No,konečně to z někoho vypadlo!zvooky píše:ADSL od Telecomu.....512/128

No,konečně to z někoho vypadlo!zvooky píše:ADSL od Telecomu.....512/128
Mikael píše:No...rikal,ze dava 1100 mesicne.....a LAN T3 ma rychlost 274760 kb/shattori_hanzo píše:Mikael píše:LAN T3,esli ti to neco rika....![]()
![]()
Co taková sranda stojí?
takze mu muzeme vsichni jen zavidet...
Si řekni Zvookymu,on ti to zařídí!Dvoumego prej sežene za dvě stovky...KaizerSoze píše:???? WTF![]()
kde si to můžu objednat ??? nebo kde to ten člověk vzal ? já mám 2mbs od karnevalu ale T3 to zrovna není a platim za to stejný prachy
Zvooky jak je to s tim připojenim ??zvooky píše:ale podle poslednich zatim neoveřenych zprav bude od 1.2. 512 nahrazovat za stejny penize 2048 hehe
Tak to jsem hodně zvědavej,to by mě pěkně nasrali...zvooky píše:ale podle poslednich zatim neoveřenych zprav bude od 1.2. 512 nahrazovat za stejny penize 2048 hehe
Kašli na to,válí se mi tady v posteli jeden GPRS modem,za 500,- je tvůj a máš net jako víno!Torontak píše:to mě zajima, ja mam na zkušebni dobu zrychlenej net, tak jestly si ho mam zaplatit nebo mi to udělaj zadarmo...
Jestli je to omezeni tydenni,tak to nemusi byt zas tak spatny.KaizerSoze píše:no já mám kabel od karnevalu 2MB/s a je to slušnej net... nestěžuju si akorát by to nemuselo bejt omezený těma datama 20 G down / 20 G up
to asi bude mít měsíčně....to je pak jasný že tě brzo zaseknou heh přece jen s 2MB těch 20GB sosneš rychle heh....ale týdení nooo to by bylo slušnýMikael píše:Jestli je to omezeni tydenni,tak to nemusi byt zas tak spatny.KaizerSoze píše:no já mám kabel od karnevalu 2MB/s a je to slušnej net... nestěžuju si akorát by to nemuselo bejt omezený těma datama 20 G down / 20 G up
Ale prd,to jenom tak vypadá...Eskláda píše:tak to je už nehorázná lenost...
Já vím,já myslel že když to odbydu tím velkým B tak to bude stačit!Mikael píše:Jenze mezi tema dvouma udajema je ale velkej rozdil kamo.