YANEK píše: nevim celkově se mi to nelíbí a tan zadní nárazník tuplovaně muj názor sry
A co bys doporučil? Tipy uvítám...
termiku tohle neni muj styl já ti to nechci hanit každej si přece děláme auto podle svýho ale corzu spíš decentnějš něz tyhle obludy na to to můj názor a pak dopředu 7x14 a dozadu 8-9x14 kola hlavně snížit a decentně to muj názor na corzu já něco zkusim zejtra až bude čas pohledat na německejch opel stránkách nebo mám hafo německýho opel tuningu tak to kdyžtak nafotim
Tak kdyžtak dejte nějaký ti tipy (Yanku... )....
ty origo tam určitě nenechám, ty nárazníky r.v.1994 jsou strašný (hlavně ten zadní!)... Jiný tam chcu dát určitě, ale rád bych slyšel i cizí názor aby se to nelíbilo jenom mě ...
Tak jsem trochu poštrachal na disku a našel další nápady... Co si myslíte o nich? Pište který se líbí, zařídím se podle toho, nechci aby se to líbilo jenom mě
Takže prosím raďte. Myslím že má někdo lepší tip než já a třeba i levnější.. Nechci něco co skoro nebude znát, ale něco tak akorát... Prostě aby se to líbilo ale aby to nestálo nějak moc.. Chápete .. Chudý študent
Přílohy
3
CorsaB36.jpg (56.39 KiB) Zobrazeno 803 x
2
Corsa07.jpg (77.66 KiB) Zobrazeno 803 x
1
bodykit3 (Small).jpg (52.92 KiB) Zobrazeno 803 x
Naposledy upravil(a) Termik dne 14 led 2006 15:14, celkem upraveno 1 x.
Ty poslední dvě jsou ok. Jinak nezlob se na mě to ostatní je obludnost. Lepit na tak malinký aito tak giga nárazníky mi nepřijde dobrý. Co nechat třeba prodloužit origo aby zmohutněly?
ta PICTO181 je good ... Oddělal bych ten proužek na masce a byl by to šmak ... Mno něco takovýho by se mi taky líbilo, ale kde sehnat takové díly .... To chce asi hledat a hledat..... ... no tak jestli můžete tak ještě další návrhy přijímám ..
Hledej heldej,myslim, že se na to věci daj sehnat, ale halvně to dělej s citem. myslim, že Yanek tady dal pár moc pěknejch kousků. Hlavně na to nervi žádnej extrem, např ten pctr 23 vypadá moc dobře.
Našel jsem většinu komponents k tomu modrému, ale ten nárazník ne a ne sehnat ... Ale i když nevím kolik stojí, finančně to vychází podstatně líp než ten na první stránce .. Ale ta modrá je vyloženě slušivá (jak plasty tak barva).
Termik píše:Tak kdyžtak dejte nějaký ti tipy (Yanku... )....
ty origo tam určitě nenechám, ty nárazníky r.v.1994 jsou strašný (hlavně ten zadní!)... Jiný tam chcu dát určitě, ale rád bych slyšel i cizí názor aby se to nelíbilo jenom mě ...
Tak ja bych dal komplet bodyKit od Riegera,vychazi asi na 7500kč(pro clena TF)-predni a zadni prevlek,mracitkam,prahy,spoiler zadniho výka GSi.