original>

vt>

Sutazna velikost> 1600x1200
Otvaraju sa dohora...ale povytiahnu sa smerom von....neni to prave LSD (ani cisty herak:lol: ) ale dalo by sa to v pohode spravit..Goldies píše:Nahoru to taky nejde, protoze LSD se musi nejprve trochu pootevrit a pak se teprve otevrou nahoru a tyhle dvere proste nejdou ani pootevrit...
JJ v pohode...ja sa tiez zamyslam vzdy nad funkcnostou...a vedel som ze podobne otazky padnu, tak som chcel povodne urobit otvorene tie dvere, ale cas ma tlacil a tak som sa nakoniec na to vykaslal.Goldies píše:POiNTER: Vsak me se to moooc libi! Jen sem vazne premyslel, jak by to bylo s funkcnosti a jak to tak rikas, tak by to asi slo
lepší je že jsi to nechal zavřenýPOiNTER píše:JJ v pohode...ja sa tiez zamyslam vzdy nad funkcnostou...a vedel som ze podobne otazky padnu, tak som chcel povodne urobit otvorene tie dvere, ale cas ma tlacil a tak som sa nakoniec na to vykaslal.Goldies píše:POiNTER: Vsak me se to moooc libi! Jen sem vazne premyslel, jak by to bylo s funkcnosti a jak to tak rikas, tak by to asi slo
No povodne som mal zadne dokonca mensie ale potom som ho zvacsil aspon o trochu. Dovod je ten ze som chcem mat rovnako velky otvor blatnikov ako na originaly...a kolesa som chcel mat len o trochu vacsie ako povodne...proste mam urcite zasady co sa tyka tuningu a som tvrdohlavy v tommr.modena píše:nepřemýšlel jsi o trošku větších kolech?
ne to je auto francouzkeho prezidentaAlessio píše:to je tvoje auto primo nebo kamarada?
Alessio píše:to je tvoje auto primo nebo kamarada?
No to auto je mojeAlessio píše:to je tvoje auto primo nebo kamarada?