jarda píše:souhlasím u amogha by to byl krok zpět, jinak obě ty fóbie jsou nic moc, třeba ta modrá jak byla jen snížená a 18" v praze na autoshow se mně líbila ale to vlastně nebylo combi
No věřim že když něco bude dělat amogh, tak to rozhodně musí dopadnout dobře, jenom je to nezvyk, že z krále stylerů bude král decentu....každopádně držim palce
amogh píše:precti si co pisu v prispevku nad tebou
samo, ze sem si to precet, mam stejny dylema: design nebo funkce v prazskym oranisti? rozhod sem se pro vzduchovej podvozek postavenej na koni tlumicich, abych si mohl auto snizovat a zvysovat podle terenu a diky tomu nepridu o moznost udelat si narazniky a prahy dle svych predstav
cultstyle mam moc rad, jen mi nak nesedi na fabii
i kdyz oduvodneni zni logicky stejne nechapu, ze to dokazes rozloucit se s tak krasnym a hlavne vlastnim bodykitem
jinak jak sem uz psal, kdyz bych to nesrovnaval stim co si mel pred tim tak ta prvni je hezka, jen bych nalakoval kliky zrcatka a zahladil listy v naraznikach
tak nemysli si ze se s tim bodykitem loucim nejak rad (a prave kvuli tomu ze je v nem dost moji invence) nenapadlo me to ze dne na den, premyslim o tom uz pekne dlouho a tech duvodu je proste uz tolik ze ¨se ho nakonec zbavuju
vzduchovej podvozek nechci
tak kliky zrcatka mam nalakovany tady nevidim problem, listy ale necham akorat ne v tyhle podobe
jen me zajima ta kombinace snizeni a seriovych plastu - jak se to obecne libi
jinak rozhodne to nepovazuju za krok zpet
No mne se tahle kombinace libi hodne moc, kola, snizit a hotovo, taky jsem to tak na svym aute udelal...
Ale nerikej,ze to vsechno sundas a budes schanet seriovy narazniky, to ti neverim... Nebo uz jsi pevne rozhodnutej?
Naposledy upravil(a) ARV6 dne 10 led 2006 12:43, celkem upraveno 1 x.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
nejhorsi je ze tenhle typan si snad koupil byt tam kde sme je staveli a kdykoliv tam nekdo ode me z prace jede neco resit tak mi vola co tam videl za supr jako fak vytuningovanou fabii
nejhorsi je ze tenhle typan si snad koupil byt tam kde sme je staveli a kdykoliv tam nekdo ode me z prace jede neco resit tak mi vola co tam videl za supr jako fak vytuningovanou fabii
To je veta jak z tuzing.com
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
no oni tak opravdu mluvi posledne rikal kolega ze ty chromovy klicky s dirkama dodaly tomu autu uplne jinej vyraz bocnich partii, ze uz to prej skoro nevypada jako embecko
jinak ta z usti je asi nejhorsiii )
a pak jsou jeste dve sede stone, obe maji tyhle narazniky zrudny akorat jedna ronaly a druha kola z A8/18´´ jeste se asi lisi poctem imitaci sani
jarda píše:souhlasím u amogha by to byl krok zpět, jinak obě ty fóbie jsou nic moc, třeba ta modrá jak byla jen snížená a 18" v praze na autoshow se mně líbila ale to vlastně nebylo combi
no ta uz je mit letos nebude jak jsem se dozvedel
a co tam bude nerikej ze jeste vetsi
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd