Pac jsem chtel osmu, to byl muj detskej senEskláda píše:bože můj to není normální jak si tohle mohl prodat nechápu

Pac jsem chtel osmu, to byl muj detskej senEskláda píše:bože můj to není normální jak si tohle mohl prodat nechápu
V12 píše:Pac jsem chtel osmu, to byl muj detskej senEskláda píše:bože můj to není normální jak si tohle mohl prodat nechápua tak sem si ho chtel splnit a splnil
Gratuluju!V12 píše:Pac jsem chtel osmu, to byl muj detskej sena tak sem si ho chtel splnit a splnil
Jj,přesně tam,dobrej postřeh!ARV6 píše:Joo tam to znam, to je ten park v Sockolove vedle bazenu...
Jakto???Net uz ti maka....zvooky píše:uaa ziiiiiv
Jasne že jo, sosam jak divejMikael píše:Jakto???Net uz ti maka....zvooky píše:uaa ziiiiiv
to Hattori : v pondeli du do autoskoly.Prihlasit se...
Jo?Co tam budeš dělat?Mikael píše:Jakto???Net uz ti maka....zvooky píše:uaa ziiiiiv
to Hattori : v pondeli du do autoskoly.Prihlasit se...
To sice jo,ale na druhou stranu co máš dělat v šestnácti když potřebuješ bejt nezávislej na rodičích co se týče cest mezi barákem a Varama...KaizerSoze píše:taky sem radši rozvalenej v autě ale jako skůtry to sou pěkný
Mne se to libi, je to spravne placaty a siroky, musi s tim byt dobra zabavahattori_hanzo píše:To sice jo,ale na druhou stranu co máš dělat v šestnácti když potřebuješ bejt nezávislej na rodičích co se týče cest mezi barákem a Varama...KaizerSoze píše:taky sem radši rozvalenej v autě ale jako skůtry to sou pěkný![]()
Dneska jsem objevil zajímavý auto,dle mě trochu perverzní design,ale rozhodně zaujme...![]()
Jmenuje se Gillet Vertigo(zřejmě bude vostrej jako žiletka)a má to...