Termik píše:Tak kdyžtak dejte nějaký ti tipy (Yanku... )....
ty origo tam určitě nenechám, ty nárazníky r.v.1994 jsou strašný (hlavně ten zadní!)... Jiný tam chcu dát určitě, ale rád bych slyšel i cizí názor aby se to nelíbilo jenom mě ...
Tak ja bych dal komplet bodyKit od Riegera,vychazi asi na 7500kč(pro clena TF)-predni a zadni prevlek,mracitkam,prahy,spoiler zadniho výka GSi.
Tak to je moc cool cena!!! Máš SZ chlape ..
A trochu k tématu.. Mohl by někdo navrhnout Virtual Tuning ( ) nějakého pěkného laku? Ale ne chameleona pls, něco finančně dostupnějšího .. Díky
Termik píše:Našel jsem ještě jeden další a ten od Welta v jiným podání... Co vy na to?
Z lummy seženu tak max.prahy a nic vic.
Ale o tom riegeru se muzem dohodnout,nemusis brat uplně vše co jsem psal.
Tak tady je ta předni cira a fotku tech zadnich krytu svetel nemam,ale vychazi na 850kč.
Světélka to jsou krásný, ale nevím jestli by se mi hodila k barvě... Momentálně mám aqua blue ... Jedině vidět nějaký příklad k té barvě... Ale asi si je taky vemu... ale to si ještě promyslím... Kdyby byla čirá světlá tak stoprocentně, takhle nevím... Ale ten kit určo
EDIT: Ještě mě napadlo... jestli by nešel ten vnitřek nalakovat na barvu auta... ?
Renault-welt píše:
Z lummy seženu tak max.prahy a nic vic.
Ale o tom riegeru se muzem dohodnout,nemusis brat uplně vše co jsem psal.
Tak tady je ta předni cira a fotku tech zadnich krytu svetel nemam,ale vychazi na 850kč.
Světélka to jsou krásný, ale nevím jestli by se mi hodila k barvě... Momentálně mám aqua blue ... Jedině vidět nějaký příklad k té barvě... Ale asi si je taky vemu... ale to si ještě promyslím... Kdyby byla čirá světlá tak stoprocentně, takhle nevím... Ale ten kit určo
EDIT: Ještě mě napadlo... jestli by nešel ten vnitřek nalakovat na barvu auta... ?
Cirou chromovou se musim zeptat.
A tady fotky světel Mad Mike a velblouda+montaz světel.
Renault-welt píše:
Cirou chromovou se musim zeptat.
A tady fotky světel Mad Mike a velblouda+montaz světel.
... jestli chces utratit money tak kup kola co se tedka prodavaji za 9500 v inzerci...Dezent D i gumama 14x7 a 14x8 viewtopic.php?t=26123&start=0&postdays= ... highlight= ... ja na ne nemam, za posledni mesic sme s mladou narvali 70kulu do bytu a pristi vikend se stehujem. takze tuhle sezonu budu seriovka
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
to bobotct: Co je hrůza. Ten kit co chcu nebo ty kola? ... myslím že ten Rieger je pěknej
to Mike Mad: ty kolesa jsou sice pěkný, ale jsem na tom podobně jako ty... nedostatek peněz ... Chci ať mi to aspoň trošku vypadá takže upřednostním ten bodykit ať se může dělat na laku.... Kolečka vyberu až to bude hotovy aby to sedělo