stavět samo-domo, akorát ten woofer zničíš.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli můžu poradit tak kup zes min 200w rms aby to za něco stálo.
Dělal jsem kámošovi muziku do auta a koupil tento box Spectron,protože jsem měl Axton a ten hrál výborně,tak jsem myslel že to o tolik horší nebude,ale byl jsem hodně zklamanej.Zesik sice jen 160w rms(naměřeno) ale fakt to nehrálo.Myslim že i za ty prachy nic moc.Ale vzhledově je moc pěknej...
Dělal jsem kámošovi muziku do auta a koupil tento box Spectron,protože jsem měl Axton a ten hrál výborně,tak jsem myslel že to o tolik horší nebude,ale byl jsem hodně zklamanej.Zesik sice jen 160w rms(naměřeno) ale fakt to nehrálo.Myslim že i za ty prachy nic moc.Ale vzhledově je moc pěknej...
Takze myslis toho Spectrona ne?Prave jsem taky premejslel o Axton CAB259...Stoji nejakejch 3200,-Hifimaniac píše:Jestli můžu poradit tak kup zes min 200w rms aby to za něco stálo.
Zatim teda jen spekuluju,musim nejdriv do auta hodit radio,zesik a ovaly(Axton) a vubec nemam cas

VW Passat Variant 1,8 T
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Sagi, spekulace nech jiným.Za ty peníze nečekej žádný zázrak, myslím že jsem to sem již psal, kup RockFord Fosgate P112S4 za 2290,- udělej si box s objemem myslím cca 45-48L a máš skvělé basy.Má nízko RMS (150W)takže není potřeba žádného siláka na jeho rozhýbání.Stačil by i Carpower HPB-602 1*225W/RMS za 1997,- a máš po starostech.Tápání tě nikam nedovede 

- Přílohy
-
- RF P112S4 2290,-.jpg (25.61 KiB) Zobrazeno 1772 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Fipo: těch naměřenejch 164w rms má právě Magnat Traxx 300(600) 
Kámošovi jsem tam dával Traxx 600.Na repra dobrý ale na woofer asi ee.
Sagi:Kup radši CAB309,nebo jenom woofer a udělej si bednu sám,ta origo je moc malá a celkově nic moc.Jinak rozhodně tento woofer můžu doporučit,za ty prachy hodně slušný a stačí mu i slabej zesik.Nebo mám na prodej CAB 609 se dvěma woofry za 4000,-

Kámošovi jsem tam dával Traxx 600.Na repra dobrý ale na woofer asi ee.
Sagi:Kup radši CAB309,nebo jenom woofer a udělej si bednu sám,ta origo je moc malá a celkově nic moc.Jinak rozhodně tento woofer můžu doporučit,za ty prachy hodně slušný a stačí mu i slabej zesik.Nebo mám na prodej CAB 609 se dvěma woofry za 4000,-
-
- Kontaktovat uživatele:
bylo by lepsi ten Spectron krmit timhle http://shop.caracass.com/index.php?main ... ucts_id=93 ,nebo tim co prodava renault-welt?? viewtopic.php?t=23871