Co takhle sekce Styling jako je tady?

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Ja bych tam ani v nejmensim neprispel kdybych tam na tohle nenarazil...L.A.M.A. píše:Tam mame od tebe pokoj:)
A na jiných forech ani místo pro styling nenimilosh píše:v Cechach to je stale mysleno pod jednim pojmem, jen na odbornych forech to je rozdeleny
Naprosto vyčerpávajícíKFJ píše:resite kokotiny, ve svete je tuning hlavne performance a kdyz uz tak at to taky pekne vypada. Priklad: to ze to nemec chape jinak nez treba japonec je jejich problem. ve vysledku to vyzni tak ze japonec se tlemi tomu jak nemec zpatlal auto a co ma pod kapotou a nemec slinta nad technikou co ma ten japonec v aute...lze to popsat lepe?
dikfajfka píše:Naprosto vyčerpávajícíKFJ píše:resite kokotiny, ve svete je tuning hlavne performance a kdyz uz tak at to taky pekne vypada. Priklad: to ze to nemec chape jinak nez treba japonec je jejich problem. ve vysledku to vyzni tak ze japonec se tlemi tomu jak nemec zpatlal auto a co ma pod kapotou a nemec slinta nad technikou co ma ten japonec v aute...lze to popsat lepe?
naprosto vycerpavajiciRitchma píše:No jde spíš o to že mě nějaký mega ráfky, nárazníčky, fólie, světýlky a hovadinky nezajímaj a tak když otevřu sekci tuning, rád bych aby tam byly věci co mě zajímaj. Jde o přehlednost a jelikož většina lidí furt řeší ty plastíčky, tak mezi tim hledat témata o motoru, podvozku apod. se mi nechce. Asi tak bych to řek já