Rozmrazovač skel

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
vrabi
Kontaktovat uživatele:

Rozmrazovač skel

Příspěvek od vrabi »

Koupil jsem rozmrazovač skel zn. Sheron a je to totální sra...., už těsně pod nulou sklo rozmrazí tak na 20 vt. a pak zmrzne a není vidět vůbec nic. Psal jsem i výrobci jestli by nechtěl změnit název na "Ledové květy" ale neodpověděl mi. Zmrne dokonce i samotný čistý rozmrazovač na suchém skle. Proto bych chtěl před ním varovat, jsou to vyhozené peníze. Kdyžtak napište co kdo používáte a jaké máte zkušenosti. Mě zatím nejlíp fungoval rozmrazovač zn. Riwax , je to modrá flaška a je na ní lední medvěd (název bohužel nevím), když se s ním sklo večer popráší tak ráno není vůbec namrzlé a i když se to neudělá tak rychle a trvale rozpustí i silnou námrazu 8) , navíc ho stačí jen malé množství takže i při vyšší ceně se vlastně ušetří :lol:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Myslím že Sonax nebude špatnej,jako všechno od tý firmy.

Ivan Kuda
Kontaktovat uživatele:

RIWAX NO ICE

Příspěvek od Ivan Kuda »

Rozmrazovač a zároveň prevence proti zamrznutí oken. Nyní se jmenuje RIWAX ICE - EX. 500ml rozprašovač do 100,- kč. Malá spotřeba. Rychlý účinek.
hodně kilometrů bez nehod

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozmrazovač skel

Příspěvek od Idaho »

Kryszulk adonesla z práce spray, jmenuje se to snad ledojed , nebo ledožrout a max spokojenost, i při -15 to rozmrazí, setřu stěračema z apár vteřin a nenamrzne znovu .

měl jsme také dobrej zážitek, koupil jsme nemrznoucí smes do ostrikovaču šeron, namíchal do -30 a samozřejmě mi přes co auto atálo před barákem zamrzly ostřikovače, tak sjem vzal čistej šeron ( "prej" do -40 , modrej , na okna a sklo polil, sáhnul dovnitř a zapnul stěrače ( motor už běžel ) sklo čisté ( nebylo zamrzlé jen zasviněné ) , po chvilkce co jsme očistil zdní okno a počkal na Kryszulku jdu kolem auta a koukám že mi ten šeron zmrznul na okně pod steračema byla cca 1,5cm silná vrstva modrého ledu :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

na sko u Fabie ouzivam Sonax neo Coyote(podle too co akorad koupim) no a na Skodu 105 bud konvisi varici vody nebo si zaskrabu
VW PASSAT B5

blah

Příspěvek od blah »

taky vam zamrza celni sklo i zevnitr?
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

blah joi zamrzá ..sfině.. :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Ivan Kuda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan Kuda »

Nemrzkou jde sklo rozmrazit taky. Nesmí to bejt ale lacinej driják, vyrobenej z bramborovýho lihu.

Ivan Kuda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan Kuda »

Idaho píše:blah joi zamrzá ..sfině.. :D
Dá se to trochu vychytat. a: mít furt čistý sklo
b:nastartovat, otevřít okno a jít ven rozmrazovat, škrábat...
c:jestli máte klima, tak na chvíli zapnout. Klima váže na sebe vlhkost, to mi taky pomohlo.

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

blah píše:taky vam zamrza celni sklo i zevnitr?
ve Skode 105 ano....jinak ne....koupil sem si takovou pikslisku a ta pohlcuje vhkost v interieru...a ocividne to funguje...okno se nemlzi a ani nemrzne(Fabie)
VW PASSAT B5

okob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od okob »

No tak tohle jsem vyřešil jinak. Mám š120 a také mi zamrzalo okno za všech stran a na fólie brát škrabku není dobré,pořídil jsem si naftové nezávislé topení WEBASTO AIR TOP 2000D,a teď zavolám do máni a než k ní příjdu je v ní 30stupňů a krásně rozmrzlá :-)

zmrzlík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlík »

8) Webasto, to je lahodička...

K rozmrazení oken pomůže i předehřev ostřikovačů :lol: Buď za 5 tisíc s výhřevem na 40 stupňů nebo za pár kaček - prodlužte a omotejte hadičku od ostřikovačů kolem hadice od chladiče k motoru :lol: I ten šeron pak jen tak nezamrzne...

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“