Problem s HDD
Moderátor: Rudi
Problem s HDD
Koupil jsem dnes harddisk, cca pul roku pouzivany Samsung s velikosti 120gb, no a pri zapojeni mi bios i system ukazuje, ze je na nem jen 4gb. Co s tim? Mam tyden starou zakl. desku MB ga-k8vt800, amd sempron 64 2800, syst. win xp. Normalne ten disk v predchozim pc fungoval. 

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s HDD
a co format....?
Noo měl jsem podobnej problém, většinou jsou to nějaký myslim konflikty s deskou, mám už asi 3 roky 80 GB disk, ale ještě asi před třema měsícema jsem z něj měl využitelnejch jenom 30 GB protože víc moje stará deska nevzala, ale ty 4 GB to je fakt podezřele málo a ještě když máš novou desku....prostě to pořdně projet v ....sakra teď nevim jak se ten program jmenuje....jo myslim particle magic....ten dá do kupy všechno....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- Nitro
- Kontaktovat uživatele:
Jergi: Partition Magic si myslel...
Marcos: mno pozri co ti vypise nejaky diagnosticky program, trebars Aida32 alebo SiSandra Soft, popripade flashnut bios...
Marcos: mno pozri co ti vypise nejaky diagnosticky program, trebars Aida32 alebo SiSandra Soft, popripade flashnut bios...
RIP Richard Burns 

partition magic opatrne.
a) v biose to ukazuje kolko? tie 4gb?
b) sformatoval si ho?
a) v biose to ukazuje kolko? tie 4gb?
b) sformatoval si ho?
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
nemáš to omezený jumperem na zadní straně?
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
V Biosu mi to hlasi taky 4gb. Bios mam nejnovejsi uz z vyroby, novejsi neni. Samozrejme jsem ten disk formatoval. Jumpery jsou taky ok. Pro jistotu jsem vyzkousel vsechny kombinace s temi jumpery, ale nic. Ted jsem mel ten disk u kamose v pc, a taky 4gb, tak to vypada na zradu v hdd. Jeste je v zaruce, tak jej hodim na reklamaci. Prvne jsem hledal chybu u sebe, at pak na prodejne pri reklamovani nevypadam jak blbec... 

jj utekaj to vratit. nejaky zmetek
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
fdisk v DOSu... Anebo ten Partition Magic pripadne... Tehle pripadu jsem zazil vic.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- LANpartyzan
- Kontaktovat uživatele:
Chlape umíš číst?LANpartyzan píše:nemas vzadu na disku blbe jumper? me se to stalo u seagatu ze meli blbe nalepeny ty popisky a tak jsem si dal jumper na omezeni na 32GB
ale vracet bych to nechodil kdyz jinde to facha...zkus si dat pri spusteni PC instalacni CD od WINXP co ti to ukaze...

Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
- LANpartyzan
- Kontaktovat uživatele:
- xander..cage
- Kontaktovat uživatele:
- LANpartyzan
- Kontaktovat uživatele:
mno jako ono to jednim zpusobem jde a to tim, ze pri deleni nezadavas primo MB ale procenta, tak jsem to aspon udelal s 80GB HDD, ale nechapu proc si to delal pres fdiskxander..cage píše:ehm no v sobotu sem si dones 200gb a delal sem ho pres fdiskLANpartyzan píše:no umim, a ty?
btw. FDISK nebere takhle velke disky...

- xander..cage
- Kontaktovat uživatele:
no vidis deto a ne zeneLANpartyzan píše:mno jako ono to jednim zpusobem jde a to tim, ze pri deleni nezadavas primo MB ale procenta, tak jsem to aspon udelal s 80GB HDD, ale nechapu proc si to delal pres fdisk

BMW e46 Touring Dieselmaschine 
OLDA // Français //

OLDA // Français //