Nejlepe jestli tu nekdo toto auti vlastnite,podelte se o sve dojmy,zazitky a zkusenosti...nejvice me zajima jak to jede

Moderátor: Zemi
jj,vim o tom,sleduju vse to mi ver
nejsou obě červený a ta Vti snížená?Bover píše:Čau,mám Targu vti z 95 a brácha má esi 97.Klidně se ptej na co budeš chtít. Mám to ale blbý s internetem,většinou se na něj dostanu jen v neděli večer,tak se nezlob kdyby to dýl trvalo. Ceny u nás teď z hlavy nevim, protože jsme si je dovezli loni z venku.Spotřeba samozřejmě záleží na stylu jízdy,normálně tak kolem 8 litrů,ale může to být i výrazně horšíZatím se měj,čau
Mno to by me taky zajimaloPepino píše:Bover: Jak si jí přihlásil,když si jí dovez loni a je to r.v.95?:-)
Mno prave....taky koukam na nemeckou nabidku,ale bez papiru nepodstante,pockame tedy na odpovedPepino píše:acurka: Ono jde o to,že papíry na tohle jsou nesehnatelný.. Jednou byli v annonci,ale za 50 tis.Tak mě zajímá jak to přihlásil
nahre je navigace a ke konci je "mate 1 novou zpravu"Bover píše:Tak mě ještě řekni jak se k ní dostanu.Já jsem v poč. hrozná lama
jen mě tak napadlo... znám jednoho co má ESi a jeho brácha VTiBover píše:xenon:moje vti je červená,bráchova esi je modrá a snížený jsou obě.K vidění jsou v Brně a okolí ale když se dívám na ty bydliště tak se asi jen tak nepotkáme.
videl jsem tak 2-3 okolo 100kkc pak za 130kkc a za 2 za 200kkc, ale ty byly trochu upraveny, proste voplastovany...acurka píše:a co cena? vite nekdo o nejakym kousku k prodeji? moc auti jsem na netu nenasla....ale treba mate lepsi prehled![]()
jaro se blizi....chtelo by to zmenu,myslim ze Targa by mohla byt ta spravna volba
A mas nejakej odkaz na net?tojebordel píše:videl jsem tak 2-3 okolo 100kkc pak za 130kkc a za 2 za 200kkc, ale ty byly trochu upraveny, proste voplastovany...acurka píše:a co cena? vite nekdo o nejakym kousku k prodeji? moc auti jsem na netu nenasla....ale treba mate lepsi prehled![]()
jaro se blizi....chtelo by to zmenu,myslim ze Targa by mohla byt ta spravna volba
dej vyhledat "Honda CRX Targa Del Sol" v ruznych kombinacich a najdes inzeraty nebo www.anonnce.czacurka píše:A mas nejakej odkaz na net?tojebordel píše:videl jsem tak 2-3 okolo 100kkc pak za 130kkc a za 2 za 200kkc, ale ty byly trochu upraveny, proste voplastovany...acurka píše:a co cena? vite nekdo o nejakym kousku k prodeji? moc auti jsem na netu nenasla....ale treba mate lepsi prehled![]()
v annonci je prd...ale diky,nic co by me nadchlo jsem nenaslatojebordel píše:dej vyhledat "Honda CRX Targa Del Sol" v ruznych kombinacich a najdes inzeraty nebo www.anonnce.czacurka píše:A mas nejakej odkaz na net?tojebordel píše: videl jsem tak 2-3 okolo 100kkc pak za 130kkc a za 2 za 200kkc, ale ty byly trochu upraveny, proste voplastovany...
ohoho,mrknu na to...ale mam dojem ze uz jsem to videla,kdyby ses nudil prijd nas navstivit na H-Cxenon04 píše:@acurka
na tipcars.cz pod honda crx jsou 3
92 Vti černá za 129
98 ESi červená "jak nová" za 199
92 modrá s fofr pruhama... cena dohodou
ty brdo,to je od nas....teda podle SPZ...na co ja cekamtojebordel píše:ESi ma vzadu bubny?jéééé....
http://autoshow.ic.cz/Autoshow%202005/img00873.jpg (to je ale tezka krava)
http://autoshow.ic.cz/Autoshow%202005/img00874.jpg