19kc/mesic >> 300mb >> neomezeno
mate od nich nekdo neco? da se tomu verit?

Moderátor: Rudi
můj názor nepodpořený zkušeností říká NEtojebordel píše:me nezajima lupa, ja chci vedet vase nazory
Nevím proč tak soudíš ....mám od nich jak domenu tak i hosting a kdyz se mi neslo lognou tak naprosto bezproblemova komunikace ...mr.modena píše:můj názor nepodpořený zkušeností říká NEtojebordel píše:me nezajima lupa, ja chci vedet vase nazory
TROY píše:divný,ale máš tvůj web asi rozbitejpokorneo píše:Nevím proč tak soudíš ....mám od nich jak domenu tak i hosting a kdyz se mi neslo lognou tak naprosto bezproblemova komunikace ...mr.modena píše: můj názor nepodpořený zkušeností říká NE![]()
máš tam nějakej prašivej template,takže pejsky nebrat
![]()
pošli link na svoje stránky, jestli to není tajnýKaizerSoze píše:dle mých zkušeností říkám ano jsou bezproblémový a služby fungují tak jak mají.. ty co říkají ne nevím jako co mají za problém ... ?
to je vono, to samy jako kdyz nekdo kritizuje auto ve kterym v zivote nejel ( ted nemyslim to svy)tojebordel píše:tak koukam ze nejvetsi problem maji ti, co u nich nic nemaj
si nedělej srandu, mě to taky zajímá, protože chci v únoru skončit u Globe, jenže ono je něco jinýho hostovat 5 stránek s návštěností 20 lidí za měsíc a něco jinýho je táhnout Czechferrari, který má měsíčně kolem 25 000 unikátních návštěvníků a trafic přes 20 GB a to tomu ještě za nedlouho dodáme provoz fóra......tojebordel píše:tak koukam ze nejvetsi problem maji ti, co u nich nic nemaj
Mno záleží na tom, jestli si admin je schopný nainstalovat třeba nějaký kompresní modul, potom je z 20 GB měsíčně rázem 5 GB ...mr.modena píše:si nedělej srandu, mě to taky zajímá, protože chci v únoru skončit u Globe, jenže ono je něco jinýho hostovat 5 stránek s návštěností 20 lidí za měsíc a něco jinýho je táhnout Czechferrari, který má měsíčně kolem 25 000 unikátních návštěvníků a trafic přes 20 GB a to tomu ještě za nedlouho dodáme provoz fóra......
proto nevěřím na kecy o neomezeneným traficu
proto mě zajímá co se o kom píše (obzvlášť když Pes už měl tolik objektivně zanznamenaných problémů a podrazů na svý klienty)
proto hledám seriózní firmu a ne bandu kecalů nebo nějakou ušmudlanou one man show
zatím jsem rozhodlej pro přechod k Pipni, tak se teď můžete pustit zase do nich.
Bude to sproste, ale "Z hoven do sracek" to vystihuje presnemr.modena píše:si nedělej srandu, mě to taky zajímá, protože chci v únoru skončit u Globe, jenže ono je něco jinýho hostovat 5 stránek s návštěností 20 lidí za měsíc a něco jinýho je táhnout Czechferrari, který má měsíčně kolem 25 000 unikátních návštěvníků a trafic přes 20 GB a to tomu ještě za nedlouho dodáme provoz fóra......tojebordel píše:tak koukam ze nejvetsi problem maji ti, co u nich nic nemaj
proto nevěřím na kecy o neomezeneným traficu
proto mě zajímá co se o kom píše (obzvlášť když Pes už měl tolik objektivně zanznamenaných problémů a podrazů na svý klienty)
proto hledám seriózní firmu a ne bandu kecalů nebo nějakou ušmudlanou one man show
zatím jsem rozhodlej pro přechod k Pipni, tak se teď můžete pustit zase do nich.
Jj, asi tak nějak. Nejlepší je s někým se domluvit a udělat si hosting sám pro sebe.sandokan píše:Bude to sproste, ale "Z hoven do sracek" to vystihuje presne
uff, no tak mi někoho doporučteShr3k píše:Jj, asi tak nějak. Nejlepší je s někým se domluvit a udělat si hosting sám pro sebe.sandokan píše:Bude to sproste, ale "Z hoven do sracek" to vystihuje presne
jj za 20 mesicneShr3k píše:Jj, asi tak nějak. Nejlepší je s někým se domluvit a udělat si hosting sám pro sebe.sandokan píše:Bude to sproste, ale "Z hoven do sracek" to vystihuje presne
www.obsidian.czmr.modena píše:uff, no tak mi někoho doporučteShr3k píše:Jj, asi tak nějak. Nejlepší je s někým se domluvit a udělat si hosting sám pro sebe.sandokan píše:Bude to sproste, ale "Z hoven do sracek" to vystihuje presne![]()
- firmu
- jednotlivce
protože v mým okolí se nikdo takovej nenachází
diky, pošlu poptávkuShr3k píše:www.obsidian.czmr.modena píše:uff, no tak mi někoho doporučteShr3k píše: Jj, asi tak nějak. Nejlepší je s někým se domluvit a udělat si hosting sám pro sebe.![]()
- firmu
- jednotlivce
protože v mým okolí se nikdo takovej nenachází