Jakej lak na pružiny???
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Jakej lak na pružiny???
Ahoj lidi, dělám komplet repasy náprav a chci se zeptat jakej lak použít na pružiny aby to nepopraskalo. Myslim nějakej lak v plechovce, ne ve spreji a s komaxitováním taky nechci někde otravovat s takovym malym kouskem.
Díky Kadel
Díky Kadel
Re: Jakej lak na pružiny???
pruziny samozrejme komaxitem a nechyt vypalit.Neni to zase tak tragicka castka,urcite by jsi se vesel do 500,- za par
500 za par? to je trosku moc...rekl bych tak 100,- za kus, vic ne...ventilovy viko me stalo 50,-
wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
Buď komaxit a nebo alkyton.
samozrejme zalazi na koho narazis a jak dobrou praci odvedeLukaash píše:500 za par? to je trosku moc...rekl bych tak 100,- za kus, vic ne...ventilovy viko me stalo 50,-

nevim no...na tom viku to drzi uz 4 roky temer denniho provozu...
treba ram na kolo by stal 250-300,-
ram na moto, konkretne FZR600 vcetne kyvky vysel na 700,- ... a tam je plochy celkem dost...
treba ram na kolo by stal 250-300,-
ram na moto, konkretne FZR600 vcetne kyvky vysel na 700,- ... a tam je plochy celkem dost...
wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
Tak o komaxitu už jsem slyšel, už sem i byl příme ve firmě kde by mi to udělali ale ten alkyton o tom slyšim prvně, co to je zač? Jde to aplikovat štětkou nebo se to musí zase někde nechat udělat?Faann píše:Buď komaxit a nebo alkyton.

Je to velmi odolná, pružná barva a může se i natírat štětcem.Kadel21 píše:Tak o komaxitu už jsem slyšel, už sem i byl příme ve firmě kde by mi to udělali ale ten alkyton o tom slyšim prvně, co to je zač? Jde to aplikovat štětkou nebo se to musí zase někde nechat udělat?
http://tradixcolor.cz/rustOleumMathys/t ... hladka.htm
díky chlapi, zkusim teda zavolat za kolik by mi to hodili do komaxitu a jestli se jim do takový drobotě vůbec bude chtít 
Kadel

Kadel
Opel Calibra Turbo 

zkus hamerit tim to pude urcite
Škoda 120 tuning is best of
Planuju favorit 2.0 16v turbo
No cece Hameritem by se mi do toho nechtělo, protože mi přijde, že je takovej sklovatej (tvrdej ale křehkej), takže když ta pružina bude pracovat tak to chce spíš něco pružnýno.Alessio píše:zkus hamerit tim to pude urcite
Opel Calibra Turbo 

jo to mozna jo tak mozna sprejem nakym
Škoda 120 tuning is best of
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
nech to nastříktat komaxem ta cena 150kč za 4 pružiny jak tady někdo psal je celkem dost reálná já to můžu mít i za mín po známosti
Jinak kdysi jsme na e30 natírali pružiny normální červenou sintetikou a taky to na nich nepopraskalo.
Jo a ještě jedna věc hemmeraidem to určitě nenatírej,Né že by na tom nevydržel,ale pixla výjde na cca 300kč.Za tu cenu to máš v komaxu a ještě ti zbyde

Jo a ještě jedna věc hemmeraidem to určitě nenatírej,Né že by na tom nevydržel,ale pixla výjde na cca 300kč.Za tu cenu to máš v komaxu a ještě ti zbyde

Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i