no pochopitelne ze kola tam zustanou still auta, vzdyt jsem to tu psal asi 5krat uz, ze kola zustavaji
jestli mi to vyjde tak jak chci tak krasa mojeho auta ted proste bude v necem jinym, kdo to pochopi tak tomu prijde na chut, kdo stale zije jenom spoilerama tak neni co resit
jinak zahlazovat nic nehodlam, to je ohrana zalezitost zahladit narazniky
me uz proste vadilo mit furt auto nahore s mezerama mezi blatnikama a kolama a pri tom oplastovany, taky mi vadilo dilenske zpracovani lamina a fakt ze by sve muselo jit znova do laku
no na ty prahy se tesim ale tak prahy bych mel vyhlidnute jine, krasne decentni, prekryly by jakekoliv poskozeni od predchozich ale zaroven by nebyli nijak extremni a ladily se seriovou podobou narazniku
a kdo rika ze chci delat neco noveho??? ja nemam auto kvuli sbirani poharu, ale pro moji potrebu a hlavne taky radost a uz vubec ho nehodlam prohlasovat za fabii no.1 protoze sam dobre vim ze to tak neni a nikdy nebude
No když jsem tak pročítal tenhle topick, tak mi bylo docela líto, že jí tak asi nenecháš, protože na tvoju fabku jsem se vždycky rád díval, líbila se mi jak s odlišovala, určitá invence oproti ostatním. Ale zase na druhou stranu, si říkám, že svůj vkus jsi už prokázal a jsem moc zvědavej jak to dopadne na podruhý. Je to jako u ty axoňácký, ne krok zpět ale jinam.... jsem na tebe zvědavej a držim palce.l
amogh: Teda průběh tohoto téma je snad horší než když jsi obhajoval diplom, to je keců.
Každopádně jsem zvědavý na vývoj a výsledek, jak tě znám rozhodně se nenecháš ovlivnit nějakým kafráním, že to není jak to bylo.... ačkoliv to zřejmě uslyšíš ještě minimálně rok.
OT: Prosimtě, ten podvozek je weitec? nemůžu ten email dohledat.
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli Gathering a car-toy information...