Chci verejne MOC podekovat Zvookymu, V12 a Jirimu za asistenci pri odtahu, a utechu...
to vis to je hned na tech srackachhabitat3 píše:ajajaj..cos delal..?
jj dneska to byl des...rano sem to mel jen tak,tak..cesta do skoly do lokte v serpentynach byla neskutecne zasnezena..radeji sem to otocil..ARV6 píše:to vis to je hned na tech srackachhabitat3 píše:ajajaj..cos delal..?
Na to seru, je vlnka na stresehabitat3 píše:jj dneska to byl des...rano sem to mel jen tak,tak..cesta do skoly do lokte v serpentynach byla neskutecne zasnezena..radeji sem to otocil..ARV6 píše:to vis to je hned na tech srackachhabitat3 píše:ajajaj..cos delal..?Jinak snad to pujde dat do hromady..
fakt sorac, proste mi to nedalohattori_hanzo píše:Bože vy jste idioti!Já tady na to pořád čumím,nemůžu tomu uvěřit,říkam si ja ti teď musí bejt,jestli nejsi rozmlácenej,jestli jsi náhodou nevezl i Markétku,že jsi mi slíbil že mě s ní v létě svezeš a vy si takhle děláte prdel...nakopat vás do prdele,fakt...
![]()
Ale ne,přiznávám,dostali jste mě!![]()
No oba Airbagy sou KO,jinak motor a vse OK. Budu postupne rozebirat, a skelet pak pujde do srotu... Ma to zajimavy sedacky, sice ne kuze ale asi je zkusim prendat na ty my elektricky, a pak ptakovinek co si taky prendam, aut stmivaci zrcatka, el. sklapeci atd...hattori_hanzo píše:Ale né,v pohodě,tohle by bylo taky asi první co by mě napadlo!ARV6 píše:fakt sorac, proste mi to nedaloMěl jsem ale fakt strach jestli se někomu nic nestalo protože to auto muselo dostat ránu jak svině...
Ja to puvodne chtel nechat do zitra, ale nemohl jsem usnout, tak se jeste vsem omlouvam... mavanihattori_hanzo píše:Tak to je v pohodě...Měl jsi to ale nechat tak do zejtřka,oni by se chytli ještě lidi z fóra!
Počkej zase v Tatrovicích,tě vyválím ve sněhu! kladivo
jj nemějte a ještě když se tak brzo přiznalzvooky píše:Nemejte mu to za zly, tohle se proste povede malokdy sehnat uplne stejny auto i ve stejny batve
No tak jestli si vymejšlel tohle tak to už je fakt moc,to je na ránu!ARV6 píše:No vim trosku blba sranda, ale proste mi to nedalo... Esklada tebe chapu, Jiri si nemel vymyslet ze sem v nemocnici a takovy keci, to uz je moc to je jasny
Ktera prijde v Tatrovicich...hattori_hanzo píše:No tak jestli si vymejšlel tohle tak to už je fakt moc,to je na ránu!ARV6 píše:No vim trosku blba sranda, ale proste mi to nedalo... Esklada tebe chapu, Jiri si nemel vymyslet ze sem v nemocnici a takovy keci, to uz je moc to je jasny
Promin,omlouvam se...zvooky píše:nedelejte machry