Moderátor: T-O-M
To netusim ale vim ze presne tyhle pasujou na e32.Nevim jak je to s velikosti ale daly by se tam urcite nejak naculitConscious píše:Heeeeeeeeeeeezkýýýýýýýýýý... Hlavně ty lampy. Šly by z E34 apod. na trojkovou žraločinu? Teda ale tyhle by mu slušely.![]()
![]()
![]()
![]()
Situace se ma tak ze ty kola ktery sem mel vyhlidli uz v 19" nedelajwrenklin píše:pro bohhiho rikal si ze ti 17 prodas jneco takiho chci narvat na svoje delo tak napisss jak vypada situace
Jo sou to origo plastovy od Rieggera a staly ranec. Jelikoz sem si to vzal i s origo mlhovkama z M3 tak to vsechno vyslo na nejakych 25K,ale myslim ze to stoji za to.Vsechno nadherne pasuje a ke vsemu je hafo montazniho matrose.Ilegaltuner píše:nazdar,bawor vypada fakt parádněs těma prahama jsi udělal jen dobře,že jsi je tam nedal.Ty plasty máš origo Rigeer? Jestli jo napiš cenu musela to být pěkná pálka ne?Za kolik bys prodal ty tvoje kola,nebo nechtěl bys je vyměnit za alessio 8x18 v super stavu s podložkama 2x36mm a 2x35mm .Moch bych ti udělat VT jak by bypadaly na tvojem autě.
Ne fakt sorry ale jelikoz nemam jiny a tyhle se mi zatim dost libej tak nemam ani nejak moc chut se bavit o prodavani. Jen me zajimalo kolik je kdo schopnej za tyhle kousky dat.Ilegaltuner píše:jakou cenu maj ti říkat nebudu spíš mi pošli SZ koli si tak představuješ
Tyhle dve veci mi taky drnceli.To sem odstranil ale ted kdyz mam vnitrek kufru complit ze dreva tak je tam ticho jak po pesine a jediny co je slyset tak subwoofer a drncani odskokuspooky-0987 píše:
me na e30 drnci spz a vyfukovani z kufru:D:D
mno jinak bych tam asi nedaval 4x80 ale 2x ovalek, zkus nejakej VT jak to bude vypadat