Ford Mondeo by Láďa Šíma
Re: Ford Mondeo by Láďa Šíma
To už by tomu autu slušelo podstatně víc, hlavně když exteriér evokuje brutální výkonyL.A.M.A. píše:ja bych chtel 2,5 V6

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Důležitý je to "v základu", takže se s tím něco udělat vždycky dáL.A.M.A. píše:jenze ten ma v zakladu 170 koni ... :/ only.

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
nevím, odvedl na to m furu práce, klobouk dolu, ale bylo to špatně vybrané auto vzhledem ke směru jakým se ubíral, nud udělaám luxusně vybavenou kárku se slušným vzhledem, nebo našlapu motor a pujdu an výkon a s tím souvysejícví podle někoho "nutné" plasty. takhle je to ospoilerovaná rádoby "raketa" s hnusným čumákem. kteá výkonově jhodně pokulhává. Co s etýče interiéru, nevím proč si každej myslí, že narvat drahé autorádio, co nejvíc to rozeřvat a dát tam airride je vrchol tuningu.. je to podle mne spíš prasárna splácaná z několik věcí dohromady ( ted myslím koncepčně - dobře tak auto nacpěte elektroniko u a přijde s něčím originálním, zajímavým, nebo tu elektroniku radio a DALŠÍ VĚCI zakomponujte do interiéru.. ) ale proboha, když je někdo hifista at si jde po hifi, to mu nikdo nebere, ale když něco dělám tak pořádně - pořádné hif nebo pořádný motor.. něco mezi sicve bude hezké, ale neuchytí se to ani v jendé kategorii , pořád to bude něco nezařaditelného - něco mezi..
sorry že jse to tak pohanělk, uznávám, že odvedl hodně práce, jsite se auto líbí jemu a o tom to je, ale mě se proste nelíbí. navíc mi poseldní dobou připadá že lidi porste neví co.. proč někdo kdo je teda fanda do elektroniky nevymylsí něco lepšího.. před x lety ( ročník 95-96 )jsme experimentovali s přehráváním MPtrojek v aute přes komp osazený 98čkama a ovládaný hlasem včetne voleb pro zhlasení, ztišení a výběr hudby, hlasovou komunikaci - přiznávám že PC mělo dost omezenou zásobu, ale vnější teplotu a pár dalších prkotimn říct dokázalo.... .. a ty auta dodnes jezdí.. proč už nikdo nezkouší něco podobného? každej udělá oplastovanou "příšeru" ( 90% výsledku šílenoho stylingu ), která musí hodne řvát ( nic proti hifistum ) a myslí tím že ohromí 90% populace ( hlavně mladší 18ti let a opačného pohlaví )... málokdo udělá něco pořádne..
sorry že jse to tak pohanělk, uznávám, že odvedl hodně práce, jsite se auto líbí jemu a o tom to je, ale mě se proste nelíbí. navíc mi poseldní dobou připadá že lidi porste neví co.. proč někdo kdo je teda fanda do elektroniky nevymylsí něco lepšího.. před x lety ( ročník 95-96 )jsme experimentovali s přehráváním MPtrojek v aute přes komp osazený 98čkama a ovládaný hlasem včetne voleb pro zhlasení, ztišení a výběr hudby, hlasovou komunikaci - přiznávám že PC mělo dost omezenou zásobu, ale vnější teplotu a pár dalších prkotimn říct dokázalo.... .. a ty auta dodnes jezdí.. proč už nikdo nezkouší něco podobného? každej udělá oplastovanou "příšeru" ( 90% výsledku šílenoho stylingu ), která musí hodne řvát ( nic proti hifistum ) a myslí tím že ohromí 90% populace ( hlavně mladší 18ti let a opačného pohlaví )... málokdo udělá něco pořádne..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
to l.a.m.a. : turbem vybavit tenhle motor jde, musí se přemístit aku a tím vznikne truchu místa. Set přímo na tenhle motor dělá amer. Vortech.
Je to můj sen, ale ta cena.
Je to můj sen, ale ta cena.
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
Gathering a car-toy information...
reálně se dá prodat za 50% toho co do ní vrazil, takový je už udel tunených vozu, s pordejností je to už horší.. kdo si koupí vytuněnou káru?? Málokdo..
takže cenu bych viděl stejnou max o 15-20% vyšší než s epordávají "klasická " modea..

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
jj Cougar mě dostal. Jinak jsem z Kladna.L.A.M.A. píše:to Dan Mag koukam ze mas Cougara mnam to je taky pekna kara:) odkud si?:)
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
nevím jestli je 2.5 V6 ta nejlepší volba , znám 2 mondea která mají nepravidlně výpadky v zapalování, jedeš a najednou to chcípne a zase naskočí (jako když to vytočíš do omezovače) samozřejmě náraz jak motor v silentblokách lítá dopředu a dozadu, samozřejmě časem utrhané silentbloky či zlomené držáky, obě auta byly několikrát na daignostice a nic ,vyměněna snad většina dílů a dělá to pořád, zatím na to nikdo nepřišel ani ve fordu a ůdajně se jedná o nějakou vadu z výroby.
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
Úpřímě řečeno o tomhle jsem nikdy neslyšel v širším výskytu. Já si ten motor nemůžu vynachválit - samozřejmě soudím podle jednoho kusu který znám přesně.
Přeci jenom mondea bývají dost často služební auta a pokud je s nimi zacházeno podle hesla z cízího krev neteče tak si následky dovedem představit.
Každopádně když to srovnám s 2,5V6 od Opla (vectra, omega cca do 2000) tak je tenhle motor úplně zlatý.
Přeci jenom mondea bývají dost často služební auta a pokud je s nimi zacházeno podle hesla z cízího krev neteče tak si následky dovedem představit.
Každopádně když to srovnám s 2,5V6 od Opla (vectra, omega cca do 2000) tak je tenhle motor úplně zlatý.
Není zač, ale jestli můžu podnítit, tak doporučuju 2,5V6 v provedení ST200 (151kW). Moc jich sice není, ale zato bývají zachovaný.
To sem rád, většinou mi lidi nadávajL.A.M.A. píše:to Ritchma akceptuji to

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
mk.II nelíbí?L.A.M.A. píše:to Dan, tam je problem ja chci mondeo mk1 a to se st 200 nedelalo